Twilight/Здрач- сагата- тема 12

• 19 165
  • 414
  •   1
Отговори
# 390
Искрено се надявам, че не е истинския постер...Липсата на пълните надписи отдолу ме крепят Laughing Ужасна поза, и Кристен, и Тейлър в този крив профил. Бляк.

Страшно благодаря на "редакторите" за дневните бюлетини; взимам си дозата наведнъж, не се ровя по други страници...

Хайде, кога разцъкваме Eclispse? Това ми е любимата от книгите.

# 391

Хайде, кога разцъкваме Eclispse? Това ми е любимата от книгите.

И сега може да я разцъкаме (каквото и да означава това.. Laughing ) ...само трябва да пишем Спойлер Затъмнение  преди мнението 

И на мен ми е любима...сега я препрочитам на порции...по 30/50 страници на ден...вчера стигнах до палатката.. за съжаление любимите ми сцени (палатката обаче не е една от тях)вече ги знам наизуст, мога вече да суфлирам репликите на главните герои, като в театъра ... и така са си изгубили малко привлекателността... но пък има други диалози и сцени, които преоткривам, защото първия път съм ги минала явно отгоре... или пък сега понеже няма изненади, търся нещо ново интересно и забелязвам и дребните неща...

# 392
Здравейте и от мен!  Hug Най-обичам почивните дни, защото мога да се отдам изцяло на форума Grinning
Благодаря за днешния бюлетин! Започвам с последните си впечатления: 1. Постера не е лош ама не е ли малко скучен - все си представям нещо по-драматично, но - бива.  2. Накой преди мен спомена, че непрекъснато слуша саудтрака на "Здрач" и не му омръзва -  и с мен е така, вече знам песните наизуст, мисля, че това е най-сполучливия саундтрак правен някога, обече много ме притеснява факта, че нито веднъж не мога да изслушам Bella's Lullaby без да се разплача - това май не е нормално! Confused  3. Забелязях клипчето с пристигането на Робърт- толкова изморен изглежда, направо го съжалих - фенове, бодигардове, посрещачи  - много клаустрофобично - притесних се   Rolling Eyes  как ли издържа и докога ли ще издържи? Има много случаи на звезди, които не издържат на напрежението  - дано Роб да успее!  newsm78

# 393
  • София, България
И на мен не ми харесва този постер, ама никак  Peace
Дано измислят нещо по-добро!

днес съм много разсеяна  Laughing  , staro-novo   май е време за нова темичка и нова анкета какво ще кажете?  Blush

# 394
Здравейте на всички. Гордо мога да заявя, че изчетох всичките ви теми от първия до последния пост и всичко беше адски интересно Wink
Как започна всичко при мен... Един колега (в мъжки род) ми каза за филма, гледах го, страшно много ми хареса. Изобщо не знаех, че е по книга, и че (урааааааааа!!!) има и продължение. Когато се разтърсих в интернет за повече инфо за филма попаднах на вашата тема - оттам на останалите книги и не се спрях докато не прочетох всичките в рамките на няколко дни  Laughing
Нужно ли е да продължавам...обожавам и книгите и филма и актьорите, естествено Роб е на първо място (искам да му родя деца и т.н. Laughing, това в кръга на шегата)
Сега да изкажа искрените си благодарности на всички Вас, които поддържате темата и ни радвате с интересни новини и убийствени снимки. Страхотно е наистина...та аз така ако може да наминавам отвреме навреме Rolling Eyes

# 395
Здравей, Naia , добре дошла от мен!  bouquet  Възникна ми едон въпрос, докато ровех в новата инфо за деня - няма ли да излъчват наградите в Кан някъде онлайн,  а също и наградите на MTV, как ще ги гледаме - някой знае ли нещо по въпроса?

# 396
  • София, България
Здрасти и добре дошла Naia  Hug

Валка, наградите на MTV доколкото разбрах ще са на 31 май. Със сигурност ще ги качат някъде, за Кан незнам и аз , но няма начин и оттам да няма клипчета.
Staro-novo като се появи може да каже нещо по въпроса, защото и аз не съм на ясно  Blush

# 397
ОК, Мона лиза, благодаря newsm10 Ако започваме нова тема мога да направя едно скромно предложение за новата анкета - вчера набързо го бях споменала  Innocent

# 398
  • София, България
ОК, Мона лиза, благодаря newsm10 Ако започваме нова тема мога да направя едно скромно предложение за новата анкета - вчера набързо го бях споменала  Innocent
ама разбира се  Hug

# 399
Здравей, Naia , добре дошла от мен!  bouquet  Възникна ми едон въпрос, докато ровех в новата инфо за деня - няма ли да излъчват наградите в Кан някъде онлайн,  а също и наградите на MTV, как ще ги гледаме - някой знае ли нещо по въпроса?

Ная, добре дошла- радвам се, че сме ти били от полза... и заслужаваш медал за изчитането на всичките теми!!  Laughing

в движение да отговоря- Роб няма да се появява на червения килим или някъде другаде официално в Кан, защото не представя никакъв филм, а проект за филм (търсят дистрибутори за Мемоари, в който тепърва ще се снима), така че едва ли че го видим, дори и да отразяват фестивала... но, предполагам, ще има интервюта с него по различни канали и онлайн, защото все пак франчайза (Туайлайт) трябва да се промотира нон-стоп, и защото трябва да се създаде интерес и публиката за въпросния филм, който ще снима пак за Съмит... Лейни ще е най-навътре с материала кога къде Роб ще си е отворил устата в Кан или къде се е появил, така че ви предлагам да следите страницата й, и Туитър-ъкаунта й..тя в момента е в Кан....освен това, на мен лично ми харесва как взима за мезе продуценти и актьори и ти обяснява тайни от кухнята в този бизнес

за МТВ- понякога наградите ги дават като онлайн стрийм на страницата си (демек, в реално време или с няколко минути забавяне), но за тези специално не знам... може би пише нещо, не съм се ровила

кажете сега каква анкета да слагаме в новата тема (след няколко страници) Crazy

# 400
според мен постера не е официален или поне не е окончателния вариант, но явно ще разберем съвсем скоро... има нещо недоизпипано (като че ли са нагласявани отделни снимки, и осветлението не е добро).. и защо липсват имената на артисти, продуценти и режисьор отдолу под заглавието и датата? нормално ли е да изпускат възможността да рекламират това?

Просто това е първият официален постер, той не е предназначен за кина, а за разпространение в пресата. Wink Затова и няма таглайн, имена на актьорите и инфо за продукцията, а само името на филма и премиерната дата, както беше изписано на официалното лого на New moon. До 2 часа се очаква да се потвърди, че това е официалният постер. Пък и щом студиото е излязло с позиция и е помолило сайтовете да го смъкнат до часа на официалната му премиера, няма начин да е фалшив. Sunglasses

Аз съм много доволна от постера, определено надхвърли очакванията ми и не е това, което всички предполагаха, че ще бъде.  PeaceХаресва ми и Едуард, и злобата и омразата в лицето на Джейк. Бела изглежда несигурна. Страхотен е, браво на Съмит за изненадата! Hug

Тина, по повод коментара на Лейни за Кан - Роб има 2 филма в Кан тази година. Wink The summer house, чиято прожекция мина в секцията за късометражни филми на 14 май, и Little ashes, който ще бъде прожектиран извън официалната конкурсна програма на фестивала, но ще бъде представен. Роб ще мине и по червения килим и ще качи стълбите, иначе за какво е отишъл там?! Много повече реклама ще направи, ако се появи там, а не само по предаванията и който трябва го знае това Wink

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:56 от Sensoria

# 401
Добре дошла, Наиа! Hug

Спойлер/Eclipse Смятате ли, че е допустимо Едуард да се държи така свръх-покровителствено, дори собственически към Белла? Дори я изнудва емоционално като заплашва да наруши примирието, доста подло от негова страна.
Има ли право да я спира да се срещне с Джейк или с когото и да било?
Бихте ли толерирали такова поведение?

# 402
 newsm47 Значи предполагам , че ще обсъждаме повече "Затъмнение" и мисля да обсъдим въпроса: Кои са водещите мотиви за властното поведение на Едуард спрямо Бела и одобрявате ли го?
-одобрявам защото:
-той се страхува да не я изгуби отново;
-основен приоритет за него сега е безопасността й , а това изисква някои ограничения;
-опасностите са големи като се имат предвид Волтури, слабия самоконтрол на  върколаците  и новородените;
-опитва се отново да я спечели и да докаже любовта си;
-не може нито миг да живее далеч от  нея;
-не одобрявам защото:
- той няма право да се държи така -тя има право на избор;
- става досаден с непрекъснатата си загриженост;
- ограничава свободата й твърде много;
и т.н.
Може да направим паралелно същото и за Джейк: Одобрявате ли поведението на Джейк спрямо Бела след завръщането на Едуард?
- одобрявам защото:
- той е по-мил, нежен и човечен;
- подходящ е за нея и по-безопасен;
- не я лишава от човешката й същност;
- има право да се бори за нея -все пак той я спаси от мъката й по Едуард;
- Едуард изгуби правата си върху нея като я изостави;
- не одобрявам защото:
- Бела принадлежи на Едуард и нищо не може да промени това;
- Джейк не може да се равнява с Едуард по силата на чувствата си и по качествата си;
- Джейк е временно явление, спасителна сламка, просто приятел и не бива да се меси в отношенията на Едуард и Бела;
- опитите му да я спечели са жалки и нескопосани (целувката); и т.н.
 Не знам дали съм го оформила правилно, дано да Ви хареса!   Blush love001

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:09 от valka1979

# 403
На мен много ми харесва !  Peace Hug

# 404
Добре дошла, Наиа! Hug

Спойлер/Eclipse Смятате ли, че е допустимо Едуард да се държи така свръх-покровителствено, дори собственически към Белла? ......

Ок, по въпроса ти усещам, че в момента четеш Затъмнение, а не си я дочела докрая, затова ще ти отговоря предпазливо (и предлагам, ако други искат да обсъждат книгата, но не са я дочели, като задават въпрос, да уточнят това.... или просто да изядат книгата за 2 дни и тогава да се включат, за да не се изкушават да четат мнения за Затъмнение и да бъдат спойлирани...  Wink)

Спойлер Затъмнение да, Едуард се държи много собственически, но, той е склонен да отива в крайности, и след като съвсем наскоро е преживял болката и катаклизма от мисълта, че Бела е била умряла, сега, като е в ръцете му и прегръдките му, не иска да й се случи нищо лошо, защото няма да го преживее... освен това, като писателски похват, Стефени е решила да ни покаже антагонизма между вампирите и върколаците, това че имат много предубеждения един към друг, и че се смятат за смъртни врагове- и контрола на Едуард е един добър начин да го покаже... както и да покаже, че ще има нова динамика във взаимоотношенията между него и Бела, защото тя от самото начало му заяви, че не е съгласна с ограничението и ще се опитва да го заобиколи.. т.е. Бела не е примирителна натура и няма да е все каквото Едуард казва... 

Общи условия

Активация на акаунт