Агънцата малки страх ги лови, ЯНУАРЧЕТО вече чевермето върти!

• 12 610
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Шматкоооо, да ти изсъхне цветенцето от подаръка, дано!  Mr. Green

Хи хи хи ... дано, де, дано ...  Mr. Green ... ама само цветенцето ...  Whistling

# 136
Като ги разопаковам да ви ги покажа ли  Mr. Green

Вижте каква тема. Аз не влизам в подфорум Дом и Семейство, ама този път не се сдържах. Голям бъзик http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395038.0;all  hahaha

# 137
Ванче, честита ви рожба! Да ви е жив и здрав малкия Любомир!   bouquet Heart Eyes
Анджи, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!  bouquet Hug Heart Eyes
Цвета, честит ви момък!  Grinning Послушен и здрав да ви е! И хубава снаха да доведе един ден!  Mr. Green
Шмети  Hug
Честит рожденник и на теб, СветлеHug  bouquet
Мама Саша си трае, ама много се радвам за случайната ни среща! Цялото семейство изглеждахте страхотно!  Hug Heart Eyes

# 138
  • София
...
Мама Саша си трае, ама много се радвам за случайната ни среща! Цялото семейство изглеждахте страхотно!  Hug Heart Eyes

Не си трае - разбрахме, че си знойна красавица и на живо!  Wink

# 139
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНДЖ!

Светле, честит ти рожденники и на теб  Hug
Дени е на разходка, а аз си почивам  Mr. Green Днес, чак не смея да се похваля, сама влезе в стаята на групата си, макар и мрънкайки. Стоя повече от 3 часа и я намерих спокойна  Praynig
Желая ви прекрасен ден  Heart Eyes

# 140
  • Русе
Аааа, и пропуснах, Ноеми, невероятно снимки, както винаги! Но и Ковачевица явно е кътче от земния рай  Grinning

# 141
  • София; Дружбето
Уфисиално съм без работа Mr. Green свободна като фтичка
Сутринта Вики заяви, че може и да не е Габи Crazy усещам че пак ще се спори за името, ама аз съм си намислила едно и ако спечеля няма да е лошо Mr. Green Стискайте палци, че довечера го хващам на къс пас да се обясним.
И кво стана със запоя, пак сте се покрили

Светле, да ти е жив и здрав и да слуша много Hug

# 142
Здравейте и от мен аз също ще почерпа днес,защото вече ще съм законен шофьор Blush,изкарах си изпита на  кормуването    Wine Glass Wine Glass Wine Glass
Анджи Честит рожден ден,да си жива и здрава и много,много щастлива  bouquet
Сетакап,честит ти рожденик и на теб Hug

# 143
...

Не си трае - разбрахме, че си знойна красавица и на живо!  Wink
Ееее, Ив, как ме засрамваш сега...  Embarassed Rolling Eyes И теб те споменахме случайно в разговора Wink Явно си в сърцата на всички ни!  Hug Heart Eyes

# 144
  • София/Варна
Честит рожден ден ден, Андж!!!

Светле, да е жив и здрав рожденика!

И тук да честитя на Ваня голямата радост, радвам се, че си се преборила за кърменето. Дано всичко е успешно Simple Smile
Цветке, оня горе си знае много добре работата - такова мрънкяло като теб е на 100% родено за свекърва Wink.

# 145
Ели, честито! Лека и безаварийна!   car003 cheers

# 146
  • София
Здравейте и от мен аз също ще почерпа днес,защото вече ще съм законен шофьор Blush,изкарах си изпита на  кормуването    Wine Glass Wine Glass Wine Glass
...

Айде, много безаварийни километри желаем!   bouquet

# 147
Благодаря момичета за пожеланията дано наистина безаварийно да се справям. Blush

# 148
Ели, честито и леко и безаварийно и безалкохолно, като си зад волана  Wink
И скоро ей туй да управляваш

Светле, честит ти любим мъж. Все на хубави места да те води и все хубави неща за теб да прави   bouquet

# 149
Виждам Ванчето на балкона. ДАли е Ванчето обаче или е Любо newsm78 Който и да е да докладва за малък Любо, по възможност с фотоси  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт