Кухни - 23та тема

• 42 888
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
На мен от мебелната фирма ми казаха да почистя с разредител, но честно казано ме е страх да не повредя плоскостите. Пробвах със суха микрофибърна кърпа и става, но си иска търкане.

# 106
Много благодаря момичета Hug

# 107
Хриска,не се бъзикам за гумичката за моливи,да знаеш

# 108
Ние накроените плоскости  си ги получаваме надписани с маркер и го чистим със обикновен спирт от аптеката. Нищо им няма на плоскостите.
Мисля, че и молива ще излезе така.  Peace

# 109
  • Враца
момичета като сте започнали да коментирате с какво се махат разни неща...с какво мога да отлепя лепенките върху хладилника (от иноксова повърхност е), че ме е страх да не го надраскам само намокрено да го изчегъртам внимателно...понеже взехме мострата целия е в лепенки, които май повече от година си поседяха докато довършим...някой махал ли е подобни неща  newsm78 ...ето за това … 88;ос

# 110
благодаря отново момичета,  bouquet много сте мили
бързо да споделя-намерих този потапящ се контакт:http://www.rali-m.com/kontakt.pdf който толкова търсех,но май един брой няма да свърши работа и сега пак съм в една главоблъсканица...все пак мисля че е интересна идея и за такива женки с моя проблем направо си е спасителна сламка:)Simple Smile

# 111
ами тези контакти са си много практично и полезно чудо !!! а ще може ли  да разберем кой е производител /търговец/ , и каква е цената  ?  newsm78 Simple Smile

# 112
Хриска,не се бъзикам за гумичката за моливи,да знаеш
Не съм си и помислила, че се шегуваш  Hug
Благодаря   bouquet

# 113
Здравейте пак от мен. Аз искам да ви попитам доволни ли сте от трапецовидните иноксови аспиратори? Вдигат ли повече шум от обикновените?

# 114
Арабела кухнята ти е невероятна, със здраве да си я ползваш.

# 115
момичета като сте започнали да коментирате с какво се махат разни неща...с какво мога да отлепя лепенките върху хладилника (от иноксова повърхност е), че ме е страх да не го надраскам само намокрено да го изчегъртам внимателно...понеже взехме мострата целия е в лепенки, които май повече от година си поседяха докато довършим...някой махал ли е подобни неща  newsm78 ...ето за това става въпрос

Не ми се снима да ти покажа аз каква я свърших.Изчоплих хартията и отдолу лепкавото остана като петно,сега е ужасяващо грозно и не мога и не мога с нищо да го махна.Съветвам те да не започваш изобщо да го отлепваш,че така поне що-годе се ядва гледката.  ooooh!

# 116
  • Враца
denica70 моят е този на Фабер...приличен шум издава в сравнение с този вкъщи сега дето е (обикновен)...не е най - тихия както аз си представях (защо ли бях решила че ще е като мушица) защото избирах за сметка на дизайна да е с най - ниското ниво на шум, но пък от друга страна  определено откъм дърпане на цигарен дим няма равен (все още не живеем в апартамента и с друго не мога да го сравня)

yaya и аз за това се бях сетила, но имаше начин да се маха лепилото (аз редовно го правя с етикетите на химикалки, които ме дразнят)...въпроса е че с времето при мен е залепнало яко и ако го чегъртам неминуемо ще го надраскам...чуда се с мокро гъбичка само ако леко търкам дали ще стане  newsm78 въпреки че както е гланцирано има да си търкам

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 12:14 от wb

# 117
момичета като сте започнали да коментирате с какво се махат разни неща...с какво мога да отлепя лепенките върху хладилника (от иноксова повърхност е), че ме е страх да не го надраскам само намокрено да го изчегъртам внимателно...понеже взехме мострата целия е в лепенки, които май повече от година си поседяха докато довършим...някой махал ли е подобни неща  newsm78 ...ето за това става въпрос

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219406

# 118
WB, благодаря, всъщност най-ми е важно да тегли аспиратора, сега помещението е общо и в хола има опасност да ухае на "стол" Mr. Green

А моята кофа за отпадъци дойде малко голяма за вратичката и няма да имам такава, освен ако не нямеря по-малък размер. Трябваше да отварям и двете врати и ми се видя неудобно.

# 119
  • Пловдив

Не ми се снима да ти покажа аз каква я свърших.Изчоплих хартията и отдолу лепкавото остана като петно,сега е ужасяващо грозно и не мога и не мога с нищо да го махна.Съветвам те да не започваш изобщо да го отлепваш,че така поне що-годе се ядва гледката.  ooooh!

Пробва ли с обезмаслител или гъбичка, натопена в олио  Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт