Шанс за Роси

• 10 652
  • 150
  •   1
Отговори
# 75
Maлко , но все пак ги има . Ще има още .
Благодаря ти , Петя !
Дай ШАНС , дари НАДЕЖДА !

# 76
Благодаря ти ,Мими !

# 77
  • Пазарджик
Здравей Нина!Жалко че през изминалият месец SMS-те са толкова малко но както и ти самата казваш пак е нещо.Пуснах пак SMS и се надявам този път повече хора да бъдат съпричастни.Роси как е? Praynig скоро да ни се похвалиш че е събрана сумата която ви е необходима и този кошмар да свърши.Топли  Hug за теб и за Роси.

# 78
Благодаря ти , Петя !
Роси е добре . Отиде на море , но не се знае за колко време . Не може да се уреди диализа лятото , заети са с чужденци . Поне една диализа й е уговорена , т.е. за 4 дни е сигурно , че ще е на море .
Поздрави !

# 79

# 80
# 81

# 82
  • Пазарджик
Привет Нина!Имате още едно SMS-че от мен.Как сте,Роси как е?Какво ново при вас?Поздрави на Роси и топли  Hug и за двете.

# 83
  • В сърцето на живота!
Как е Роси? Hug

# 84
За съжаление не може да се очаква хората на диализа да оздравеят . Роси е добре , доколкото  й позволява състоянивюето . Бори се с несгодите .

# 85
Изпратените смс-и за месец август са 36 .
Благодаря ви , моли хора ! Благодаря ви , че ни подкрепяте в тези трудни времена ! newsm51
Дай шанс , дари надежда !
www.chance-for-rosi.org , www.koleda365.org

# 86
Дай шанс , дари надежда !

# 87
  • Пазарджик
Здравей Нина!Как сте,Роси как е?Силно се надявам 1 ден кошмара за Роси да свърши Praynig. Hug и двете. Wink

# 88
Нина   bouquet , как е Роси?

Аз чак сега видях темата... Пуснах няколко смс от мен и от всички телефони, които намерих тук в офиса. Като се прибера и от тел. на мъжа ми ще пусна. И скоро пак.
Надявам се да има добри новини и скоро да ни зарадваш  Hug

# 89

Общи условия

Активация на акаунт