СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" VII

• 25 207
  • 415
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ще имаме инфо след срещата края на тази седмица Peace. По принцип за там вероятно ще бъде организирана по- мащабна кампания, за която ще информираме своевременно тук в темата, тук /страницата ни във фесбук/ и по медиите като се изясни концепцията.

# 361
Момичето, което баба му си го взе и трябват учебници и за тая година, вършат работа и използвани. Давам списъкът както ми е даден

учебниците които трябват на Мария - 10 клас
Етика и Право - изд. Екстрем
БЕЛ - Анубис/Бояджиев
Литература - Анубис/Котева
Математика - изд. Архимед
Физика - изд. Булвест 2006/ Макоимов или нещо такова, може и Максимов да е
Химия - Анубис/Близнаков
Биология - Просвета/П.Петров, П.Ангелов
История - Анубис 2006/Минчева
География - Богоров
Атлас по география за 10 клас
Икономика - изд. Литера тука нещо не и разчитам
мат. сборник някакъв - Косто пише
и другите две са специфични само за облеклото
Технология на облеклото част 1 - изд. Техника/ инж. Кънчев и колектив
Конструиране на облеклото - К.Петров

# 362
Присъединявам се към Вас с надеждата да се вкл в някой от инициативите Ви  Peace

# 363
  • Варна
scorpi, някой включи ли се за учебниците? Ако не, утре ще мина през кварталната книжарница за учебници втора употребаии ще пусна цените им, да съберем пари и да ги купим.

# 364
Едно момиче във групата във фейсбука писа, но аз гледах новите колко струват. Провери ако не ти е проблем и втората употреба

# 365
При мен донесоха 2-3 учебника

# 366
  • Варна
Поли, почвам да прехвърлям информацията от сайта на нов уърдпрес-блог, който трябва да е по-удобен за употреба. има ли някаква важна информация в скритата част на сайта, която трябва да копираме?

Момичета, кажете какава информация искате да се вижда на сайта. Тази година нищо не сме писали на него, трябва да спретнем все пак нещоткато отчет към момента.

# 367
  • Варна
Ще има среща на 13 октомври 2010 г. · 19:00 - 21:00 в м-н" Сладури", гр. Варна ул." Ал. Малинов" 8 за обсъждане на текущи въпроси  Grinning.

Отчитам направено днес дарение от три палета бебешки пюрета и сокове на ДМСГ-то във Виница Simple Smile.

# 368
Щом си регната няма скрита част за теб. Скритото е галерията мисля само. А с мейла какво ще става?

# 369
  • Варна
За мейла ще питам, би трябвало да си остане същия

# 370
  • Варна
Здравейте момичета!
Имам доста запазена комбинирана детска количка на Маг ингланд. Исками се ако е подходяща да я подаря. Бях пуснала обява тук във форума, че я подарявам, но никой не пожела, а ми е жал да я хвърля. Пускам линк със снимки и Ви моля ако прецените, че може някъде да я дадем за някое детенце да ме насочите към кого да се обърна. Не знам дали в дома във Виница имат нужда от количка. Количката е здрава, много удобна. Единствено на гюрючето я бях закачила и леко се скъса,но сега плата е залепен и не личи, към количката има дъждобран и чанта.

http://novichka.snimka.bg/other/kolichka.528185.20258763

Моля, насочете ме, дали е подходяща някъде да се даде. Peace

# 371
И аз имам подобна и също искам да я дам някъде, идеи всякакви имам си и транспорт......
За Виница така и не изнесохте някаква конкретна информация от какво имат нужда.....

# 372
  • Варна
Цитат
Ще имаме инфо след срещата края на тази седмица Peace. По принцип за там вероятно ще бъде организирана по- мащабна кампания, за която ще информираме своевременно тук в темата, тук /страницата ни във фесбук/ и по медиите като се изясни концепцията.

Ще се самоцитирам Simple Smile. Във Виница имат нужда от доста работи/предимно хранителни продукти/, но се съгласете, че по едно, по две няма как да се носят, няма и как да се съхраняват и събират, и затова искаме да се организираме добре за да бъдем наистина максимално полезни и количествено, и качествено Peace. Със сигурност ноември месец ще има голяма дарителска кампания за този дом.
Ще проверим за нуждата от колички в Звеното и ще пишем.

# 373
В Звеното нямат нужда от колички, а само от памперси и АМ.
По-скоро във Виница биха се възползвали от предложението за колички, защото там децата ги разхождат

# 374
Да, знам за идеята за по-мащабна кампания, но просто защото беше споменато предния пост, че сте занесли пюрета и затова реших, че е приключила просто  Peace

Общи условия

Активация на акаунт