След празника на А, Бе, Ве във ваканция ще сме! (1кл.)

• 21 879
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
А, за там още не знам, че чак от есента почва другото училище. Дори още не знам къде ще учим, че навсякъде е като в България - кандидатсване, висене и пр. Ще докладвам по-нататък.

# 91
  • Варна
dideva, още мисля над задачата с Иван и Стоян  Crazy И най-вече как бих обяснила логиката на решаването й на Богдан

# 92
Мами, решихте ли с какво ще изненадате дечурлигата за завиршването на първата учебна година, аз вече ви бях питала,но никоя не ми отговори, така че ако вече сте решили пишете - събирам идеи.

# 93
  • На черешата
 Moeто гардженце е на зелено училище в Огняново.
 Хапя и нейната сладка Роси са и на гости в момента. Mr. Green
 Чакам с нетърпение да се върне да разкаже как е минала срещата на двете срамежливки. Ако даде и снимки още по хубаво.  Laughing

# 94
  • Варна
Като ви слушам, май само при нас си спестиха ангажимента да организират зелено училище Sad
Ама ще си наваксваме с ходене по поляните лятото  Peace

# 95
  • Варна
Като ви слушам, май само при нас си спестиха ангажимента да организират зелено училище Sad
Ама ще си наваксваме с ходене по поляните лятото  Peace
Не само при вас, Или. И на нас ни го спестиха.  Peace Госпожата не се престрашава явно. Дори на театър не са ги водили, а идва такъв в училището.  Mr. Green

# 96
  • София
И при нас нямаше зелено училище SadОбаче ще имат лагер на морето и сега съм в чудя дали да я пуснем.Тя иска да отиде,но не е разбрала кой дечица ще ходят.Имаме още време да помислим.
Все още не съм измислила какво да й купим за края на първи клас.Другата седмица като имат тържество госпожата ще им подари по две книжки по случай завършването,така че варианта с книжката отпада ще е нещо друго може би.Не че тя изгаря от желание за подарък книжка, още по малко да ги чете.

# 97
  • На черешата
 Дарина си избра Петс за края на учебната година.
 Малко бебешки подаръка,ама от мен да мине, искам да я зарадвам наистина. Laughing

# 98
Като ви слушам, май само при нас си спестиха ангажимента да организират зелено училище
И при нас няма зелено училище. Ходиха до Лесидрен в началото на учебната година и сега на 14-ти ще ги водят до Копривщица но само по за един ден.

# 99
  • Варна
Задачата с Иван и Стоян въобще не е за първокласници, та тя си е с две неизвестни. Shocked

Аз не съм отваряла дума за подаръци послучай завършване на 1ви клас. Не бях и помисляла де, на брат и никога не съм купувала подарък щото е свършил училище, взел изпит или нещо подобно... Rolling Eyes За първи юни ще се разходим и почерпим с игри някъде,  Simple Smile

И нашите нямат зелени училища . Класната на друга паралелка организира 5дневен лагер юни месец и записах Сиси, ще ходят в Трявна в Балювата къща.

# 100

Ха Фантич и Лъчи е там  Simple Smile

# 101
  • нейде там, където ....
И при нас няма зелено училище, ама не сме се затъжили особено.
Подарък засега не мисля да купувам, защото при нас и без това доста близо 1 юни, имени и рождени дни. За тях не можем да измислим, камо ли още един. Записвам си задачите за по-нататък, защто вече сме включили на ваканционен режим. Оглеждаме занималните и до края на май ще пробваме 2 нови, ще има разнообразие при нас.

# 102
  • На черешата

Ха Фантич и Лъчи е там  Simple Smile

Виж ти, какво съвпадение. Mr. Green
 Нашите са в Делта, Лъчи къде е?

# 103
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоу!

И нашите нямаха зелено училище.

За подарък....нямам идея. Констанца на 21.05 има и имен ден, та няма да се размине без. Какво ще е, обаче не е ясно  Thinking

Събирам идеи за подарък - в неделя сме на на РД на една приятелка на Тантича. Става на 8г, има от всичко по много. Тип кокона е, пухкава и височка, т.е. с дреха няма да рискувам, а и я обличат само с "маркови" дрешляци. Много ми е трудно да го измисля, а и не мога да отделя кой знае колко пари  ooooh!

# 104
Здравейте  Hug
Вчера ходихме с Роси в Огняново, за да се видят с Дари. В началото и двете бяха много притеснени, но после се отпуснаха и не можах да им взема думата  Mr. Green Носихме и бански за басейна, но моята дъщеря докато реши дали да влиза, стана късно и нямаше смисъл, защото децата ги пускат за по 30 минути само. В нашия град вчера пристигна цирк, но първото представление ще е чак утре, а двечките се уговаряха да ги водя заедно. Много ме е яд! Роси иска днес да ходим пак, но това ще стане по-късно следобяд, защото съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт