Май 2005- Тема 126

• 14 084
  • 235
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес в 12:30 раждам Велко! Вълнувам се все така силно по туй време - от изтичането на водите, до раждането!

Joy леко раждане  Joy

Хайде, честито на всички именници и рожденници! Да са много здрави, много засмяни, най-послушни и много щастливи  Hug  bouquet

Мартеа, Дани не ти ли разказва за при Тодоров? Та човека е известен с лошото отношение към децата, но това е толкова знаещо се, че не ми и мина през ума, че не си чула  ooooh! Реших, че въпреки това, понеже му имате доверие и сте завели Теа. Мани, мани. Е, има ли резултат от почистването?

Аз пак се захващм с протеста. Как е възможно толкова деца да са извън ДГ, да има такъв недостиг на места и въпреки всичко хората да пасуват...във Варна не достигаха няколкостотин места и хората се вдигнаха, а ние тук за няколко хиляди се събираме, като на квартална среща. Та, аз пак ще липсвам, докато мине

# 121
  • София
Честит рожден ден на Велко!

Ели със здраве и усмивка да си носи името!

Мартеа, аз този доктор нямаше да го изтърпя. Не налитам на бой, но със сигурност щях да изсъскам.

# 122
Честито на всички именници и рожденици  bouquet

# 123
Да е живо и здраво името на Ели на патерица!   bouquet

да се похваля, че Марти вече няма хрипове, подобрява се, но още кашля. Още и тази вечер ще правим синапена лапа, до сряда сме на сиропчето и от по-следващата седмица, живот и здраве - на градина. Много съм щастлива, че отива на добре!!!  Heart Eyes Още веднъж, благодаря за подкрепата  Hug

# 124
честито на всички рожденници тези дни!

Мартеа и аз бях доволна от прегледа при Тодоров - въпреки че смятам че може би има и по-модерен преглед, но все пак нямам оплаквания. Но това което разказваш е.... мани мани..... нищо де, важното е че детето чува  Laughing. Като спомена за чудеса от ушите - при нас дясното е така, защото по всяка вероятност се е самоперфорирало при последния ни отит (преди година и..) - та от тогава все ни викат "мда мръсно е"... ама никой не го е чистил.

Ние сме аха аха да се тръшнем с пристъп. Нали две години все в края на май, началото на юни яко се алергосва, та сега пробваме само с едно лекарство и пръскалка как ще е - за сега буха на рядко, но как звучиииииииии  ooooh! .... ужасно направо. Да видим до къде ще го докараме.

# 125
Честито на всички празнуващи тези дни, весело изкарване и да растат щастливи и безгрижни деца.
Веси се оправя от настинката, но лошото е че и аз след нея съм хремава и снощи не съм мигнала от запушен нос.
Слагам капки Пиносол но хич не искат да действат и носа си е постоянно запушен при легнало положение.  Tired
Надявам се по бързо да се оправя че е ужас.
Лек ден и приятен уикенд на всички

# 126
  • София
Ксения, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет!

На патерици, ЧРД и на Велко!

Красони, пробвай да си направиш капки от 2мл. физиологичен р-р и 1 капка клеева тинктура, щипе доста около 1 мин, но е супер ефикасно и макс с 2-3 слагания ще ти мине.

Тия, стискам палци да не ви подхване алергията, или ако ви похване, да е по-леко.

Ние до 1 седмица ще сме се пренесли. Кухнята е на 99% готова. Прозорците и банята са изчистени.
Има проблем с един теч под бойлера, който сложихме в дрешника. Дано да е поправимо. 

# 127
Честит рожден ден на Велко и всички останали, много здраве и усмивки.
Ники е добре,тия дни все по разни мероприятия сме,не остава време...

# 128
Не мога да вляза в албумчето,незнам защо...

# 129
  • София
Не мога да вляза в албумчето,незнам защо...

за всеки случай ти изпращам на ЛС потребителкото име и паролата

# 130
Момичета каквиждате тази година морето, плажа, детето и банския? Някак не ми се ще да го обличам, защото играта е все около водата и ще е постоянно мокър  Rolling Eyes, ама пък да не е голям за голо дупе? Ние здраве и живот ще ходим на предморе в началото на юни и за това съм заразпитвала.

# 131
Момичета каквиждате тази година морето, плажа, детето и банския? Някак не ми се ще да го обличам, защото играта е все около водата и ще е постоянно мокър  Rolling Eyes, ама пък да не е голям за голо дупе? Ние здраве и живот ще ходим на предморе в началото на юни и за това съм заразпитвала.
Аз лично Веси си и слагам бански или поне гащички, че с този пясък е ужас. Весело изкарване на морето.
Гуш, мерси за съвета, за жалост онзи ден изхвърлих остатъка от клеевата тинктура че беше се оляло шишето отвън, но сега слагам Пиносол и с разрешение на лекарката Ксилометазолин.

# 132
  • София

големи са за голо дупе, а пък и аз винаги съм била против дюбидюс да ми седи заровена в мръсния пясък. Варианта е или много бързо съхнещи бански - 2-3 чифта, да сменяш и да сухнат, или, като мен миналта година с Ема, да се заредиш с 10-ина чифта гащи/къси панталонки, които да сменяш.

# 133
Тиа, и ние заминаваме на море на 11 юни ....със сигурност ще нося поне 2 чифта бански и резервни гащички...
Красони, съчувствам ти мила...и аз от днес съм с хрема и гърлобол....

Оххх, преди 10-ина мин. усетухме земетресение....параноята ме обзема...

# 134
За морето ,поне 5 чифта бански, гола не,голяма е.

Общи условия

Активация на акаунт