СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" VII

• 25 218
  • 415
  •   1
Отговори
# 15
Панталонки/клинчета? какъв размер?

# 16
Моля да ме извините, че не се включвам точно по темата,
Аз искам да подаря детска количка, мислих да я дам в някой дом за изоставени бебета, имам и дрешки. Удачно ли е според вас да я дам в детски дом, където има малки бебета (0-3 г)? Там дали ползват колички? Съжалявам за некомпетентността, не съм посещавала домове до сега, все на познати съм давала, но сега пък така реших...Благодаря ви, успех!

# 17
Аз лично в дом за бебета не съм била, но като знам бройката им надали ползват колички, обикновено в такива домове има над 100 деца. Повече би послужила на някоя майка в нужда или в звеното, ако настанят майка с бебе

Аз да уточня - нещата за Бързица са уредени, днес ще им ги пратим.

На 1-ви юни сме канени на тържество в Овчарово от 10:30 часа. Който има желание и възможности е добре дошъл Simple Smile)

# 18
... Повече би послужила на някоя майка в нужда или в звеното, ако настанят майка с бебе
А звеното къде се намира, как да я занеса? newsm78
Или тук да пусна тема, че подарявам количка newsm78 Май така ще направя...

# 19
Да, там съм на 1-ви юни! Освен това обещах нестинарските носии да ги занесем тогава, за да ни покажат програмата с която ще се представят в Ковачевци.
П.П. Някой знае ли как изглеждат нестинарските носии?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 20
Звеното е в Апарухово, в първия пост на една от предишните теми има описание как се стига Peace
Пипо май няма нещо конкретно като носия...чичко гугъл показа тези снимки:
1, 2, 3, 4

# 21
  • Варна
Да отчета, че днес бях в Дневен център за деца и младежи с увреждания "Св.Йоан Златоуст". Запознах се с директорката и поговорихме какво са направили, правят, какви инициативи имат и с какво можем да бъдем полезни. Сдружението подпомогна отиването на две от децата на центъра на лагер в Троянския балкан. С чудесни впечетления съм от работата на на хората в центъра. Видях дечицата и младежите, хубавия двор и къщичката, която са направили и обзавели и където готвят, рисуват и шият.

На първи ме бройте и мен  Simple Smile.

# 22
Мерси Иви!
И аз не получих някаква конкретна представа какви са костюмите им, а те ги искат като снежно бели роби, което не ми се вижда достатъчно, но ще помисля още...

# 23
Тогава може нещо като номер 3  Rolling Eyes

# 24
Като гледам това - http://www.horo.bg/resources/images_full/IMG_7341_500.jpg
Просто роба - рокля с някакви народни мотиви и сложен колан

# 25
В крайна сметка костюмите станаха доста хубави и дечицата се представиха чудесно и със самочувствието, че изглеждаха много добре!
Благодаря за помощта!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390877

# 26
Момичета, за 26-ти юни , петък се организира следващото извеждане за децата от Овчарово с цел да научат повече за правилата за движение по пътищата. За обед отново ще ги заведем на "кебапче и кюфте" така че ако има желаещи да дойдат до Добрич - ще пишем другата седмица  кога и как ще е тръгването... Евентуално може да отпразнуваме и рожденници.

# 27
Напомням за петък. Желаещи ?

# 28
Ние с Емо искаме да дойдем. Какъв е графикът? Имаме ангажимент до към 10 - 10:30, т.е. към 11 можем да сме там.
Ще се празнуват ли рождени дни? Можем да вземем подарък за някое дете.

# 29
Рожденни дни - не. Към 11 и нещо ще сме пак в онзи ресторант, където бяхме и предния път - Летен театър

Общи условия

Активация на акаунт