Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?
"
. До пълното разкритие имах болки, колкото да се каже, че нещо ме понаболява, но да викам, да пищя, да не издържам... нищо подобно, просто слаби менструални болки.
! 
Като гледам другите мами около мен и се чудя кой дявол ми тикна идеята в главата и не можеше ли да изчакам още малко (аз съм "само" на 29). Освен всичко това, в началото никой не вярваше, че съм бременна! Просто не съм от хората, които се захващат с подобни неща! Аз съм чиста проба козирог и кариерата ми е най-важното нещо! Ама нали и освен това обичам две дини под една мишница да нося и си вика "е хубаво де, ще го измисля все някак"! Това ми бяха мислите онзи ден, ама по едно време като ме срита човека и се зачудих какви са тея глупости дето ми минават през главата! Сигурна съм, че това ще е най-голямото приключение в живота ми и сигурно ще си заслужава! Въпреки това не мисля да се отказвам от кариерата си нямам търпение да стане догодина и да се върна на работа... Ама едно нещо остана в съзнанието ми без отговор, ммм да някой ще контролира живота ми от сега нататък... Ей това няма как да го приживея!