Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 74 385
  • 858
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Младост 2
Още едно стандартно култово изказване - след 6-тия месец вече никакво кърмене не е необходимо и майка,която продължава,го прави само за собствено удоволствие.

# 121
Още едно стандартно култово изказване - след 6-тия месец вече никакво кърмене не е необходимо и майка,която продължава,го прави само за собствено удоволствие.
Мдаа, да си чеше зърната! Mr. Green

# 122
Кашата да я правя с адапте, че с кърма ставала гадна на вкус  Shocked - съвет на педито от вчерашната консултация по повод захранването.

# 123
  • sofia
Кашата да я правя с адапте, че с кърма ставала гадна на вкус  Shocked - съвет на педито от вчерашната консултация по повод захранването.
Що не я попита кога за последно е опитвала кърма...ми то твоята си е вкусна Laughing

# 124
Сетих се още нещо. Преди време присъствах на разговор, в който една майка сподели, че кърмата не и достигала. Нейна приятелка, която също кърмела и предложила да и дава от нейната кърма, защото и било съвестно да се цеди и да изхвърля. Жената, на която разказваха това, мълча, мълча и изведнъж изцепи: "Ами то детето ти затова е палаво- защото е пило от кърмата на две жени." newsm78

# 125
Вчера една приятелка ме пита дали не е вредно, че кърмя още?
  Rolling Eyes
Образован човек, даже в министерство на образованието работи. newsm48

# 126
  • в шоки-land
на мене ми каzаха да си науча бебока да яде точно в определен час, никакъв режим нямал.... #Crazy на което отговорих, че ако въпросната персона, която е мед. лице,  Rolling Eyes  успее да научи едно месечно и половина бебе да яде в 3,6,9,12 и т. н.  ще  пиша и ще я предложа zа Нобелова награда ( нищо че не се дава zа това ).....

# 127
  • София
"Ами то детето ти затова е палаво- защото е пило от кърмата на две жени." newsm78

Ох, бисерите край нямат Joy Joy JoyНе издържам вече просто.....

# 128
Аз не съм от кърмещите, но съм от потърпевшите така да се каже. Майка ми е била студентка когато съм се родила и трябвало да отиде до Търново за изпит. Оставила жената изцедена кърма, но не успяла да хване влака и да се прибере същия ден. Когато си дошла й забранили категорично да ме кърми отново, защото била изтървала един ден и било много вредно за бебето да почва да суче отново. В резултат на това през следващия месец наште са правили купон ако изям 50 гр кисело мляко за деня, а аз съм отслабнала с килограм и 200

# 129
Супер темичка! Както се кискам ще си стресна бебето /аз си чета докато тя си цока/....
Моя приятелка /медицинска сестра между другото/ спря да кърми лакомото си момченце, защото "малко и била кърмата, пък и гърдите и нещо не били за кърмене - като се цедяла само две струйки се виждали и само капела"
С капки и без струйки /откъде да знам, че трябва да съм като душ/с голямата ми щерка се кърмихме 1 година и 1 месец.

# 130

Цитат
Иначе докато лежах в Шейново една от "колежките" ми разказа как със сестра й са кърмени до 3 годинки (бравос на жената) и майката като се опитала да я отбие проблава номера с четката. Мацката обаче направо си й казала - "Кво ми ги пробутваш тия четки, дай да си цокна!"

Eeeee... тези ме разбииха  Joy Joy Joy

На мен пък мъжа на една приятелка, (която спря да кърми на 2-рия месец и се върна на работа) ми каза: "Аааа.. още кърмиш? Ох, милата! Така да се измъчваш!"  Shocked
После същия ми вика: "Ами то няма смисъл - само водичка!" за кърмата
И още... "Ами как си отслабабналааа.... ще те изпие цялата! Горката!"  Flutter

Много ме беше яд на него че така ме съжаляваше  #2gunfire, но..нали на тяхното дете бяха дали най-ценното от кърмата - първите 1-2 месеца и после няма смисъл..... ммда.

# 131
Не можах да изчета всичко, та може и да се повторя, но моята свекърва ми повтаря откакто Гого започна да си казва, че иска да цока (около 11 месечен), че "той вече не иска да цока, а само да си играе".  Confused

# 132
  • София
Не можах да изчета всичко, та може и да се повторя, но моята свекърва ми повтаря откакто Гого започна да си казва, че иска да цока (около 11 месечен), че "той вече не иска да цока, а само да си играе".  Confused
Споко, към 2 - 2.5 години почват да си казват и като им се играе.Тогава ще види разликата Joy

# 133
Случайно подслушах една бременна: "Абе не знам дали да кърмя, то кърменето вече е отживелица"  rotfImbo

# 134
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Случайно подслушах една бременна: "Абе не знам дали да кърмя, то кърменето вече е отживелица"  rotfImbo

Joy Joy Joy Joy
Tова е супер......

Общи условия

Активация на акаунт