Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
  • София, България
Дени, наистина много тъжно клипче  Cry  ( не го бях гледала)

# 196
  • Разпиляна във въображението

СПОЙЛЕР - ЗАЗОРЯВАНЕ Наистина момичетата не са отровни. Момчето го подчерта като говореше за сестрите си. Това беше точка в полза на Ренесме и тя беше печелившата в спора.

# 197
Страхотен руски клип (New Moon trailer) на КСЮ ВЕТРОВА (благодарско на Елентари за линка)

И... Добро утро  bouquet

# 198
  • Разпиляна във въображението
А аз попаднах на този фентрейлър - http://www.youtube.com/watch?v=GcoPifI4KHA&feature=related

# 199
Аз може ли да кажа нещо забавно по повод развихрилата се дискусия за Колелото на времето:

Обясняваше ми се вчера за аджите (за незнаещите - те са като някакви общества от жени... разделени по цвят и всяка аджа се характеризира с нещо си)... по спомени - бялата били манипулаторки, кафявата били книжни плъхове... и се стига до синята.... мълча... мълча... и накрая каза... СИНЯТА АДЖА СА КАТО ДЖАК БАУЪР (24 сериала).. Понеже винаги правели всичко за каузата.... и т.н. Е направо легнах от смях... Представих си нагледно Джак като герой от Колелото hahaha

# 200
Дневен Бюлетин
Новини:
Снимки от рождения ден на Роб   
 всички тук
Организацията PETA прави класация за World’s Sexiest Vegetarian 2009.Между номинираните са и Elizabeth Reaser и Christian Serratos

Можете да гласувате тук
Интервюта:Интервю с Peter Facinelli, Kellan Lutz и Edi Gathegi,които говорят за Новолуние.Прочетете тук
Интересно:
Lost Parody...with Edward Cullen
Вижте 5 пожелания към Роберт zа рождения му ден тук
На 4ти юли в Portland,OR  можете да видите звездите от Twilight  да играят бейзбол.Повече тук
Статия от френско списание(на френски)
страници първа втора трета и четвърта
Клипче от РД на Роб цък

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 15:34 от Christabel

# 201
Аз може ли да кажа нещо забавно по повод развихрилата се дискусия за Колелото на времето:

Обясняваше ми се вчера за аджите (за незнаещите - те са като някакви общества от жени... разделени по цвят и всяка аджа се характеризира с нещо си)... по спомени - бялата били манипулаторки, кафявата били книжни плъхове... и се стига до синята.... мълча... мълча... и накрая каза... СИНЯТА АДЖА СА КАТО ДЖАК БАУЪР (24 сериала).. Понеже винаги правели всичко за каузата.... и т.н. Е направо легнах от смях... Представих си нагледно Джак като герой от Колелото hahaha

Офф и на мен са ми мътни сега
Бяла - логически премислят
Жълта - лечителки
Зелена - Аджата войн / те са единствените които се женят и имат по няколко стражника/
Кафява - те са исторички т.е. обичат да изучават книги, писания, легенди - учената Аджа.
Червена - отдали са се на мъже които могат да преливат да ги хващат и да ги опитомяват.
Синята - е сърцатата аджа. Сините са "работохолиците" докъто не приключат зададена задача не мирясват. Не са като червените не мразят мъжете , но нямат време за тях освен ако не трябва за да постигнат целите.
и не на последно място
Черната - Аджата предадетелка пръснта из останалите - шпионите на Тъмния може да са и в зелената, и в синята даже да са Амирлинския трон / главата , кралицата на Айез седай / . За нея не важат клетвите дадени при посвещаването Да не лъжат, Да не използват силата за да направят оръжие , и да не убиват със силата освен при самоотбрана и защита на стражника си.

Малко сравнение  Mr. Green
Връзката м/у стражника и Айез Седай малко прилича на белязването от въркулак Simple Smile
Да ви кажа доста еднаквости намирам при сравнение Simple Smile освен пиенето на кръв Simple Smile)))))

# 202
  • Варна
Да кажа и аз за белязването, когато Бела попита Джейк дали обекта на белязване има избор,
той отговори, че има избор, но кой би устоял на такова ниво на обожание и отдаденост!
Друг е въпроса дали наистина не са предопределени един за друг, и е само въпрос на време
да се намерят, т.е. да е двустранно!

# 203
Уоманитка, аз заради смешката разказах случката Mr. Green

# 204
А извинявай  Embarassed днес нещо не съм в кондиция Simple Smile

# 205
  • Сливен
Да ви кажа доста еднаквости намирам при сравнение Simple Smile освен пиенето на кръв Simple Smile)))))

Мда. Ама в колелото няма такова нещо като добър драгхар (вампир) Mr. Green
Те са същества на Тъмната страна и толкоз  Mr. Green
Я си представете Едуард в тъмен плащ и с криле  Mr. Green

# 206

А нп, аз понеже слушам за Колелото малко повече отколкото ми се иска ин риъл лайф.. та викам тук да се посмея.. не да се дообразовам хехе (не го казвам с лошо това, а като майтап, да не се тълкува погрешно!).

# 207

А нп, аз понеже слушам за Колелото малко повече отколкото ми се иска ин риъл лайф.. та викам тук да се посмея.. не да се дообразовам хехе (не го казвам с лошо това, а като майтап, да не се тълкува погрешно!).

Ако ви пречи дискусията която си заформяме овреме навреме с Ян Бибиян ще си мълчим няма проблеми.
Или може би имаш запален фен у дома.

# 208
У дома, у дома!
Негов е бисерът за Джак Бауър Crazy

# 209
У дома, у дома!
Негов е бисерът за Джак Бауър Crazy

Ако не си прихванала Simple Smile Можбе да опиташ да про4етеш книгите Simple Smile После може си направим отделна тема Simple Smile за Колелото само. Ама не аз че изобщо немога да ги оформям.

Общи условия

Активация на акаунт