Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 047
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • София
а кетито, Деян още не  е пил нищо газирано...надявам се да не пропие скоро.

Аз не само се надявах, но и се заклевах, че няма да дам на детето си. Но не съм се сетила за "помощниците"
А да не ви казвам колко е трудно да възпиташ едно дете като ти се мешат постоянно  Sad Ти говориш едно , те друго, ти се караш, те гушкат и....... ooooh!

# 31
  • София
Ти говориш едно , те друго, ти се караш, те гушкат и....... ooooh!
Точно това е причината да изтръпвам при мисълта, че майка ми може би ще трябва да живее с нас една година или поне една зима, за да гледа Бобо. Много я обичам и ще ми е много лесно, но детето става абсолютно лайно в нейно присъствие. Каквито и фасони да правя аз - кво толкова, баба нали ще го гушне #Cussing out Не става, когато има повече от един авторитет в къщата. Дори и при наличието на двама родители, единият винаи играе лошото ченге Laughing Иначе не става...
Газирано още не е опитвал Никола. Всъщност като цяло от вредните храни само сладкото ни е особен проблем, другото се контролира лесно. Ама като каже след хранене - сега какво ще ме почерпиш - и направо лошо ми става ooooh! Ама какво да му кажа на детето, като аз съм същата? Без десерт все едно не съм яла...Гледам поне да е домашно и така...

# 32
Дуци, ти успокои ли се?

Сутринта Ния мрънка и Пепи в просъница "Милооо, дай гърда на детето"  Mr. Green Да, ама детето не млънка да мрънка. Станах с намерението да й пусна бате Енчо, ама той не е станал още Wink

# 33
Не съм гледала филм от 2-3 месеца. Имаше един период, в който Никола заспиваше от раз и се събуждаше чааак след 3-4 чАса, та имах свобода вечерта за бая неща. Отдавна отмина това време, сега го приспивам легнала до него и пак ме вика по 2-3 пъти, докато заспи дълбоко.

Запръжки и аз не правя, елиминирах олиото изобщо от манджите от известно време, тук и на мен диетичният режим на Дуци ми даде тласък  Grinning

Стискайте ми палци, тези дни имам няколко радио изяви, а имам навик да си гълтам граматиката първите минути, като говоря пред повече хора. После тръгват по-гладко нещата, но първите минути съм направо пелтек  ooooh!

# 34
# 35
Джоли, питах те нещо назад за инхалациите, ще ми отговориш ли, плийз.

Анна взе доста да кашля, май пак ще я водим, Т не мърда.. Защо не ни изписаха нищо за гърло Rolling Eyes Кое бебе тук беше с червено гърло и с какво лекувахте?

Тити, лука го задушавам, заедно с морковите, да си пуснат витамина, нищо не става лигаво.

# 36
Купа, нищо му няма на домашното рибно пюре  Wink и аз такова ще правя, но след седмица -две  Rolling Eyes

Запръжка не правя. Сгъстявам с предварително разбити на кашичка - брашно, олио и червен пипер  Simple Smile

# 37

Стискайте ми палци, тези дни имам няколко радио изяви, а имам навик да си гълтам граматиката първите минути, като говоря пред повече хора. После тръгват по-гладко нещата, но първите минути съм направо пелтек  ooooh!

за какво ще говориш? В радиото няма много хора. Изобщо не мисли, че говориш на много хора, ти си говориш с един, който знае по-малко от теб по темата  Peace и иска да научи повече, това е  Hug

Дуци, ама задушаване в олио и вода, нали, не само във вода. А  принципът "много лук-малко олио" води до това, че лукът си пуска водата и става чудо на чудесата.

# 38
Здравейте и от мен!
Дуци, нямам думи за педката ти. Абсолютна  #Cussing out ....
Какво ще кажете да си спретнем една среща другата седмица в Борисовата или в Южния? Времето става все по-хубаво!

# 39
  • София
И аз като Шада сгъстявам с кашичка, но без олио, само на боб и леща правя запръжка, ама пък без лук, мразя да ми мирише на пържен лук. А под задушаване и аз разбирам във вода и мъничко олио, но подозирам, че Дуци го прави само във вода, нали не трябваше олио да яде заради стомаха Rolling Eyes  Абе всеки си е башка луд Mr. Green

Бобо с това ранно ставане ме направи перфектна домакиня. Часът е 9.30, а аз съм сготвила супа, манджа, направих пукани люти чушлета и изчистих, след като тай пак заспа. Толкова съм горда със себе си Flutter

# 40
  • Варна
От една седмица Боби закусва препечени филийки с масло. Огромни залъци, а трохичките сирене от пюрето си ги вади от устата.
Аз почти неготвя  Embarassed. Обаче гледам да непържа много. Задушавам и аз с малко олио.
Боби се буди през половин час и плаче жално. Взимам го при мен, за да ни е по- удобно, обаче той пълзи и все ме е страх, че ще тупне на земята  Rolling Eyes.
Аз пък отсега ще чистя.
Исках да ви питам, като пълзят дечицата по земята не им ли е студено. Вкъщи има плочки в дневната и кухнята, носа и ръцете на Бобъра леденясват. Разбира се той необикаля по килимчето, което слагам  Laughing.

# 41
 Мацки, я да ви питам вие с какво въведохте пшеницата, че ми е голяма чуденка ?  newsm78

Аз също запържвам само боба и лещата, а другите манджи сгъстявам с брашняна кашичка и така...

Евридика, кажи кога и по кое радио да те слушаме, каква е темата...

Имаше едно време една мацка Данибон, съвсем не се сеща да се обади....
 Сисони- как сте, как е Никол?

Остава супер малко време до Трявна, кеееф  Sunglasses

# 42
  • София
Някой за южния?

Пшеницата въведох с бебешка бисквита с пшенично брашно, хип, но не ги препоръчвам, защото са ужасно подсладени.

# 43
 belinda -мерси тук, няма абсолютно никакви бебешки бисквити, освен един вид на Плазмон, които са и със сухо мляко и още куп неща дето не искам да ги давам....   Naughty

# 44
Пшеницата въведох с пшеничени ядки  Wink

Белинда личи си кои деца са ранобудни  ooooh! И аз свърших всичко, остана само обедното меню на Бобо и естесвено принца да се събуди  Laughing

Ние отиваме към Зоологическата градина  Grinning Днес Бобо става на 10 месеца и съм решила да го снимам за спомен със себеподобни  Mr. Green мАмУните  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт