Връща ли се лошото?

• 6 901
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
xei,problema ne ti e golqm.na maja mi babata  jivee s nas.

Тя ли живее с вас или вие у тях, че ми стана интересно?

# 31
apartamenta e na moite roditeli.babi4kata se skara sas sina i doftasa nqmalo kade drygade da ide i be6e dosta mazni4ka no posle si pokaza rogata.sina i ne iska da q vidi ta sega ima GADJE i go obrabotva da jivee pri dqdoto.babi4kata e na 85g.lakira si noktite kolkoto i neveroqtno da zvy4i,slaga rolki,4ervilo,losion za tqlo i t.n.ta maja mi i babi4kata opravqt dokymenti za star4eski dom,a tq obrabotva dqdoto da xodi pri nego.ta 6te vi darja v te4enie kak 6te se razviqt ne6tata.

# 32
ta 6te vi darja v te4enie kak 6te se razviqt ne6tata.

1. Пиши на кирилица. Трудно се четеш така.
2. Можеш да си пуснеш отделна тема, защото ние не можем да "работим" на няколко фронта.

# 33

Ясно, благодаря.

# 34
винаги се връща,но не винаги навреме.

# 35
връща се да, може да е след много време, когато вече си забравила за дразнителя си, понеже си се дистанцирала по някакъв начин от него, това го казвам от мои лични наблюдения...но моят съвет е да не търсиш възмездие, колкото и да ти е тежко...направи така, че заедно със съпруга ти да намерите някакъв приемлив за теб изход...какъв точно не бих могла да те посъветвам....това ще го решите двамата заедно...
а иначе варианта" лошото се връща "неминуемо ще ви се отрази отрицателно и на вас не само на "дразнителя"

# 36
Връща се.Убедена съм.Вярвам в това,никога не искам възмездие на момента,забравям бързо-така ми е по-добре,гледам да не допускам в себе си злобата,завистта и всички лошотии и оставям на времето да върне на всеки каквото му е редно.

# 37
Подкрепям цитиралата притчата.
Не може да те засегне нещо ако не го приемаш. Повярвай след 11 год.  войни със свеки  проумях, че винаги приемах ролята на жертвата и тя използваше това, за да потъпква самочувствието ми. Дали се връща лошото? Не разчитай на това.Много скоро бях излъгана от един човек.В началото и аз си мислех за възмездие, но в последствие реших да не използвам положителната си енергия за глупости. Вярвам, че така е трябвало да стане, защото и аз не съм била особено бдителна или съм се предоверявала. Нека не се бъркаме в работата на звездите...Те най- добре знаят какво,как, къде...

# 38
Ти мисли как да се предпазваш от този човек, а не дали ще му се върнат злините без твое участие. Това са Божии дела, ти тебе си оправяй как можеш  Peace
Трябва да си затвориш чакрите да не приемаш енергийни издевателства от това същество. Не бива да ти пука, не само да не поакзваш че се дразниш, ами опитай да не се дразниш. Така ще го ядосаш най качествено  Peace

# 39
Ти мисли как да се предпазваш от този човек, а не дали ще му се върнат злините без твое участие. Това са Божии дела, ти тебе си оправяй как можеш  Peace
Трябва да си затвориш чакрите да не приемаш енергийни издевателства от това същество. Не бива да ти пука, не само да не поакзваш че се дразниш, ами опитай да не се дразниш. Така ще го ядосаш най качествено  Peace

Peace

Потърси в търсачка инфо за енергийните вампири и ще видиш що е то свекъра ти.

# 40
  • Tам през Атлантическия океан

Потърси в търсачка инфо за енергийните вампири и ще видиш що е то свекъра ти.

Много як съвет  Sunglasses
.....аЙ сЯ  Crazy с тези вампири съвсем във филм ще а вкарате  ooooh!

Не е нужно търсачка за да се разбере кой вампир кой не  Laughing

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 16:29 от Desss

# 41
Много як съвет  Sunglasses
.....аЙ сЯ  Crazy с тези вампири съвсем във филм ще а вкарате  ooooh!

Много наистина. Само, да не се окаже, че човека е обикновен вампир. Crazy

# 42
Света е пълен с всякакви злобни, завистливи и неудовлетворени хора, за които е щастие да гледат как вгорчават на другите ежедневието. От такива хора - далече, игнорираш ги и толкова. А пък и ако не чуваш злобните подхвърляния е най-добре.
Незнам дали се връща нещо на този свят и дали си има възмездие. Не мисли за това!

# 43
  • на брега на морето
Еха! Това е истина! smile3501

Чела съм Сергей Лазарев и други като него, които казват,
че проклятието, уроките, обидите и други такива лоши
неща, отправени към някого, носят в себе си кода на
"изпращача". Когато си свършат работата се връщат обратно
при него, защото няма къде другаде да отидат, нямат друга
информация. Та в тази светлина лошото се връща, но понякога
това струва много време.

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 17:15 от Иванка Тръмп

# 44
Мисля, че в живота всичко се изравнява.  Когато взимаш много идва момент в който ще даваш много.  Същото важи и за отношенията на един човек с други. 

Общи условия

Активация на акаунт