Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 609
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Щото настроението можеш да излекуваш с хубаво вино, но виното не можеш подобри с настроение!  Mr. Green

Peaceсъгласна съм с теб Ив.

# 16
  • Русе

ПП. *Elina*, виното ли развали мискининът???  Shocked  #Cussing out Щото настроението можеш да излекуваш с хубаво вино, но виното не можеш подобри с настроение!  Mr. Green

Ив, настроението ми развали - затова казах наздраве с хубаво вино, за да ми оправи настроението  Wink

# 17
  • София; Дружбето
...
Ние пък никъде не ходихме, милото не съм го виждала за повече от час на ден, че все работ, вече ми писна Crossing Arms
...

Добре, че смогна да ти направи децата...  Mr. Green Явно действа съсредоточено и ефективно!  Sunglasses

Joy
Да бе, мани.
А за щъркела - да не ти се отвори работа утре Mr. Green

# 18
  • София

ПП. *Elina*, виното ли развали мискининът???  Shocked  #Cussing out Щото настроението можеш да излекуваш с хубаво вино, но виното не можеш подобри с настроение!  Mr. Green

Ив, настроението ми развали - затова казах наздраве с хубаво вино, за да ми оправи настроението  Wink

Разбрах.  Hug Опитах се да позитивизирам..  Sunglasses

# 19
  • Пловдив
Здравейте и от мен,момичета!
Първо наздраве,че гледам винца сте измъкнали!
Това да има толкова почивни дни било страхотно.Напоследък толкова много работа,ремонти в къщи,че вече бях на предела.Гледам редовно да ви чета,но все не мога да отговоря,че е накрак четенето.
Ние бяхме 2 дни на Цигов чарк-голям кеф!
Мако остана обаче-само утре и пак Sick
Желая приятно доизкарване на почивните дни и леко раждане на очакващите!

# 20
# 21
Здравейте мацки!  bouquet
Още ли няма бебчета?Аз понеже нямах нет и толкова се притеснявах да не изпусна новината Laughing
Анджи,много съжалявам за преживяното от детенце. HugРадвам се че мъника е добре.Страхотни снимки
Весни честито ви християнче!Да бъде много благословено! Hug
Ние се завърнахме от почивка/силно казано/в с.Медвен.Беше добре,а за Алек супер.Толкова щуря по двора.Ама го оставих да се надивее яко.
Айде изчезвам че багажа и децата ме зовът.Приятна вечер и стиснати палци за бремелинките които очакват! Wink

# 22
  • София
Абе утре Ванчето дали няма да заражда... newsm78

# 23
Анджи, правиш у-ни-кал-ни снимки  Crazy Тази ми харесва ужасно, страхотно спокойствие навява - http://dyavolina.multiply.com/photos/album/57/57#90
Eли я ела в четвъртък да ни се оплачеш на живо и да си потушим мъката с реално вино  Wink

# 24
Честит празник на всички малки и големи именници и специално на малкия Шош! Да бъде здрав, да бъде щастлив, да бъде Победоносец!
Да ми е жив и здрав и моя именник, ще бъде подобаващо почерпен, а и аз покрай него  Laughing подготвила съм агнешко и качествено питие. Тук Гергьовден се празнува четвъртък след Великден (плаващ празник е) и ние празнуваме по 2 пъти  Flutter поводи да има!
 Hug
Специални прегръдки за малкия Любо!

# 25
Честит празник на всички именници и най-вече на Шош! Бъдете живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Пламена вече втора сутрин ми прави номера да се събуди в 4-5 часа и да ме кара в продължение на час и половина да я галя, за да заспи.  Crazy Днес обаче станах и заявих, че ако не и се спи по-добре и тя да става вече.  Crossing Arms

А бремелинките подозирам, че сега нарочно ни държат в напрежение и после всички наведнъж ще тръгнат да раждат.  Grinning

# 26
Честит Имен ден на нашия Георги - Шош!
Да е силен и смел, змейовете и ламите да бягат от него, да побеждава във всичко!

Честит ти Именник, Ив!

Момичета, радвам се, че хресвате снимките ми, благодаря!  Hug
Ели, аз буквално се бухнах в морето от рапица, за да я снимам  Grinning

# 27
Честит имен ден на Шош!!! Да е жив и здрав и да празнува дълги години!!!

Анджи, снимките наистина са уникални! Ставаш все по-добра!!!  Peace

Мацки, някой да ме светне(може и на лични), къде се намира тази кръчма, че нямам идея...

Хайде, отивам да се оправям, че днес на 100 места ще празнуваме...

# 28
  • София
Да е честит гергьовден на вас и семействата ви!
Здраве и победоносни начинания да си пожелаем!

ПП. Шош цяла нощ мори една бедна ламя...  Tired Нещо кашля...  Tired

# 29
  • София
Днес, разбира се, Шош черпи!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт