Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 199
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Ида от доки. От началото съм качила 3 кила, ама съм огромна. Ще ми даде болничен от 15.06, дотогава си бачкам, така се разбрахме, няма да се правя повече на герой я  Naughty
Иначе ми пусна направление за кръв и урина, и тия дни ще правя.

# 211

Момичетаааааааааа усетих бебенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много съм щастлива Simple Smile
   Суууперрр, честито,  аз само си сънувам нощем  как шава. Laughing 
   За обувките знам, че по време на бременността не трябва да се носят равни обувки, ток трябва да има, е да не е 15 см  Mr. Green , точно за да не се образува плоскостъпие  Peace .
 Имам една съседка, която роди 2 месеца преди мен , тя е голяма щека . Много бързо се възстанови тогава тя, а аз си носих корема до почти 1г и половина след раждането, тя тогава все ме питаше да не съм  бременна пак, сега ме заглежда отново та да не я тормозя, да не и паднат очите и казах, че съм бременна  hahaha .

# 212
  • София
радвам се на големия интерес за срещата! имате право - събота е работен ден Thinking имам няколко предложения:
1. да отворя отделна тема за среща където да се дават идеи за място, дата, час, кой кога може и тн.
2. въпреки работната събота да си спретнем среща - ако могат поне няколко момичета, важното е да е весело Peace
3. да изместим датата за друг ден, но дали да е работен или почивен ... newsm78
това около срещата в София
icyangel заинтересува ме с водната аеробика отдавна търся именно това - можеш ли да споделиш повече? кога, къде и някакви условия. предварително благодаря  bouquet честито и за първото ритниче. аз като първескиня нямам идея какво е усещането от близо две седмици имам странно чувство между гъделичкане и ... ох не мога да го обясня мисля че са ритничета, но тази сутрин ме събуди нещо в което нямам съмнение, че беше бебенцето дори видях как помръдва корема ми Rolling Eyes много хубаво събуждане!
за обувките и аз съм дибидюстабан, но и по принцип си обичам ниските обувки Rolling Eyes за сега не съм забелязала да ми отичат краката макар да имам предпоставки

# 213
  • Лавал-Пловдив
Казвам здравейте и бягам да будя децата.
На виделите бебето, пола, на чулите сърцето, на усетилите ритници -  Hug Heart Eyes
На останалите - също  Hug Heart Eyes
А при нас днес е слънчево и топлоооооо

# 214
А, щях да забравя за схващането на прасеца, много е гадно , наистина. Все още нямам, но помня как с Васето съм скачала и още спяща нощес крещях от болка посред нощ, а моя мъж скача и той и си мислеше , че ще раждам Joy. Сега ми е смешно , но тогава, олее Shocked . Има и други неща, може да започнат да ви болят ставите по -късно, рамене китки . Simple Smile А бе , като бабите ще сме  Laughing

# 215
Честито на всички с положителни резултати от БХС, ФМ и т.н. и на маминките разбрали пола на съкровищата си  Hug
ginbay Днес не издържах, защото кашлицата ми сутринта беше ужасна и отидох при лекарката ми. Изписа ми сироп Стодал и ми каза да си правя инхалации като затопля вода на котлона със сода и да вдишвам... Благодаря ти, че си проверила в книжката, ще прочета каквото пуснеш на тази тема по-нататък, защото кашлицата ме подлудява, особено преди обед  Hug

# 216
Дами, Адатар/Радето/ организира прекрасни срещи. От опит го казвам Mr. Green Можем изцяло да  и се доверим Simple Smile
Поддържам идеята за отделан тема, така ще е по-лесно Hug
И аз съм навита за водна аеробика, но да ходя с някоя мама, сама не ми се ще  Crazy

styllisima , голямо браво за килограмте.  Simple Smile Не мога да се похваля със същото, моите са поне  + 3 Crazy

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 13:59 от *Jeny*

# 217
 Благодаря за информацията за крамите, уж се наливам с течности , но може би някой и друг витамин ми трябва. Дано не ни се случва често, наистина боли ужасно.

# 218
  • София
*Jeny* благодаря за милите думи Blush Hug Hug истината е че хубави срещи стават с хубави хора  Peace а относно водната гимнастика и аз съм много много за и то ако може да не съм сама би било супер Wink
и така ... заповядайте в темата на
ПърВа СоФиЙскА сРеЩа нА ОктоМвриЙки 09!!! Party Party Party

# 219
atadar , *Jeny* посещавам часовете по водна аеробика на Мария Шпицер, преди да забременея съм ходила в МБАЛ Света София ( болницата на д-р Мазнейкова) цената за посещение от 1 астрономически час е 6лв (последно ноември съм ходила), сега посещавам часовете в Парк Хотел Витоша цена за 1-но посещение 12.60 лв;за 10 посещения 100лв, и за да е по нагледно ето http://www.vodna-aerobika.com/ , и аз искам да си имам компания да не говорим, че вчера бях сама с 2 инструкторки много ми беше неудобно ама не ме върнаха, много е забавно и един час минава доста бързо. Обожавам водата. Не съм притеснена за каквито и да е зарази.

# 220
  • Пловдив
Ето ме и мен с обещаните сканирани странички от книжките, които имам. http://picasaweb.google.bg/gbayrakova/RYFYMB#
Не съм пробвала лично рецептите  newsm03, по простата причина, че ако се простудя нещо, наблягам на много течности, вит.С и омега 3 киселини (естествено не химически синтезирани) и не съм опирала до тези рецепти. Фен съм обаче на всички природни (и бабини) начини за справяне с положенито  newsm10, и съм почти върл противник на антибиотиците и масовото им изписване и при най-дребния проблем  newsm11. Дано да съм помогнала с информацията. Нямаше начин да ги сканирам по друг начин - не знам дали ще се виждат добре  newsm12.

Мисля, че снимките можете да си ги сваляте от там и да ги гледате колкото големи искате от твърдия ви диск.
А сега - леглото и възглавницата ме зоват неудържимо!

# 221
Момичета малко встрани от нашата темичка е, но искам да ви попитам, дали някоя от вас знае сайт, от където мога да си поръчам малки подаръчета за гостите на сватбата ни? Нямам време да обикалям по магазините тук в града, а пък и няма нищо интересно, което да ми грабне окото и да ми хареса.

# 222
  • Deutschland
Ронка,ДесиХ2 и Girl from Ipanema  Благодаря за информацията.Това,че не може вече с пълномощно не го знаех.Явно ще трябва да се ходи до посолството в Бон.Няма как.Ще се обадя и аз да разпитам.

Only One  И на мен ми се иска да се върна,но едва ли ще стане скоро.Радвай се,че поне имаш приятелки и родители и роднини там до теб.Аз съм си съвсем самичка тук.Е като изключим мажо ми де,ама друго си е по женски да излезеш с някой и да се набърбориш.

Seagirl  Аз тия схващания ги имам от около месец и нещо.Бяха станали нетърпими.Даже бях писала в една от темите но никой не каза да има същия проблем и аз не попитах повече.Наистина е ужасно.Сега пия Магнезий по заръка на докторката и всичко вече е ОК.

Xриска    За моята сватба баба ми  бродира копринени кърпички за жените а за мъжете купихме по едни порцеланови мишлета.Всички останаха очаровани.Но за сайт не се сещам.

# 223
Момичета малко встрани от нашата темичка е, но искам да ви попитам, дали някоя от вас знае сайт, от където мога да си поръчам малки подаръчета за гостите на сватбата ни? Нямам време да обикалям по магазините тук в града, а пък и няма нищо интересно, което да ми грабне окото и да ми хареса.
Хриска,не знам откъде да поръчаш ,но мога да ти дам идея.братовчедка ми подготвя сватби и беше направила много сладки подаръчета за гостите на една,на която и аз бях.Малки вързопчета от тюл,пълни с перли и ароматизирани цветя.Отгоре вързани със сребърна панделка,на която бе закачена малка картичка с инициалите на млагоженците,щамповани пак в сребърно.Аз си го сложих в дрешника,за да ми миришат дрехите и като минавам и видя вързопчето,се сещам за младоженците,много сладко като идея.

# 224
ginbay Много благодаря за рецептите за кашлица, които сканира  Hug  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт