Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 499
  • 457
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, Страхотни!

Ети, добре дошла! Успех! Flutter Peace

Ykk, може би задържаш вода...

Днес закусих с краставица и яйце.За обяд сирене + домат.  Sunglasses

Хубав ден от мен!

# 151
  • Свищов
Вчера издържах. Днес съм на рибена супа за обяд и предполагам салата за вечеря. Някой плод ще хапна междинно. Не пазя нищо конкретно, но поне се опитвам да поогранича вредните храни.

# 152
Stephy,PEPANP благодаря ви момичета аз да се отчета снощи беше голямото ядене на черешки с млекце, но издържах,при мен изкушенията са най вече на вечеря ама няма да се давам Wink днес продължавам по план,чайче черешки и пилешко месце на обяд.
Успешен диетичен ден на всички Simple Smile

# 153
Много се радвам че съм сред вас, ама дано и да постигна вашите резултати.

аз днес подсилих с 3 километрово бягане сутринта във фитнеса..

Дано има резултат

# 154
Ох, няма как да не се похваля - дойде ми Praynig  ( с една седмица закъснение )
Това значи край на мъките и отново видим резултат от режима Peace
Поздрави на всичкиииии  bouquet

# 155
 Hug Току що изядох един зеленчуков сандвич с лютеничка  Mr. Green Вчера д-р Байкова каза че може ако наистина много огладнеем,до 3 на ден Crazy И да са между основните яденета -днес таратора ми се отразява добре.Сега в 15.45 ще хапна един защото после отивам да се подстригвам Peace

# 156
ДОБРО УТРО,ЧРПЯ ВИ КАФЕ  food010
1ВА ЗАКУСКА-ЯБЪЛКА С ЧАЙ
В 10 САМО ЯБЪЛКА ЧЕ ЩЕ ПЪТУВАМЕ Peace

# 157
  • София
Здравейте, момичета!

Кала и Лидето ги отвя вятъра...Вятър в косите, звезди в очите.... Joy

Но виждам,че останалите сте стриктни. Браво!

Ети, мерси за кафето. Hug

БИМБА , браво, в съчетание с фитнес ще имаш по -добър резултат.Само внимавай да не превърнеш мазнините в мускул.  Peace

Ykk Peace

Вчера вечерта си опитах яденето, което сготвих за децата,.....няколко пъти. Embarassed А по принцип вечер избягвам въглехидратите....еххх, пуста лакомия. И съм в ПМС... #Cussing out Мразя този период. Отваря ми се апетит, ставам нервна...уфф

Днес ще съм диетична...лошото е,че няма да мога да отида на спорт - на РД съм.Не ми се мисли какво ще има на масата... Crazy

Хубав ден от мен!  bouquet

# 158
  • BG
Много ми липсвахте вчера, момичета!  Hug

Бях на работа извън офиса и нямаше как да ви пиша!  Confused
Вчера тотално обърках часовете за ядене, защото не можех да взема със себе си термосът с таратора. Та хапнах може би 3 пъти, а не 5, както е редно.
Днес съм на праскови с кафе, на обяд пилешко със салатка и така до вечерта.  Peace

За сега не мърдам с килограмите, но пък съм доволна от резултата и продължавам!  Wink

Ykk Hug много се радвам за теб! 

eti_88, благодаря за кафето и ДОБРЕ ДОШЛА!   bouquet

# 159
  • София
Само за иформация - от кафето се  задържа вода. Както и от алкохола.
Затова в повечето диети са изключени.
Но аз лично, пия  кафе сутрин, а вечер бяло вино с лед. Blush

# 160
  • BG
От утре съм на втората фаза и съм в голямо чудене какъв зеленчук да избера, така че да ми е вкусно ... Идеи? (мислех за краставица, но в предходната диета консумирах много краставици и се чудех с какво да ги заменя  Thinking)

StaM, не знаех че от кафето се задържа вода - мерси!   bouquet

# 161

Кала и Лидето ги отвя вятъра...Вятър в косите, звезди в очите.... Joy

Мдаммм, кафенце с недиетична количка споделихме с Лидето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искамммм пак  Heart Eyes

# 162
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Вярно ме е отвял вятъра, през почивните дни пътувах, а в работата е лудница тия дни

Но както Кала Hug е писала - пихме по кафенце с недиетична кола и сладки приказки Heart Eyes

Не съм диетична отново, срам ме е ooooh!, но пък обещавам да се поправя скоро Mr. Green

СтаМ, Hug една вечер на РД - не е толкова страшно да си позволиш нещичко, ти си толкова стриктна и със сигурност ще го компенсираш  bouquet

Много Heart Eyes Hug на всички и страхотна вечер

# 163
 Hug Здравейте,днес съм за закуски чай с ябълка а за обед и вечер пилешко на фурна с краставички Crazy и между храненията 3 сандвича с лютеничка Mr. Green А вие хапвате ли  newsm78

# 164
  • BG
Добро утро, Страхотни момичета!

eti_88, да ти кажа, не си позволявам да хапвам хляб за сега. Има моменти, в които съм много гладна, но за сега удържам фронта.  Peace
Днес ми е първи ден от вторият режим - да видим какъв резултат ще постигна.  Wink

Пих сутринта кафе, а сега съм на чайче, както посъветва СтаМ.

Успешен диетичен ден и много минусчета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт