Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 989
  • 649
  •   1
Отговори
# 390
  Мариета,записвам си рецептата за мъфините с Нутела!Изглеждат зашеметяващо! Crazy
  Нордина,този крем-карамеловия сладкиш няма как да го пропусна!Прекрасен е! Heart EyesДано успея да го приготвя един ден! Thinking Praynig
  mitsie,моят мъж ще забрави,че е вечерял,ако види твоя боб с наденица!Апетитееен! thumbsup

# 391
  • В сърцето на живота!

Сладкиш "Крем карамел" със стафиди

Идеята за този сладкиш е на Мими от "Гответе с мен"
Може ли рецептата на сладкиша?
Бях чела за него в "Кулинарен журнал",но така и не си записах рецептата Rolling Eyes

# 392
  • Torino,IT
Честит рожден ден на Карчита, да си жива и здрава, много много щастие и светли дни  bouquet

Селма, днес така ми се доядоха твоите изварени охлювчета, че ако имах извара отнякъде, веднага ги забърквах, сега гледам си пуснала нови охлювни заигравки, но без извара, така че наличните продукти са налице, ама след темата с килограмите май ще трябва да ограничавам сладкото Confused Cry, че нещо не съм в нормата ooooh!

Маме, може ли рецептата за содената питка и бъди здрава   .........  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пепчо, и аз моля за рецептата за брускетите Praynig

Енаморада, Нордина,Ийзи, страшни десерти  bouquet

Ние днес дояждахме кюфтетата от вчера с черешки за десерт та нямам за отчет Mr. Green

# 393
  Линдита,аз заради това гледам да готвя в по-малки порцийки.Новите сладки хапки вече почти ги няма,но те нарочно бяха приготвени малко количество.  Naughty Laughing

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 23:11 от Селма

# 394
Честито на Мамето за радостния повод!   bouquet  Grinning
Ягодке, много сладко бебче!  Two Hearts

Ето и нашата вечеря - кашкавалчета пане с таратор и салатка. Главен виновник: ДионLaughing

# 395
  • София
Цеце, освeн сьомга какво има в гратена?

Роца, слагам ред картофи /мноого тънко нарязани/, ред прясно филе от сьомга, сол и пипер, заливам с готварска сметана, пак ред картофи, ред пушено филе от сьомга, сметана, пак картофи, сметана и отгоре сиренето  Peace После 90 минути на 160 градуса  Peace

пеп-4o , аз търсих грюер на щанда за сирена в Пикадили, който си е добре зареден по принцип. Там не просто нямаха, а въобще не зареждат това сирене  Thinking Та в Билата хич не ми се вярва да го има, то си е и бая скъпичко, но в Метро може и да има, следващият път ще проверя специално.

# 396
Цецето, в Билла има Грюер, аз съм купувала от там, но дали винаги има това не мога да кажа, че не го харесвам особено и не го купувам често освен за нещо дето трябва да е точно с такова сирене. Peace

Селма, благодаря нещо като маслени сладки със заливка нали?
Бубина, радвам се, че ти е дошла идейка от моите предложения Peace
Линдита, вкусен е да! Wink

# 397
  • пак на Рив Гош
Маме, все така всичко да е наред !  Hug
Ягодка, да ти е жива и здрава малката ягодка, страхотна сладурана е!  Heart Eyes
Asyalein, какво има в японката кухня (яйце виждам, и пресен лук, и май шиитаке newsm78)? Със здраве да си ползваш новите книги по предназначение.  Laughing
Цеце, благодаря за поясненията за гратена  bouquet
"Подстрекателските" десерти от последните страници ги отминавам  Whistling, само ще кажа, че изглеждат... вкусно  Grinning

Аз днес спамя, защото мусаката за вечеря не я снимах.
Но пък пуснах рецептата на боровинковия чийзкейк  за желаещите.  Grinning

# 398

Селма, благодаря нещо като маслени сладки със заливка нали?

Tочно! thumbsup Заливка ли е това? newsm78 Embarassed

# 399
  Цецето,и от мен мерси за обяснението за Гратина.  bouquet

# 400
Глазура имах вредвид  WinkPeace

# 401
Глазура имах вредвид  WinkPeace
  О,аз помислих,че нещо бъркам понятията.... Laughing Peace

# 402
Маме   Hug много много  много късмет  Heart Eyes
момичета благодаря ви з апожеланията

Селма много си мила  Hug

# 403
пеп-4o , аз търсих грюер на щанда за сирена в Пикадили, който си е добре зареден по принцип. Там не просто нямаха, а въобще не зареждат това сирене  Thinking Та в Билата хич не ми се вярва да го има, то си е и бая скъпичко, но в Метро може и да има, следващият път ще проверя специално.

имат, имат  Peace . Аз пък всеки път се забравям по сирената  Blush и затова знам.  А сирена скъпички там - много. Поне нашата и в Пловдив е добре заредена откъм тях.

aaa Пепчо, знам го този сос, просто не знаех, че се казва така.
при нас е разпространен, но може би защотот имам гръцка жилка newsm78

така е, гръцки е  bowuu ама пък много вкусен.
А за мазнината ми казаха, че може да поема много, аз сложих 280-300 мл и срях. Олекотих с киселото мляко. Но и чесъна е доста  и може би затова не се чувства.
Ася, ти си интернационалист явно  Hug А с тази японска манджа ми  Crazy събра очите отново.

Момичета, заповядайте  брускети с ароматна лимонова паста и риба

# 404
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Пепчо, тази паста ще я пробвам  Peace
аз досега само с кората на лимона съм овкусявала, че половинката не яде кисело Simple Smile
ще си направя за мен  chef

Роца, да позна Laughing
има морков, шийтаке, пресен лук, свинско, яйце.
отдолу домашни удон спагети.

мъжът ми каза, че супата била по-вкусна от тази в ресторанта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт