Има ли работещи мами 2008

• 9 366
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте работещи мамчета, надявам се че мога да се присъединя към вас. Моя син е на 1и 2м. аз работя от 1месец вече. За сега го гледа майка, нямам проблеми с оставянето, не ме търси. Но от април ако не го вземат на ясла ще имаме проблем!!! Няма да има кой да го гледа
ето и малко смимки от нас  http://elladas.snimka.bg/children/zimni.453719.16558269

# 121
  • Ню Йорк
Весела Коледа!!!
Едно ново попълнение приемате ли Simple Smile Моя дребосък е на година и почти 3 месеца, а аз се върнах на работа когато беше на 5. Така се наложи и добре че има кой да го гледа Simple Smile  иначе нямаше да имам избор.

# 122
  • София
Danny, Принцесо, добре дошли! Hug

Danny, много е сладък синът ти!  bouquet  Ходи ли вече? Виждам, че много ти е помагал за украсяването на елхата.  Wink

Как минаха коледните празници при вас? Галина се събуди със запушен нос и хрема точно на Бъдни вечер и нощта ни беше доста безсънна. Поне предния ден я пуснах на коледното тържество в яслата и тя беше много доволна. В края на ноември направихме едноседмичен опит да тръгне на ясла, но не беше проходила още и ме помолиха да я задържа известно време вкъщи. Сега ходи вече почти от месец /проходи на 1 декември Wink/ и това си оказа влияние. Не беше плакала въобще и си я взех в прекрасно настроение. Сега чакаме да видим снимките с Дядо Коледа, а след новогодишните празници, живот и здраве, я пускам на ясла вече за постоянно.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 01:11 от sweetkids_mama

# 123
sweetkids_mama -  Виктор проходи на 1.11. А за елхата да не ви казвам колко пъти я събори, добре че е изскуствена. Simple Smile Сега го оставих на майка  и съм на работа  Cry,
Тука вали цял ден, много е смотано времето, а си мислех да го водим в зоологическата градина сутринта  Simple Smile

# 124
Здравейте, работливки! За пръв път влизам в отчетния форум и хоп- баш където трябва са оказвам.
Моето момченце е родено на 12.12.2008,а от Нова Година се връщам на работа. Аз и досега си ходех чат-пат, така че не ми се вярва да ме налегне голяма депресия, по-скоро се чудя как физически ще издържа, защото моето диване нощем не спи и цял ден в офиса без следобедна дрямка...хм....  newsm12
Но, все пак, гледам тук мами, които имат по две дечица (че и три!), както и мами, които са на смени... та няма за какво да се оплаквам. Нашият план е да се гледаме с баби през зимата, на пролет да изстреляме детето на село и на есен - с песен в някоя частна ясла, защото държавната баш нас не вярвам да ни огрее. Ние не че няма да се борим да влезем в кварталното ОДЗ, но щом и за детска кухня там ни казаха да чакаме 2-3 месеца, какво ли остава за други, по-специални неща?
Хайде, това за ''Здравейте'' от мен. Надявам се тук да излезнат интересни идеи как да се справим с 2 дини под една мишница, особено от по-напредналите с материала  Laughing
Приятен ден и весело посрещане на Новата година - за тези, които по-рядко се включват.

П.С. Джоли, от Драгалевци ли си? Аз наскоро тук намерих една мама от квартала и с нея ходехме по разходки преди да застудее. Ще се радвам на нови попълнения!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 13:13 от Malena Malena

# 125
  • Ню Йорк
Здравейте Simple Smile Включвам се от офиса да ви видя как сте. Явно повечето работите.
Весело посрещане на Новата Година на всички!

# 126
Честита Нова Година на всички. как сте как изкарахте? Аз съм днес на работа след малко си тръгвам. На НГ беше скромно оставихме детето при майка (както обикновено)и бяхме с приятели но  се прибрахме рано.

# 127
Честита нова година и от мен.Много здраве,щастие и любов ви желая.
Ние си бяхме в кьщи семейно,малкия не дочака новата година,кьм 23ч. заспа.И аз не стоях до кьсно,че на 1-ви бях на работа.
Добре дошли на новите мамчета Hug

# 128
  • София
Malena Malena, добре дошла в отбора! Wink Hug  Щом имате план, ще се справите, няма как.  Simple Smile Тежичко ще ти е, особено щом не се наспиваш, но дано все пак в някакъв момент малчо да прояви разбиране.  Wink

Честита Нова Година на всички! Нека в домовете ви да има много любов и прегръдки! Hug

В новогодишната нощ си бяхме вкъщи. Хапнахме и се забавлявахме с големите деца. Малката си легна по разписание. Simple Smile Беше много приятно.

От понеделник отново сме на работа. Две седмици си бяхме в отпуска вкъщи, но не мога да кажа, че много си починах, защото от Бъдни вечер насам Галина е с хрема, а в последните дни- и ние.  Confused Дано поне следващата седмица всички вече да сме здрави!

# 129
Здравейте, мами, и благодаря за посрещането! Честита Нова Година с пожелания да сте здрави, обичани и много щастливи жени и майки!
На Нова година ние с таткото бяхме на ресторант, а малкия го гледаха баба и дядо. Изкарахме супер, още повече че такива вечери за нас са рядкост, а миналата нова година почти я проспахме - тогава тъкмо се бяхме върнали от болницата и навлизахме в бебешки ритъм: всички бяхме недоспали и задрямахме рано-рано, събудихме се само за една наздравица и пак окапахме.
Хайде, добре да си починете днес, че утре ви чака цяла една работна година  Hug

# 130
  • ВАРНА
Здравейте,
Честита Нова 2010 година от мен! Много здрави бъдете, повече се усмихвайте!
Ние с Емч боледувахме малко. Аз бях 3 дни с температура, Емчето 5, но вече сме добре.
Новата година посрещнахме на гости на едни приятели. Изкарахме си много забавно, Емчето заспа към 23 и нещо, и учудващо за мен въобще не се събуди от фойерверките и пиратките.
Съжалявам, че не съм се включвала отдавна тук, времето ми е кът.
Аз следващата седмица съм в отпуск. Утре с тати ще ходим да подаваме документи за ясла.
Хубава вечер

# 131
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте и Честита Нова Година и от мен!
Надявам се, че приемате нови попълнения!
Моето синче Никола е на 1годинка, а аз ходя на работа от август месец, но почасово и когато аз си преценя за подпомагане на домашният бюджет и разбирасе за откъсване от памперси и ежедневие. Малкият го гледа моята баба на 76години и се справя чудесно. Ходи на всеки 3седмици за по 2дена на ясла, за да си пази мястото, че успяха да го приемат и живот и здраве от март за постоянно, че баба я чакат градините и нивите. Ще видим дали ще се спавим, че се преместихме насело защото му открихме астма и там се чувства добре и няма пристъпи и като се върнем в София незнам какво ще правим и как ще му понесе. Това е от мен и Никола. Хубава и успешна работна година желая навсички работещи мамчета 2008.

# 132
ninanb мойта работа нещо като тебе. шантава.  Crazy
Аз обаче реших да се поогледам за др. работа, не че е наложащо, ама при положение, че имам 3 баби /едната се пенсионира скоро, другата е баба ми, която е супер, и майка ми на държ. работа/ които живеят на една улица от нас, как да не се възползвам?  Crazy
Стискайте палци, днес гледах в джобс.бг.

# 133
  • Варна
Здравейте работещи майчета! Дано приемате още попълнения! Честита Нова година на всички Вас и Вашите семейства! Нека бъде много здрава и ползотворна! Аз също съм от вашата група- от Варна съм, синът ми Георги е роден на 24.10.2008 год. Аз работя от октомври 2009  малко преди да навърши годинка. Засега моята майка го гледа и може би, да е жива и здрава, няма да го записваме на ясла. Все още ми е много мъчно като излизам сутрин и гледам да наваксам времето през уикендите, но не е същото. Sad За жалост така се налага понякога. Но поне имаме работа, а много хора и това нямат, така че- не се оплаквам. Wink Моят шеф сля почивните дни от Коледа до 04.01 и имахме време да се насладим на нашия палваник и прощъпулник даже правихме. Хайде спирам засега, да не досаждам много  Blush

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 17:23 от flufi

# 134
  • Ню Йорк
Честита Нова Година мили работещи мами Simple Smile Пожелавам ви повече парички и по-малко работа Wink
Аз чак сега успях да се добера до форума, че с тоя сняг при нас е лудница. Иначе започнах годината по старата схема, ние с таткото на работа, а дребния при баба и дядо.

Общи условия

Активация на акаунт