Как сте със съседите

• 5 687
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
И ние отскоро сме в ново жилище, с комшиите сме на здравей и здрасти. Понякога си разменяме по някое и друго изречение.И въпреки че повечето са млади хора , не мисля че отношенията ни с тях ще надминат здравей-здрасти
п.п. На всичко отгоре се оказа, че една от новите комшийки е бивше гадже на мъжа ми. Добре че не съм ревнива  Mr. Green

# 16
Екстра са си ми съседите! Мислят за мен по съседски, обгрижват ме...ей го на, снощи цяла нощ музика ми пускаха хората-от Азис, през Преслава, та през Володята Стоянов...ама и аз съм една капризация, нема угодия за мен...Сутринта пък рано-рано ме почерпиха с миризмите от закуската си- едната пържи филийки с яйца под прането ми на балкона(да не и миришело в кухнята), другата отгоре ми метна малко саламчета и хапки с лютеница, аха и бисквитка да ми цопне в кафето, ама бързо-бързо си прибра покривката, да не я видят другите съседи, че ми пуска закусчица...Така си живейкаме ние, задружно...

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 00:36 от olimpiia

# 17
Ше се оправиме.

# 18

п.п. На всичко отгоре се оказа, че една от новите комшийки е бивше гадже на мъжа ми. Добре че не съм ревнива  Mr. Green

Леле, Nefertity , за всеки случай не бих и дала може би ключ да ми полива цветята Joy И в никакъв случай не казвай на майка му ! А' си я погледнала накриво, А'го е пратила до съседката за чаша студена вода Mr. Green Hug

# 19
В нова сграда сме от три години, но се разбираме. Аз родих първото бебе в сградата, а след моето се родиха още 3 и през май чакаме още 3. Събрахме се и обсъждаме къде и как да направим детска площадка.  Laughing Една съседка направи оградки за дърветата пред сградата и засади цветя. Докато си довършвахме апартаментите и се обзавеждахме доста си ходехме на гости и обменяхме опит. Сега си гледаме децата и се виждаме по градинките.
Не знам дали хората са се отчуждили. Вероятно зависи от хората.
Съвсем благородно ти завиждам Simple Smile Мечтая си за такива съседски отношения Simple Smile Не, че моите съседи не са добри, но не е така, както ми се иска да бъде. Липсва инициативност за много неща, по-затворени хора са, а и няма толкова млади хора край нас.

# 20
Екстра са си ми съседите! Мислят за мен по съседски, обгрижват ме...ей го на, снощи цяла нощ музика ми пускаха хората-от Азис, през Преслава, та през Володята Стоянов...ама и аз съм една капризация, нема угодия за мен...Сутринта пък рано-рано ме почерпиха с миризмите от закуската си- едната пържи филийки с яйца под прането ми на балкона(да не и миришело в кухнята), другата отгоре ми метна малко саламчета и хапки с лютеница, аха и бисквитка да ми цопне в кафето, ама бързо-бързо си прибра покривката, да не я видят другите съседи, че ми пуска закусчица...Така си живейкаме ние, задружно...
  Joyняма да те мислим поне имаш си вси4ко

# 21
  • София и там където не се пуши
Идеални отношени със съседите - преди бяха още по-добри. Имаме си едно зрънце, ама той явно не е добре човека.

# 22
Олимпия, сега прочетох...то не е за смях, ама така си го написала... Mr. Green мойта съседка ме обгрижва по-интелигентно Mr. Green, мие си балкона, ама водата я сипва право на перваза, върху саксиите, оттам пък пръска кал към прането, а зад прането съм аз Mr. Green ,с трепереща ръка придържам чашката кафенце Mr. Green За вечните им, нестихващи ремонти да не ти говоря, той с бормашината, тя след него с пантофи с токчета събира стружките Joy Сега си взеха и куче Mr. Green, то засега най-малко шум вдига, да видим по-нататък... Praynig

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 01:59 от хайдут велко

# 23

Абе, ако въпросното бивше гадже надуе корема тези дни... Аз бих поревнувала, особено след като прочетох онази тема.  Mr. Green

# 24
Как ще тече водата от горната тераса на перваза на долната?
Дори и да е къс чучура, надяващ му половин метър тръба HDPE и готово.

# 25
О, даже като закъсаме с мъжо за цигари, не ни се налага да звъним по комшийските врати по късна доба- просто излизаме на балкона и събираме по някой недопушен фас...За благодарност за всичката тази щедрост в неделя съм като портиер-всички са решили, че могат да излизат без чип за входната врата, щото,нали, аз друга работа си нямам-ще им отварям на хората...И на онази съседка, дето вечно забавя разходката на кучето си, та на излизане то все ми опишква стелката пред вратата- ще и отворя, що да не и отворя на жената... Млякото може и да ми изкипи, палачинките може и да ми изгорят, ама аз тичам през няколко минутки на домофона, "кой е?"-"той е"...Иначе, да му се не види, когато се събират пари за ремонт я на покрив, я на асансьор, стават невидими,бе...все едно само ние и домоуправителя живеем в този блок...

# 26
Как ще тече водата от горната тераса на перваза на долната?
Дори и да е къс чучура, надяващ му половин метър тръба HDPE и готово.
О, може, и още как! Когато тръбичката ти е запушена и те мързи да мушнеш с една тел да отпушиш, така хубаво протича, все едно изобщо няма чучур! И когато си лискаш с каничка да си измиеш перваза, щото с едно парцалче да го забършеш хич не е хигиенична чистота...

# 27
Преди време живеехме на село . Дипломацията с комшиите я водеше мъжът ми. Докато бях с беба в болницата у нас е имало общоселски празник. Имало е смисъл- много подаръци, много нещо. С настоящите ми комшии се знаем от 20-ина години с малко прекъсване. Имам си едно приятелче, иначе са бивши военни и полицай повечето, та разговорите са малко тегави , ама аз съм от злите темерути и съм ги поприучила да не ме закачат. Mr. Green

# 28
Не ги познавам.

# 29
Как да сме,благодаря,че се интересуваш,горе-долу сме добре!Съседът отляво е такава циция,постоянно си мъкне прЕсно млЕко от село и в 22.30 звъни у дома с една възчиста чашчица да проси кисело мляко да кваси.Но си помагат с мъжът ми,освен това съпругата му ме кефи,така че вече му свикнах.Разбрах за 8 години живот в този апартамент,че този човек никога няма да даде пари за кисело мляко и се примирих.Просто гледам да не оставам без мляко вкъщи,не е толкова трудно Laughing.
 olimpiia,напълно ти влизам в положението,само че още не може да ми хрумне за какво,евентуално,бих могла да използвам шушлюпките от слънчогледови и тиквени семки,с които ми пълнят прането!Но започвам да ги събирам,ще си купя камина и догодина цяла зима ще се топля с тях!
И едно огромно куче лееко ме дразни от отсрещната къща,че е ранобудно и оглася квартала с лая си от 6 сутринта!Къде биха ми продали маалко отрова?

Общи условия

Активация на акаунт