Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 32 734
  • 457
  •   1
Отговори
# 45
  • Свищов
Уф, нещо много играят тия кг. Онзи ден докарах 53, а снощи почти 55 и не съм се оливала в ядене. Но пия доста вода и сигурно позадържам. Днес е прословутата ми другарска среща. Ще ми се да хвърля някое кило след това, но у дома не ми дават...била съм станала кльощава. На обед мисля да мина с тараторче, че довечера ще е голямото плюскане.

Един зеленчук. Втори ако има да е като подправка. Аз си правех зеле с моркови, но на 1 зелка слагах 2 моркова, просто за цвят.
Писахте за ограничения в КМ. То не е ли точно 5 кофички по 400 грама. Точно 2 кг мляко си правят. Аз лично омитах поне по 4 кофички на ден. Яжте повече като количество. Колкото повече и по-често, толкова по-дъбър метаболизъм.

П.С. Искам петиция да накараме приятелят ми да не ме тъпче със сладолед всяка Божа вечер. Не мога да устоя и той го знае.....

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 10:29 от krem4et0

# 46
  • София
Ykk , добре дошла!

Хубаво е старта на диетата да е напълно стриктен. Когато после  решиш само да затвърдиш кг ,може да си позволиш и отклонение, но аз лично спазвах много стриктно началото. Peace
krem4et0 , сигурно задържаш вода.Не се мери всеки ден. Peace

Кала, супер! Hug

Stephy , ще стане! Само малко повече воля! Peace
А за кожата  Tired , ами аз съм навяскъде със стрии...още от първата бременност. На 36 год съм и едва ли вече ще изглеждам като на 25... Laughing Но се мажа с кремовете на Дева - за целулит и за стягане. Но и спортувам. Party

Аз вчера след спорта само опитах няколко броколчета със сирене. Може да се каже ,че успях да не вечерям. Blush

Днес сутринта закусих 2 парчета шунка без нищо. Явно жегата си оказва влияние, а и някои емоции при мен и нямам апетит. Ям, само защото трябва....

Пия много вода и чай, а сутрин кафенце - чисто.

Хубав ден от мен!

# 47
Здравейте мацки,приемате ли в отбора една мама мецка?На 33г съм,75кг,170см.След раждането съм свалила 7кг с Дюкан,но ми идва малко нанагорно без плодове и салати,затова реших да сменя с тази страхотна диета.Преди да забременея бях 72кг,затова не си поставям недостижими цели и ще гоня 65кг.Започвам от утре.Успех на всички!

# 48
  • София
n.ko , добре дошла и успех! Peace

# 49
Мился, утре да започна с вас. Обаче,волята ми хич я няма на последък.Разчитам на вас да ми дърпате юздите.Отдавна ви следя, ама е карйно време да започна и аз. Нямам кантар newsm78 , ще следя по дрехите движението на мазнините си.
Желая ви приятен ден и страхотни резултати   bouquet !

# 50
  • sofia
Момичета присъединявам се към вас ,преди 4 години посетих др.Байкова и с нейна помощ свалих за 2 месеца 20 кг. <но сега след второто раждане положението е просто свинско та днес ми е трети ден .Сранното е че тогава правех различна диета всяка седмица по нейна препоръка като сега си ги имам в къщи всичките 8 диетки и се чудя как да ги прави по 1 или по 2 седмици.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 12:19 от sreburna

# 51
20кг за 2месеца си е сериозен резултат,можеш ли да напишеш някои от диетите или препоръките,които ти е дала др.Байкова.

# 52
  • sofia
Мога разбира се ,но нека да е малко по късно че излизаме на разходка с бебока,но общо взето като гледам режимите тук нямат особена разлика с моите ,най-същественета разлика е в това че аз ги правех по една седмица ,а не по две ,но тогава такава беше нейната препоръка според мнoгoто кила които имах да свалям,другото което ми каза е много вода ,пресни плодове и зеленчуци ,движение(но след първата седмица с киселото млико)дори да е само ходене най-малко 30 мин на ден,положителна нагласа и позитивизъм че ще се получи и няма да се провали,каза ми да си повтарям че нищо не губя че не си хапвам сладичко и всичко друго забранено.Да сядам с всички други от семейството и с наслада да хапвам това което е в моята чиния,да не се крия в другата стя когато другите вечерят.Просто да забравя че съм на диета ,а че това е моят начин на хранене.Това са неща които всички знаем,но неможем да си наложим да спазваме за съжаление.Ами това е основното после ще видя кой режими има тук и ще напиша тези които аз имам в повече,за сега толкова че малкит мрънка за манджа и разходка.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Кала, Hug мерси за новата Страхотна тема  bouquet

Позагубих се тези дни - имах много работа, и освен това режима го подкарах по моя си начин пак - полурежимно, резултати никакви - то това е добре погладнато откъм тази страна, че и нагоре няма  Mr. Green
Не съм го оплескала съвсем, но хапвам през деня плодове и кисело мляко, вечер салати с месо или сирене и по някое забранено нещо за деня   Crazy но само едно  Mr. Green

Добре дошли на всички нови Страхотни момичета и успех  Peace

Страхотен ден на всички! Heart Eyes

# 54
ЗДРАВЕЙТЕ СТРАХОТНИ !

Като гледам виждам ,че сте си същата страхотна компанийка Moneyзатова и се престраших да ви пиша ooooh!
От утре и аз съм на линия!
Не ,че много имам време за режим,но... Rolling Eyes
Май вашата амбициозност и хъс ми са нужни ,та да взема и аз да се вталя още малко,че иде ЛЯТОО.

# 55
ох,аз отново съм в дилема ( голямо мрънкане още в първите ми постове в темата,няма що  ooooh! )
та утре ми е 2ри ден, протеинов. тъй като съм на лекции от 8 до 5, единственото ми хранене се осигурява от мензата. ама там повечето протеинови храни са шницели и вурстове или вурстове и шницели Crossing Arms. смятате ли, че мога спокойно да заложа на нещо такова или е по-добре да си нося сварени яйца от вкъщи?

# 56
Здравейте, започвам! Днес съм на ябълки и мляко. За сега не ми се яде нищо,ама ям млякото с ябълка няма как. Дано издържа !
Успех на всички ! Peace   bouquet

# 57
  • София

Добро утро!
Страхотен ден и седмица!
Hug Heart Eyes

# 58
  • София
Здравейте, момичета! Hug

....или вурстове и шницели Crossing Arms. смятате ли, че мога спокойно да заложа на нещо такова или е по-добре да си нося сварени яйца от вкъщи?

В никакъв случай. Naughty Наистина. По -добре си носи нещо приготвено у дома. Peace шницела е мазен, не се знае и произхода на каймата - соя ли , какво е , пълни са с боклуци. Вурстчета също, кренвиршите не са от месо....въобще по -вредна храна не знам.

Добре дошли на annettesreburnaanna.veli /отново Hug / и успех!

mamamishi , с нас ли си?

Тук сме , за да се подкрепяме.  Hug

Днес ми е протеинов ден. Нося си пъстърва + домати.

Хубав, слънчев ден от мен!  bouquet

# 59
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet

Ходенето до Варна мина без особени отклонения от диетата  Grinning и ето ме пак на мляко с краставици.

За протокола да споделя, че съм свалила 2 килца и за миг не съм се почувствла гладна.  Peace

Пожелавам на всички успешен диетуващ ден - много се радвам, че станахме толкова много  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт