Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
Шшш, алоооо. Да не ви е хванал ПМС, а?

Sick И аз имах една такава теория... Laughing  Laughing

Между другото, един нов израз, който научих на английски покрай Туайлайт, е
When Аunt Flоw comes to town...     като Aunt Flоw= that time of the month  Laughing
И това- покрай въпросите, които фенки задавали на Стефени като ходела на подписване на книгите си.... Thinking

# 166
Шшш, алоооо. Да не ви е хванал ПМС, а?

Разделянето на темата на две е тъпа идея btw

ти сега искаш да се хвана за думата тъпа ли? Crossing Arms

спойлер Зазоряване
сещате ли се за момчето, чиито родители бяха вампир-човек... дали няма в бъдеще да е конкурент на Джейкъб за сърцето на Ренесме Whistling

# 167
  • Сливен

ти сега искаш да се хвана за думата тъпа ли? Crossing Arms

Сакън! НИдей!
Ще ми потвърдиш предположението  Mr. Green
Peace

Сменям думата веднага - идеята не е добра.
Филма и книгата са едно цяло.
Ако има две теми, пак едни и същи хорица ще сме Mr. Green

# 168

Сменям думата веднага - идеята не е добра.

така по бива Mr. Green

# 169

спойлер Зазоряване
сещате ли се за момчето, чиито родители бяха вампир-човек... дали няма в бъдеще да е конкурент на Джейкъб за сърцето на Ренесме Whistling

спойлер Зазоряване  ами нали и Бела това си помисли... че как му беше името, няма начин да не осъзнава, че Ренезме е единствената от неговия вид, която не му е сестра.. .и после се сети и за Джейкъб, и че не иска да мисли следващите 6 години (или колкото беше докато Ренезме порастне достатъчно) за този проблем- демек, каква конкуренция ще настане... между другото, има разни фен-фикшъни, които поемат линията, след като Джейкъб и Ренезме станат двойка- но не съм ги чела, само съм мяркала- еди колко си години след края на Зазоряване, Джейкъб и Ренезме са заедно и т.н.

# 170
Спойлер Зазоряване: И на мен ми хрумна идеята, че Нахуел ще се опита да се състезава за Ренесме и така сагата може да продължи до безкрайност.

Знаете ли дали Стефени има намерение да пише още?

Извинявайте.  Hug

# 171
спойлер Зазоряване

спойлер Зазоряване Това няма как да стане, защото нали, Джейк я беляза ... а, това означава, че те са безвъзвратно обречени един на друг ...  Crazy
... така че, човека - вампир, дори и да има мераци, просто няма шанс ...  Mr. Green

# 172

спойлер Зазоряване Това няма как да стане, защото нали, Джейк я беляза ... а, това означава, че те са безвъзвратно обречени един на друг ...  Crazy
... така че, човека - вампир, дори и да има мераци, просто няма шанс ...  Mr. Green

спойлер Зазоряване ааа,,,ти така ли рабираш белязването? като двустранно? че аз го разбирам по-скоро, че върколака става безрезервно обвързан... а за обекта на любовта им, все си мисля, че имат избор- щом може да се белязва много малко дете, и то чувства не любов, а обич или привързаност към "баткото" (което сигурно прераства в нещо повече, момиченцето като стигне определна възраст...но все пак, не е със същия интензитет, като при върколака, ами има развитите и хипотетично, избор)

# 173
Спойлер Зазрявване, или по-точно фен фикшън. Съгласна съм с горното мнение, но нали на Нахуел ще му е все едно и би се пробвал ако е достатъчно смел.
Хипотетично може да създава...навалица?
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 174
Schmetterling
 всичко можеееееее Mr. Green

staro-novo е описала белязването и аз се сещам за думите: перефраза -  и от безусловното обожание белязаната яма избор.... т.с. го обиква...
 но  спойлер Зазоряване Ренесме не е човек Wink

staro-novo
 сещаш ли се къде си ги мяркала
Цитат
фен-фикшъни
Thinking

# 175

спойлер Зазоряване ааа,,,ти така ли рабираш белязването? като двустранно? че аз го разбирам по-скоро, че върколака става безрезервно обвързан... а за обекта на любовта им, все си мисля, че имат избор- щом може да се белязва много малко дете, и то чувства не любов, а обич или привързаност към "баткото", което сигурно прераства в нещо повече, момиченцето като стигне определна възраст...
спойлер Зазоряване Да, разбирам го като двустранно  Peace... изхождам от отношенията на Сам и ... хъм ... забравих и името  newsm78 - девойката с белязаната буза - описаните отношения между двамата бяха красноречиви, че белязването е двустранно ...  Rolling Eyes

# 176
фенфикшъни има на няколко места, но тук например е удобно да се търси

http://www.fanfiction.net/book/Twilight/

горе вдясно можеш да избереш кои 2 герои да има в разказа ... като ти излязат резултатите, вместо да четеш резюмето на всеки разказ, ориентирай се от списъка кои имат най-много отзиви (Reviews)- те са най-добри ...над 40 е най-добре... освен това, някои от разказите са всъщност повече от една глава- като отидеш на съответната страница, можеш да видиш горе или долу дали има падащо меню за следваща глава/и

# 177
Мисля, че по-рано днес (или вчера?) в бюлетина беше пуснато едно клипче на песен на Justin Guarini, която била инспирирана от Новолуние и се бори за саундтрака.
Ето линкче, ако не ви се търси http://www.youtube.com/watch?v=-BCN0AARfXg (видеото е фенско на jenbona, много е готино)
Та.. какво ви е мнението?
Аз признавам, че ми е guilty pleasure и я слушах доста пъти, но.. едно голямо НО...
Нещо много ме подразни. Ама много. МНОГО.
Това момче повече цитати от книгата не можа ли да вкара в тая ми ти негова песен...?!
You'll be the death of me... I can't live in a world where you dont' exist... то станало като рецитал на Twilight.
Направо да беше организирал едно литературно четене пред публика.
Soundtrack-ът на всеки един филм трябва да е свързан с историята деликатно, а не същата тази връзка да е натрапена така... брутално!
Та така.. исках да изкажа възмущение. Олекна ми Mr. Green

# 178
staro-novo  bouquet

# 179
спойлер Зазоряване Да, разбирам го като двустранно  Peace... изхождам от отношенията на Сам и ... хъм ... забравих и името  newsm78 - девойката с белязаната буза - описаните отношения между двамата бяха красноречиви, че белязването е двустранно ...  Rolling Eyes

спойлер Зазоряване да, но забеляза ли, че всички девойки бяха свободни, докато Сам е бил зает, когато е импринтирал (или тя на него) и е напуснал Леа... аз лично го разбирам като безусловно влюбване на мъжа (върколака), от което няма мърдане- ама понеже жените са все необвързани, или много малки, че те просто се влюбват във върколаците, защото ..е, с тези им тела и умения, и грижовност, пък и ако трябва да избират измежду свои си в резервата- какво да не му харесваш на един такъв ухажор... пък и има нещо в самия термин, който Стефени е измислила.. не е любов или нещо, което обозначава двустранност, ами има една еднопосочност- той на нея или тя на него  (още не ми е ясно.. знам, че Бела пита Джейк "Как посмя да импринтираш на бебето ми?", но нали пък той смяташе, че Ренезме още от утробата го е привличала като магнит...)... та, според мен , "белязване" носи смисъла на заявяване на претенция към един човек- че той е за теб (той е твой роб), и че тя е за теб (ще се грижиш за нея, и ще се бориш да я спечелиш), но някак си не се срещат напълно, или поне по едно и също време, както една любов е двустранна и едновременна... 

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 23:50 от staro-novo

Общи условия

Активация на акаунт