Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 184
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Ще се радвам много да се видим и запознаем мамчета, абсолютно ЗА съм за срещичка в София. Когато кажете, само да е почивните дни, защото аз все още бачкам Simple Smile Идеята и за разходка и за пастичките е прекрасна, само кажете кога и къде, живот и здраве да е, съм с вас Hug

# 181
Герчо, на мен ми стана лошо в кръчмата, след като току що бях яла Simple Smile  И то се свякох два пъти, така че си зависи явно и какво ядеш. Лекарката ме посъветва, да имам в мен шоколад, не че го изпълнявам Simple Smile
Аз съм за среща, ама се съобразете, че събота е работен ден Wink И ако може да не е до 12,з а да дойда и аз. Ходим на езикови курсове от 9-12, събота и неделя, а много искам да ви видя  Twisted Evil
И ако може да не е на паста, а на салатка да кажем. Много мис танах претенциите Simple Smile
Само да ви кажа, че аз от както съм бременна умирам за бира, а по принцип бира мразя. И си пийвам веднъж-два пъти седмично една малка бирка, дано не е вредно за бебето. А оня ден колегата каза, ей идеално време за бира и цаца, и оттогава търся кръчма с цаца, ама явно не е много популярно. В Борисовата в неделя, видях един човек да носи цаца, и като юрнах детето да обикаляме, ама така и не намерихме. Полудявам, мразя нечистена цаца по заведенията, а сега само това ми се яде.

# 182
Здравейте мамчета да се отчета и аз днес по отрано.
Аз съм за срещата в София само трябва да се разберем кога и къде!
 Да ви се оплача че онзи ден  паднах в банята, но слава на бога ни няма нищо освен малко натъртване по дупето и малко ме боля корема през деня. Sad
Утре сме на консултация и вече нямам търпение да разбера как е бебчо.
Желая ви приятен ден на всички и весели ритничета на сладките бебоци!  bouquet

# 183
Добро утро!

Между другото да ви кажа се помещават в най-баровския квартал, във вила на брега на морето. Хората са се уредили, а!
Във всички страни Бг посолство е на най-хубавите места! Peace Mr. Green

Деси е обяснила всичко доста добре. Също за конкретната страна може да попитате в подфорум "По Държави", там има отделни теми за всяка държава и майките ще ви отговорят.

Честито на всички узнали пола. Аз ще си почакам чинно до 2-ри юни. Надявам се на празника на родния ми град да ме зарадват и с новина за пола. Вече нямам предпочитание, само да е здраво.

Исках още да пиша, но пусто малката не ме оставя да дишан какво остава да пиша.
Времето днес и при нас е толкова мрачно, че чак е тъмно вкъщи. Confused

Хубав ден! Hug

# 184
Момичета големи преживелици имам и хубави и лоши. Снощи малката не спа задръстило и се нослето с едни гадни сополи, сутринта и дъгичките на гърленцето и бяха леко зачервени. Температурата 37,00 . Оставих ги с баща си да се гледат и аз цял ден ще полудея на работа от претиснение, преди десет дена бяхме със същото на АБ. Какво е това чудо, хем в момента давам клеева тинктура, която аз си направих от истински прополис - уж за укрепване, ама ... newsm78. Довечера трябваше да ходи на рожден ден на нейната приятелка.....какво ще стане дотогава Praynigмоля се всичко да е наред, защото в събота е нейния рожден ден, а такова празненство сме организирали, платих тортите, окрасата, абе всичко почти е готово. Praynig Дано и се размине...
Хубавата новина ми сервира един колега, който се нанася в апартамента точно над нас и жена му чака бебе на 22 септември, много съм доволна ще има отново с кой да бутаме колички. Предният път за щерката комшийката роди 20 дни преди мен и цяло майчинство заедно изгледахме децата, много ми беше удобно имаше на кой да оставя детето когато се наложи и за кухнята се редувахме, хубаво е да имаш някой под ръка.
Дано не съм ви откчила BlushПоздрави на всички, довечера съм на доки, дано видим пола!
Ние в Стара Загора си нямаме среща....то май съм си самичка ...във форума, иначе вече сме 5 мами дето чакаме бебнца и сме познати, двете дори приятелки Party

# 185
  • Sofia
Честито на всички разбрали гащичките на бебчовците  Hug  bouquet
Много се радвам и за хубавите резултати от ФМ и само такива хубави новинки да се чуват  smile3501

Ани,определено заслужаваш една по-голяма почивка  Crossing Arms Hug

Сега като прочетох за отичането на крачетата,исках и аз да се посъветвам  Whistling На мен като цяло не ме болят целите,но ако походя повече време имам страшни болки в петите и само те седят подути и зачервени  ooooh! Не е от обувките,защото това е почти всеки ден ,а аз ги сменям нон стоп,но дори и в къщи да съм,пак вечер е страшно....Снощи толкова ме боляха,че чак сълзи ми тръгнаха,сложих ги в студена вода и се поуспокоиха,колкото да заспя,но като капак на всичко на 3 пъти през нощта така ми изтръпваше единия крак,все едно ми се усукваше жилата на пръсеца  ooooh! newsm78

За срещата в София-определено съм ЗА-нека премерим коремчетата  preggo hug

# 186
atadar, няма нужда да ми се извиняваш!  Hug Имах предвид, ако съм пропуснала някой и ти си забелязала да кажеш, както и всички, които забелязват липсата си на 1-ва страничка! Mirkam нещо се загуби....

На мен също ми се подуват краката и едва ходя, но тава е било винаги така в жегите. Вчера в Русе беше 34 градуса!!! А сега е направо тъмно, като при Ронка!

# 187
  • Русе
atadar, няма нужда да ми се извиняваш!  Hug Имах предвид, ако съм пропуснала някой и ти си забелязала да кажеш, както и всички, които забелязват липсата си на 1-ва страничка! Mirkam нещо се загуби....

На мен също ми се подуват краката и едва ходя, но тава е било винаги така в жегите. Вчера в Русе беше 34 градуса!!! А сега е направо тъмно, като при Ронка!

Пак обърках профилите! ooooh! Много съм затъпяла през последните 5 месеца! Laughing

# 188
  bouquet
Привет мами!Показа се при мен в Лом слънчице!Бебока раздава ритничета вече доста.Расте.Нямам търпение да го гушна вече.
 Hug
Много хубава тема!Поздравления!Приятен ден!

# 189
мами, 16-ти е работен ден. А 17-ти ще е единствения ден, в които повечето от вас ще са със семействата си... Ако искате да го направим 23 или 24-ти. тогава май не се работи и ще можем да спретнем една срещичка по-спокойно. Аз нямам преневции за сутрешна или следобедна - аз ставам в 4 сутрин  Joy Joy Joy

Девойки, незнам дали са ви предупредили, но по време на бременността трябва да носите хубави обувки. заради сравнително бързото натежаване (в оптималния случай 12 кг за 8 месеца) има опасност от падане на свода (плоскостъпие), което не е фатално в ранните му стадии, но е неприятно болезнено. Аз в момента главно ходя с маратонки и пак усещам, че зле ми се отразяват на крачетата. Та ще се разходя до някой шол, ако нямат чехли вече изкарани, поне стелки да си взема, че големи поразии можем да си докараме с неподходящи обувки.

# 190
  • Пловдив
OnlyOne, не се притеснявай за Mirkam - компютъра й е скапан (отново) и тя няма нет. Ако успее да се добере някъде до комп с интернет - влиза за малко.

# 191
Илязла ми е ПКК - хемоглобина ми е 92  Sick. Сега чакам и другите... малееее, кво ще се прави до 9-ти месец...

# 192
Привет и от мен! Hug
Честити розови щъркелчета  на Анхелика и bibi 73   Hug
Ани, браво заслужава шпочивка след толкова труд Simple Smile
Нинчето, много е добре,че имаш и други познати с бебета.Няма да ти е скучно и ще се рахождате заедно с количките Hug
сгодена ,  Heart Eyes Heart Eyes
За среща отдавна съм заявила желание, тези в "ИСкам бебе" почти не ги пропускам. Нямам много предпочитания за мястото където кажете Grinning
biberona, успех утре на консултацията. И мен вчера едно дете на улицата така ме блъсна с лакът в корема, доста ме заболя. Беше се заиграло.
joya , много се радвам за добрите резултати от ФМ. Моята е  чак на  11.06, че при Марков няма други свободн ичасове и се чудя дали не е много късно.
Ger4o , а твоят лекар какво казва за хемоглобина? Rolling Eyes

# 193
Само да допълня Деси за родителите в чужбина. Обадете се преди да родите! Защото при нас нещата стоят така...
След като родя до 3 дни се издава акт за раждане на детето тук в Тулуза, Калин трябва да отиде да го вземе. После за Бг паспорт се отива в посолството в Париж и се вади паспорт без проблеми. Peace

Нинчето, бързо да се оправя малката. Praynig Много е лошо да боледуват децата, всичко отива по дяволите когато не са добре. Confused Аз за имуностимулатор давам мед с пчелно млечице, продава се в аптеки Лечител. Също ехинацея пак от същите аптеки, и съм доволна. Майка ми като идва пред 2 седмици ми донесе Умкалор, много го хвалеха, но не е нищо повече от ехинацеята, само където струва майка си и баща си.

Ани, хайде почивай вече. Hug

Мууни, честито за изпита. Peace

Аз също си пиивам биричка. Обичам я и мисля, че в разумни количества не вреди. А и тук има едно страхотно бяло вино по което полудях. Crazy Принципно вино немога да погледна. Имам една бутилка в хладилника, чакам Калин да си дойде от командировка и ще си пиивам вечер по чашка, не мисля, че ще е нещо фатално. Whistling Мале като алкохоличка звуча, но не съм да знаете. Mr. Green

Как ви завиждам за срещичките, искам и аз, ама пусто леко далечко съм. Confused

Да ви се похваля...Корема за 2-3 дни ми порасна ужаааасно много. Направо не е за вярване, как нямаше почти нищо, сега е огромен и оформен. Мъжът ми като си дойде ще си помисли, че съм глътнала топката на детето. Остави ме с малък корем, а ме вижда с огромно коремище. Joy

Герчо, наистина обувките са важни. Аз джиткам с Геокс и съм много доволна. От години се доверявам на тях и не са ми изневерили. Peace
Какво следва като си с такъв хемоглобин? Дали не е възможно да приемаш повече ФК?! newsm78

пп. 4-ти път се опитвам да публикувам, а дано! Simple Smile

*Jeny*, не е късно. 19-22 г.с. е последната ФМ. аз ще съм в 22-ра седмица на моята. Peace

# 194
Ох аз пък освен точкета друго не мога да нося. И Никол я износих с токчета, даже веднъж паднах, и мъжът ми щеше да ме убие Simple Smile И сега ще си купя някакви по-ниски чехли и така. Но сега ми тежи повече, почвам от повече кила, а пък и последнтие две години и половина, почти не спим, ходим като сомнамбули, така че повече трябва да се пазя.

Общи условия

Активация на акаунт