Всички НОЕМВРИйки да изпъчим гърди,скоро,че сме мами и на външен вид ще проличи

• 13 919
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Върнах се. Продупчиха ме на 5 места докато ми нагласят системата  #Cussing out Освен това се оказа, че не може така да отидеш без да си минал през някой от докторите в клиниката, та успях на бързо да си видя съкровището. Докторицата има предположения за момиченце.

Хрисси ако не държиш да е във Варна знам че Магнолиите на Приморско е страхотно  място за целта с ол инклузив-а. Освен това по варненското море често има студени течения и не става за къпане .

elena vasileva - добре е че е на задната стена

Ама верно не успяваме да се радваме на състоянието си с тези резултати и изследвания.  #Crazy Аз съм решила вместо през месец да ходя на 3 седмици на ехограф , за да знам, че нещата са добре.

# 91
  • В лудницата на 2-рия етаж.
elena vasileva -плацента по задна стена е добре,по предна също,само да не е ниска или превиа,тогава е опасно.
Наистина понеже пишем много хора и малко четем между редовете и ако не е нещо проблемно,не се сещаме да успокоим мамата  Hug
Аз днес пак съм с тежест и ако продължи това нещо,ще се консултирам с доктора,явно е от стоенето права. Whistling

# 92
Онзи ден бях питала за БХС дали по интернет успяхте да си видите резултатите.
За резултатите от БХС - можеш да провериш тук:
http://84.238.215.2/cgi-bin/WebAccess
натискаш на Алтернативна Идентификация, в случай че не разполагаш с идентификатор на пациент и парола от НГЛ.

# 93
  • София
  bouquet

елена, най-добре е плацентата да е на задна страна, след това идва на предна страна, а най-опасно е да е ниско или превиа. Ниската плацента, доколкото знам, може да бъде се коригира в последния момент т.е. да се повдигне от самосебе си.

мария, кофти, че са те надупчили, ама хубаво, че си видяла бебка (ако гащите са наистина розови де)

Хриси, Гранд Хотела си е класа, но и аз като Мария съм фен на южното черноморие  Peace

# 94
  • Пловдив Белащица
Привет!
Да се отчета и аз за днес.Вместо да се оправям вече от към гадене и повръщане,аз си продължавам с пълна сила да повръщам.Имам голям апетит,а нищо не ми се яде.
Момичета,защо никоя от вас не ми отговаря на въпросчетата,които задавам Cry Вчера писах,че плацентата ми е със задна стена.И ако някоя от вас може да ми отговори дали е добре.
Онзи ден бях питала за БХС дали по интернет успяхте да си видите резултатите.
Малко се натъжих , когато никоя не ми е отговорила  Sad
Nadejdata_08,стискам ти палци.Всичко ще е наред!

Ели, съжалявам, че така се е случило, та и два въпроса сме пропуснали. Но аз честно като знам как по някои теми се включват по 5-6 мами и не писах. Но се случва така да се пропусне някой въпрос. Не е тенденциозно, така че без изобщо да се натъжаваш питаш докато ти се отговори  Hug. За по-сигурно удебеляваш и няма как някой да не го види въпроса!

За плацентата е хубаво, че е на задна стена. Лошо е да е превия, но твоята не е, а на задна предна мисля, че е лошо, когато става дума за секцио, но нали не съм наясно много с такова раждане не съм сигурна.
Аз си видях резултатите от сайта без да имам индификационен номер. Само по трите имена, дата на раждане и дата на взимане на кръвта  Peace

Иначе гаденето ми почти си отиде, от време на време се появява вечер. Но лошото е, че когато и да хапна малко повече после ми се повръща. Ама аз и малко да хапна пак ми се повръща, но като хапна повече директно го връщам.

# 95
Момичета аз сега се връщам от ЖК и си взех изследванията. Кръвта и урината са ок, но микороболигията ooooh!. Имам стрептококи. Направо полудях, за какво ли ходя редовно на гинеколог като точно когато не трябва има нещо. Изписа ми вагинален антибиотик но след като стане бебето на 15 седмици да го почна. Мисля да занеса изследванията и при моя гинеколог които ще ме изражда защото честно казано на него имам повече доверие. Някои досега му се е случвало по време на бременност такова нещо. Много ми е притеснено да няма нещо лошо за бебето Cry

# 96
Здравейте,и аз съм една бъдеща мама за ноември.Втора бременност ми е,имам дъщеря на 7 г.Терминът  ми е на 25 ноември.  bouquet

# 97
  • Пловдив
Nadejdata_08 - пиши ми на лични ако искаш и аз съм по твоя път днес правих 2 БХС
Elena - нищо не разбирам от плаценти  Embarassed, но за резултатите от БХС мога да кажа, че ги има на страницата на Националната Генетична лаборатория:http: //www.lmpbg.org/results.html.
Sunny0586- аз имах Candida albicans - 2 седмици антибиотик вагинално и се надявам скоро да нямам. Не знам на теб защо ти е казал след 15г.с.  newsm78. Ако имаш други въпроси питай - аз работя в микробиологична лаборатория, но не се шашкай, стрептококите не са безобидни, но доколкото ми е известно бебето в момента не може да се зарази, а само при раждането, за това и много лекари не пускат вагинален секрет в началото, а чак към края на бременността и ако не се е изчистил микроорганизма, май се предприема "раждане по не естествен път  Confused". Аз обаче само за микроорганизма мога да ти дам достоверна инфо за другото - си го четох из нета.
karmelinkawelcome

Василенка - пиши ми момченце - Д - р Даскалов днес беше категоричен  Heart Eyes newsm44, чакам мъжо довечера да му кажа ще откачи от кеф!

Момичета от гр. Пловдив - нямам нищо против да се запознаем на една срещичка, та ако ние не излезем на кафе на нашия така прословут с кафета център Кой?  Joy  Blush

Поздрави и целувки!!!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:03 от xelita

# 98
karmelinka - добре си дошла при нас. Леко бременеене.

Sunny0586- консултирай се и с другия лекар. До тогава питай Чичко Гугъл - има теми в Бг.Мама по въпроса

# 99
karmelinka   welcome
И аз съм "ЗА" за среща в Пловдив Grinning

# 100
Момичета, какъв беше сайта, където можем да видим резултатите от БХС??

# 101
elena vasileva  - Аз също си видях резултатите от БХС от сайта без да имам индификационен номер. Само по трите имена, дата на раждане и дата на взимане на кръвта. Това е линка :

http://84.238.215.2/cgi-bin/WebAccess
Sunny0586 – Не се притеснявай, една приятелка имаше стрептококи, следвай инструкциите за лечение на лекаря и всичко ще е ок. Дано. Стискам палци Praynig  Hug

# 102
  • Варна
Здравейте мами,
да се отчета. Преди малко се върнах от ФМ, всичко е ок. Бебчо много шаваше и постоянно риташе с краченца  Mr. Green. Ех, голям кеф. Явно хич не беше срамежливичко, защото се беше разчекнало  Joy Докито каза че 99% е сигурна че е момиче. Ще видим накрая какво ще излезе. Таткото е малко разочарован, че искаше да е момче и да го прави екстремист, да карат заедно уиндсърф и сноуборд  Joy
Варненки, какво стана??? Няма ли да се срещаме???
Хриси, за Долфин Марина - готвачът е много добър. Аз от почти 10години съм в туризма, даже сега имам туристическа агенция, така че повярвай ми, имам събрани доста впечатления от клиенти за този хотел. Храната там е много добра, по категория се води 4 звезди, но хотела вече позастаря и ако питаш мен не отговаря вече на 4 звезди. Иначе е на плажа, което е супер. Хотелът предлага пакети за по-голям престой, така че търси намаления за по-дълъг престой, че да не те таксуват на високите цени. Рубин и Долфин Марина са един до друг. И двата хотела са на плажа.

# 103
  • Варна
Здравейте момичета,

относно Варненската среща - аз няма да мога тази седмица , защото съм на детски рожден ден на една приятелка   bouquet
Ако искате да отложим за другата седмица, когато има и два почивни дни - събота и неделя newsm44
Neya тръпна от нетърпение за моя преглед , който е в петък да видим дали всичко е наред и дали ще ни кажат за цвета на гащите stork-boy stork-girl ???

# 104
Малко помощ!

Чета си БХС....
Какво ли ще рече възрастов риск за Даун 1 от 1300, а биохимичен риск: 1от1900???
После пък има едно: вашият риск за болест на Даун е 1от26000....

Общи условия

Активация на акаунт