Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 6-та тема

• 84 349
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря!  bouquet А никаква мазнина ли не се слага?

# 91
Ами ако искаш сложи, но няма нужда! Аз слагам само при оформянето мазнина и е достатъчно... и повечко в тавичката като се пече за хрупкава коричка.

# 92
  • Разград
Хляб-пица по рецепта на Мариета,разрязан съвсем горещ,че дъщеря ми беше много гладна,много вкусен.

С оформянето не можах да се справя,доста трябва да тренирам.
Мариетаbouquet

# 93
  • ГОре на черешата...
Макс-мама, супер е станал Peace! Радвам се, че ви е харесал!

# 94
Макс мама,страхотен хляб-пица!  Hug...Аз само още ви се радвам!...Вкъщи в хладилника,ако щете вярвайте има само плод-зеленчук за мен и мъжа ми,а за дечицата останалите работи-сиренце,кашкавал,филе...ние даже не ги и докосваме.... Wink...А за питки дума и лаф да не става...поне за сега де...Ама и вие нещо ви домързя да месите или е от топлото време....да де,то сега и не се ядат много такива работи....
Ама тая пица много интересна,къде е рецептата питам аз...да я пробвам по нататък де....

# 95
  • Разград
dodyniki ,благодаря,рецептата е на Мариета и е на предната страница.

# 96
Малее,как е замряла тази тема...и е избягала от първа страница...
Ето ви нещо,да се вдъхновите...    Mr. Green   

питка на розички

Съжалявам,че не съм записала рецептата на кого е...Нека се обади,лично да му благодаря.       bouquet 

Много пухкава и лека питка! 

# 97
Малко ми прилича на плетката, която аз съм давала, но не зная дали е тя.

# 98
  • Bulgaria-Italia
Краси.Мира,чудесно изглежда питка та ти   bouquet

Ето и моята „Болярска маргаритка„  Mr. Green

Трябваше да стане нещо такова(става дума като форма)

А се получи това-отново разляти фигури

Ей това е нещото,което не докарвам в моите питки-формата  newsm78

# 99
  • UK/София

Ей това е нещото,което не докарвам в моите питки-формата  newsm78

Според мен се е получила чудесна форма!Аз и толкова не мога Simple Smile

# 100
Краси,Касиер-чудни са питките ви!Интересно са оформени....  bouquet

# 101
  • Bulgaria-Italia
Благодаря ти Биляна    bouquet
Dodyniki,на теб също   bouquet

На мен ми харесват релефните питки,пък никога не ми се получават.Пък и моя мъж не ми дава да правя форми,иска само
болярската питка, ей така завита на охлюв   chef.Даже тази последната съм оформяла тайно и като я видя няма да ви кажа какво мрънкосване беше  Crazy

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 17:29 от kasier

# 102
  • Разград
Благодаря ти Биляна    bouquet

На мен ми харесват релефните питки,пък никога не ми се получават.Пък и моя мъж не ми дава да правя форми,иска само болярската питка, ей така завита на охлюв   chef.Даже тази последната съм оформяла тайно и като я видя няма да ви кажа какво мрънкосване беше  Crazy

Чудесна питка Peace,и според мен добре си изглеждат формите.Но,щом искаш по релефна,трябва с малко да съкратиш времето за втасването след оформянето на тестото.

Краси мира,твоята питка също изглежда много добре Peace.

# 103
  • Bulgaria-Italia
Малее,как е замряла тази тема...и е избягала от първа страница...

ако трябва всеки ден ще меся и ще качвам снимки,но няма да позволя да се затули темата някъде назад  Peace

# 104
  • Bulgaria-Italia
Благодаря ти Биляна    bouquet

На мен ми харесват релефните питки,пък никога не ми се получават.Пък и моя мъж не ми дава да правя форми,иска само болярската питка, ей така завита на охлюв   chef.Даже тази последната съм оформяла тайно и като я видя няма да ви кажа какво мрънкосване беше  Crazy

Чудесна питка Peace,и според мен добре си изглеждат формите.Но,щом искаш по релефна,трябва с малко да съкратиш времето за втасването след оформянето на тестото.

Благодаря и на теб за съвета Макс-мама,следващия път ще пробвам така.Бяха ме  посъветвали да замесвам малко по-твърдо тесто,но се страхувам,че ако ми е по-твърдо тестото питката ми няма да е много мекичка.Има ли връзка едното с другото ?

Общи условия

Активация на акаунт