Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 33 503
  • 457
  •   1
Отговори
# 210
  • Свищов
Stam, честит ти рожденик. да те радва много и да не те ядосва. В тази възраст това е най-хубавото, което може да ти се случи. Утре аз съм рожденичка. Правя с 10 г. повече от сина ти. Сега съм се заела с едни торти, едни шоколади....не ви трябва да знаете.

# 211
  • София
СтаМ Честит Празник!

Да ти е живо и здраво момчето и само радости да ти носи!  bouquet
Какво ли е да имаш такава млада мама? Wink

# 212
Честито на всички за техните празници!!!!Аз искам да уточня че съм на страхотната диета на доц.Байкова.Преминах преди няколко   години и през японската диета - беше супер но ефекта йо-йо не ме подмина.За тази диета не знам дали ще има подобен проблем но ще се постарая да ме подмине.Поздрави на всички активно диетуващи newsm39!!!Аз ще се претегля отново след две седмици.Стискайте палци момичета че трябва доста килца да свалям.

# 213
StaM,честит празник   bouquet Да ти е живо и здраво момченцето и да продължава да е гордостта на мама Hug

# 214
Искам само да споделя и ако може да амбицирам поне една мама на която и е трудно да започне с някаква диета ,че тези на доц.Байкова са много добри и си заслужават ,но трябва да се спазват повечко време.Аз лично съм спазвала първата и + сутришна гимнастика се пполучават отлични резултати.Пожелавам успех и повече воля на отслабващите красиви мами.

# 215
  • BG
Добър вечер, Страхотни момичета!   Peace

StaM, да ти е жив и здрав синът, много до те обича, уважава, слуша и радва!   bouquet

По стигам доста добри резултати, но отняколко дни съм като пияна  Confused - много, МНОГО съм разсеяна, а вчера ми стана много лошо и се наложи да хапна малко черен шоколад  Embarassed за да не прирадна. Иначе съм много доволна от ритъмът, с който намалява теглото ми.

Днес обаче хапнах повече от 150г пилешко за вечеря ... Дано да не ми се отрази върху теглото ...  Tired

Добре дошле на всички нови попълнения в темата!  Peace

# 216
Също искам да добавя ,че тези диети са начин за привикване към много по-здравословен нашин на живот,в които трябва да възпитаваме и нашите деца.Искам да споделя че се възмощавам от много майки който тъпчат  децата си с разни боклуци  ,но това е др.тема и може ако намеря някаде из форумите да споделя там негативното си мнение.Да ме извинят тези които не са съгласни с мен Laughing

# 217
И аз съм на същото мнение че тази диета е начин да се привикне към по-здравословен и правилен начин на хранене.И дано тези дни да помогнат на мен и на други мами да се справим с излишните килограми за по - дълго време.Също така съм на мненине че комплексно с диетата е нужно и спортуване за да може резултата да  е още по-добър.
   А за това че много майки хранят децата  си с боклуци съм съгласна и е крайно време да се мобилизираме и да се опитаме да ограмотим децата си . bowuu

# 218
  • София

Добро утро , Страхотни момичета!  Hug

СтаМ
, Hug честит празник, да ти е жив и здрав рожденника Heart Eyes, и всички вие и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

Лиде, да се стЕгаме вече,а?

Кала, Hug крайно време е! Надявам се понеделник вече да е деня на истината  Peace

Страхотен ден на всички! Heart Eyes

# 219
Здравейте момичета и аз ще се пробвам на тази диета дано има резултат  bouquet

# 220
Здравейте момичета!

Чета ви от няколко дена и реших да се присъединя към вас. След втората ми бременност положението не е особено розово. Висока съм 178 см и започвам от 70 кг. Целта ми е 60 кг (нормалното ми тегло) на 27 г. Вчера ми беше първия ден от диетата и успях да издържа. Основният ми  проблем е че не успявам да спазвам часовете за хранене с тия деца вкъщи Laughing Проблем ли е напр. да обядвам в 1:30 вместо в 12:00? Давайте кураж, че гладът е голям Hug

# 221
krem4eto,честит рожден ден   bouquet Бъди здрава,щастлива и много обичана!

# 222
  • София
Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания!!! Heart Eyes  Hug

Кремче, Честит Рожден Ден! Hug

Пожелавам ти да си здрава, да се чувстваш винаги красива и желана, много Любов!

# 223
STAM честит празник /малко на патерици/,да ти е эдраво и много щастливо момчето,както и цялото семейство!  bouquet

krem4eto честит празник и на теб. Пожелавам ти безброй щастливи мигове и много любов разбира се!  bouquet

Момичета искам да ви се похваля,за един ден кантара показва -2кг. Разбира се това сигурно е водата която се изчиства от организма
първите дни,но няма значение,имам стимул да продължа.
Добре дошли Hris4o и  virginia0281.

# 224
Здравейте момичета!

Чета ви от няколко дена и реших да се присъединя към вас. След втората ми бременност положението не е особено розово. Висока съм 178 см и започвам от 70 кг. Целта ми е 60 кг (нормалното ми тегло) на 27 г. Вчера ми беше първия ден от диетата и успях да издържа. Основният ми  проблем е че не успявам да спазвам часовете за хранене с тия деца вкъщи Laughing Проблем ли е напр. да обядвам в 1:30 вместо в 12:00? Давайте кураж, че гладът е голям Hug
Мисля ,че не е проблем,но можеш да издърпаш втората закуска с половин или един час напред. Успех в начинанието!!!

Общи условия

Активация на акаунт