Всички НОЕМВРИйки да изпъчим гърди,скоро,че сме мами и на външен вид ще проличи

• 13 935
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички за отговорите Hug Heart Eyes Hug Знаех си,че ще ми отговорите като повторя въпросите си  Flutter
karmelinka    welcome
Sunny0586, аз също имам някакви гъбички.Не съм правила микробиологично изследване,защото док ми каза,че ще се лекуваме след третия месец.Мисля при следващото ми посещение при нея да поискам да ми вземе секрет за изследване.

# 106
  • Пловдив
Toni - означава, че си Ок, защото биохимичният ти риск е над възрастовия - поздравления  Hug

# 107
Благодаря за успокоението момичета. Много ми е притеснено, но след разговор и с моя лекар малко се успокоих.
xelita - каза ми да е след 15 седмица за да може да са минали седмиците в които бебето се развиват органите на бебето. Аз се обадих и на моя лекар ще отида при него за да види изследванията и да видим какво ще изпише и той.

# 108
Sunny0586, не зная защо толкова си се притеснила, аз също имах с предишната бременност някакви "коки", не помня точно какви, защото не съм имала нито преди, нито след това. Пих лекарства и минаха. Има си и антибиотици, напълно безопасни по време на бременност, ако се наложи  Peace

# 109
Притесних се защото ми се случва за първи път честно казано, пък и въобще не очаквах точно в микробиологията да има проблем. Сигурна съм, че не е стряскащо ама в първия момент яко се стреснах. Като незнаеш дали има проблем за бебето или не си е малко Shocked
Сега вече като изчетох разни статии и говорих с гинеколога си вече съм спокойна. Маи малко прибързано писах в притеснението си.  Hug

# 110
Да, почти няма жена да изкара цяла бременност без проблем с микробиологията, но това са лечими проблеми, тоест бели кахъри Simple Smile

# 111
  • гр.Добрич
Здравейте мили майчета. Аз също бях на среща с бебетата днес. Пораснали са и най-важното е, че засега се развиват едновременно. Доктората им измери главичките по 3см и нещо. Каза ми, че трудно се хващат двете едновременно, защото много шавали. Изследванията ми са добри - хемоглобина е 126, но се очаква да падне. Кръвното ми беше много ниско 80-40 и доки каза да пия кфенце, кола и повече течности със захар. Имам и малко песъчинки. Исках да измерим гънките на бебетата, но тя каза че не може и това ме изненада. Мислех, че това го прави всеки гинеколког. newsm78 казах и че искам да направя ФМ, но тя ми препоръча само доц.Балев(във Варна), а за него хората стояли на оашка още от 6ч. сутринта. Sad
Има и една гадна новина, миомата този месец е продължила да расте и сега 6-7см. Това много ме притеснява, но поне е вън от матката.
Още нещо да сподел за момичетата, които пият медикаменти. Дуфастона ще пия още 10 дена като постепенно намалям дозата. Магнерича остава 3х1 и ще редувам с Но-шпа 4х1. По нататък ще мина и на Гинепрал, но засега е рано.

Това е засега от нас, ще чакаме още добри новини от другите майчета.

# 112
Да така е. Надявам се на всички да са ни последни( които имаме такива де)
Хайде момичета аз си тръгвам отивам да си почивам след тежкия ден. До утре  Hug Heart Eyes Hug

# 113
На мен пък вчера ми се случи нещо странно. Четох тук, че някои от вас пишат за болки в кръста, е мен ме заболя, но не кръста, а направо горната част - към гърба, от двете страни, доста осезателно. Отначало се опасявах да не са бъбреци (имах камъни и песъчинки миналата есен), но ми се струва прекалено високо, за да е това. Може би просто съм настинала, защото вчера бях супер леко облечена, не знам, и сега ме наболява...

# 114
Мисля си за всички изследвания които правим и за това как не можем да се зарадваме на бебчетата си. На мен тепърва ми предстоят и БХС , НТ И ФМ и съм в неописуема паника Sad Преди две години дори не помня да съм правила първите две а за ФМ не съм се стряскала кой знае колко защото си мислех че просто е преглед с по -добър видеозон. Сега съм на тръни, ще съм на преглед на 19.05 и с нетърпение чакам времето до тогава. Знам че всичко се прави с цел да сме информирани но напоследък си казвам че притесненията май са повече newsm78 Не знам може би аз съм прекалено стресирана предвид няколкото прокървявания и това че само лежа и се ровя в нета Embarassed Извинявам се ако съм ви натоварила  bouquet

# 115
  • Варна
Вижте какво ми пратиха преди малко http://www.vbox7.com/play:128a87eb  Joy Голям смях  Joy Бременни мами танцуват  Joy

# 116
клипчето е много готино  Joy но дали е възможно да е истина или верно са изкуствени кореми newsm78
Neya ти като си в час с хотелите можеш ли да ми препоръчаш няколко добри хотели близо до Варна, които предлагат All Incl? Аз за сега гледам "Азалия", сега погледнах и Гранда, че цените са еднакви, пък за условията ти ще кажеш  Hug

# 117
Много е готино  Heart Eyes от това имаме нужда за да разсеем тревогите.

# 118
Здравейте активни мами ! Не пиша редовно , но ви чета постоянно - нали съм в къщи.
Аз определено БХС няма да правя и да се вкарвам излишно във филми , щото се знам какъв съм шашко, трябва ми съвсем малко и съм готова  #Crazyстресната.
От два дни ме е налегнала една хрема - ужас , не се диша и съответно не се спи. Предписаха ми само капки за нос " пиносол ", ама са голям майтап- файда никаква.
Радвам ви се на коремчетата ,  на клипчето и на хубавите новини от всички вас !  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Здравейте! Моля Ви простете ми невежеството, но досега не ми се е налагало да влизам в този форум и моля за помощта Ви   newsm78 И така  Simple Smile да Ви се похваля и аз бих желала да съм част от очакващите мами, т.к. през ноември живот и здраве ще си имаме мъниче  Simple Smile Моля Ви кажете ми как мога да се вкюча и да стана част от Вас Simple Smile Благодаря Ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт