Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 499
  • 457
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Само за иформация - от кафето се  задържа вода. Както и от алкохола.
Затова в повечето диети са изключени.
Но аз лично, пия  кафе сутрин, а вечер бяло вино с лед. Blush

Това не го знаех...за кафето де,не за алкохола  Joy
Аз се наливам с по 3-4 кафета на ден.

# 166
  • BG
Къде сте Страхотни момичета?  Thinking

Аз хапнах рибка с краставица и съм много доволна ....  Wink

Имам въпрос (знам, че режимите са за това - да се спазват Blush), отиваме с детко на море за 2 дни и ми се иска да хапвам риба. Може ли удължа от 2 на 4 дни рибата  Whistling Или утре да ям пилешко/телешко и после 2 дни риба?  Rolling Eyes

# 167
  • София
. ...Може ли удължа от 2 на 4 дни рибата  Whistling Или утре да ям пилешко/телешко и после 2 дни риба?  Rolling Eyes

Действай смело. Peace На морето се хапва рибка.И хубаво да си изкарате. Hug

# 168
  • София
Здравейте, Страхотни момичета ! Hug

Не съм диетична, но сипвам по чайче

Браво на всички режимни!   bouquet

Страхотна вечер на всички  Heart Eyes

# 169
  • BG
StaM , благодаря ти!  Hug
Ще похапна рибка, а после продулжавам както е по режима. Много се харесвам такава отслабнала  Blush и се надявам на още по-добри резултати!  Peace

lideto70, днес освен сутринта (когато пих кафе) съм цял ден на чай - благодаря за почерпката!   bouquet

# 170
И аз съм тук-трети ден-ям таратор и тъкмо си гледам менюто за утре Flutter

# 171
  • София
Ох, добре, че ми приключи въглехидратния ден, утре съм на таратор. bowuu Ако можеше, всеки ден щях да съм на таратор!

# 172
  • BG
Добро утро!   bouquet

Днес ми е втори ден от втората диета. Вчера хапнах рибка сас салатка от краставички, пресен чесън и копър. Много добре ми дойде. Малко прекалих с количеството на краставицата, но бях доста гладна.  Rolling Eyes
Толкова ми е приятно когато ми казват, че ми личи, че съм отслабнала  Blush Определено ми стимул за по-добри резултати!

Как сте Страхотни момичета? Имате ли резултати?

StaM, страхотна снимка си си сложила!  Peace

# 173
Добро утро Hug А пак пропуснах закуските и понеже сега станахме с ,малкия ,хапнах една филийка с лютеничка.Да имам резултати -Близо 2 кг за 3 дни bowuu Айде лек ден от мен,аз сядам да пия кафе  bouquet

# 174
Здравейте Момичета!  bouquet
И аз съм мръднала килограмче в последните 2-3 дена, но ще изчакам уикенда,когато приключвам първия режим, за да отбележа на тикерчето!:)
нямам никакво време напоследък, но ви чета и ви се радвам!
Поздрави на всички!  bouquet

# 175
Здравейте,
Току-що се регистрирах. Темата ми е много близка - в момента сам на втория етап от диетата. От първия свалих кам2-3кг, след това (май беше грешка) направих една седмица на диетата със зелева супа. Общо за 3-те седмици 5кг. От както започнах втория етап на Байкова килограмите ми не са мръднали. Но въпреки това не се отказвам. Спазвам почти всички правила, с изключение на това че вместо чай пя вода или кафе - 2 на ден, а другото прегрешение ми е, че не успявам да ям само един вид зеленчук на ден, просто не издържам по 5 пъти на ден с краставица или домат и понякога си права салата от зеле и моркови - мислите ли че това е причината да не свалям кг сега?
Аз започнах от 77кг, сега сам 72, но имам още доста да смъкна. Преди двете ми бременности бях 65 - приятно закръглена, но не дебела. Сега не мога да се понасям, като се погледан в огледалото виждам друга жена, в моите възприятия не изглеждам зле, но вида ли се отстрани и не мога да приема че това сам аз. И така се заех с тази диетка, не е от най строгите, а и дава резултати - поне в началото.
Това е моята история с тази диета.
Поздрави на всички и много успех с отслабването.
Тези форуми са страхотни, стимула е много по-голям когато знаеш че не си сам в гладуването. :

# 176
Здравейте,5 ден-на таратор и един зеленчуков сандвич Peace

# 177
Да ама се исдъних-ходихме на юбилей и познайте-от утре съм решила 5 дни на таратор
 ooooh!

# 178
  • Свищов
^Нe прави така. Организмът ти ще свикне и ще сваля само първите 2 дни. направи си разтоварващ ден, а после си продължи по режима или направо го продължавай.

jeni-na-dieta, Байкова каза, че ако ще ядем комбинирано зеленчуци и плодове, то тогава да го правим през целия ден. Идеята е организмът да свикне, че това е една храна. Правиш шопска салата и я ядеш цял белтъчен ден, а на обед и вечер прибавяш месо/риба. Или пък си правиш зеле с моркови и това ядеш 5 пъти. Същото важи и с плодовете. Ако ги започнеш комбинирано, караш ги в същата комбинация цял ден.
 Аз лично не пазя нищо, но вечерята ми често е само шопска салата и се чувствам добре. И на кантара се отразява малко по малко. Само дето коремът ми е подут и наливам см в талията...но аз съм така по принцип през лятото.

# 179
Аз съм 4 ден на първата диета. Чувствам се много добре! Само ме е страх да не прекаля с количествата плодове. Току-що изядох две ябълки и един портокал. За обяд мисля варени картофи като въглехидрат или макарони newsm12 newsm12. Приятно ще ми е да обменяме опит и идеии.

Общи условия

Активация на акаунт