Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц. Байкова/ - 23

• 32 752
  • 457
  •   1
Отговори
# 60
  • BG
Появявам се за да споделя с вас, че една колежка (от онези, които не знаят, че съм на диета) каза, че изглеждам отслабнала в лицето. Много ме зарадва  Party

Това е благодарение на вас и вашата подкрепа!   bouquet

Получих много голям стимул да продължа напред ...

# 61
Здравейте, момичета! Hug

....или вурстове и шницели Crossing Arms. смятате ли, че мога спокойно да заложа на нещо такова или е по-добре да си нося сварени яйца от вкъщи?

В никакъв случай. Naughty Наистина. По -добре си носи нещо приготвено у дома. Peace шницела е мазен, не се знае и произхода на каймата - соя ли , какво е , пълни са с боклуци. Вурстчета също, кренвиршите не са от месо....въобще по -вредна храна не знам.

дам, и аз така прецених и тъй като ми е много скапано днес, се прибрах по-рано от лекции и си взех чисто пилешко месце, което ще си приготвя тъкмо сега вкъщи. само че това ще ми е първото ядене за деня, че се успах сутринта и нямах време да хапна плодовете  doh
мисля все пак утре да се претегля, за да видя как върви след първите дни, само че съм пред МЦ и не очаквам особени резултати  Tired

Stephy, страхотен резултат!:) това е за по-малко от седмица, така ли? пожелавам ти все така да върви диетката и да получаваш още много комплименти  bouquet

# 62
Привет момичета Hug
От утре съм с вас Wink Имам да свалям около 5 кила,но повече ме интересува да задържа след това.Тази диета е перфектна Wink Имам въпроси-млякото има ли значение с каква масленост е? Понеже ставам по-късничко,към 10 и ще ми се губи първото хапване за деня,дали е пбоблем да почна от 10 и евентуално последното за деня да е в 22.Той организма ми така е свикнал Laughing

# 63
  • София
mery_79, добре дошла!
Точно защото организма ти е свикнал , трябва да го поразбуташ, така да се каже. Затова най-късно до 20,00 ч трябва да е последното ти хранене. Peace
Млякото по принцип не е споменато с каква масленост трябва да е, но както е известно, щом се прави диета /режим го наричаме нашия/ е хубаво да бъде с колкото може по -ниска масленост. Аз лично взимам Елена 2%.
8,00ч може да пропуснеш , но другите часове гледай да спазваш - важно е. Прочети по -назад в темите или ако имам време утре ще ти пусна какво казва доц.Байкова за часовете на хранене.
Точно в тези часове, които е упоменала тя, най - бързо се задвижва метаболизма. А храненето вечер трябва да е минимум 4 часа преди лягане.
Това важи не само за този режим, а по принцип. Peace

Стефи, браво!!! Peace Hug

И още нещо....НЕзакусването е адски вредно. Лишавайки организма от храна в периоди от деня, го кара да се презапасява при първите подадени  хапки...
После се чудим - "Абе, аз не ядох вчера, само едно сухарче /салата /кюфте..., пък нямам резултат"....
Нали разбирате? Laughing Никога не стойте гладни! Naughty  Peace

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:30 от StaM

# 64
  • BG
Ykk, много си мила  Hug Пожелавам и на теб страхотен резултат от диетката!   bouquet

mery_79, по отношение на маслеността на киселото мляко си мисля, че колкото по-малко, толкова по-добре. Аз лично консумирам 0,1% и започвам с храненето в 9ч и после гледам да съм стриктна.

Момичета, започна много да ми се спи въпреки кафетата  kaffeetrmker_2. Вие как сте?

StaM, не съм знаела за вечерята 4ч преди лягане ... Благодаря!

# 65
Одържам фронта за сега ! Пийвам яко водица, не ми е престъргало още.Сигурно вечерята ще ми е трудно преодолима, но ще стискам зъби.
Стискам палци да се опазите от изкушенията!   bouquet

# 66
Добро утро Hug
Днес се събудих рано с мисълта,че имам нещо да правя.А то било закуската в 8 LaughingТа почвам първи ден стриктна,хапнах киви и кисело мляко Wink
StaM  благодаря за отговорите,и аз така си помислих и си взех с 2% масленост.Доколкото разбрах,плода или зеленчука трябва да е еднакъв за деня,днес съм на киви тогава и евентуално краставица. Значи се отказваме от шопската салатка засега  Wink
За вечерята,знам,че е хубаво да е 4 часа преди сън,но аз лягам доста късно,както и да е ще се опитам да спазвам точно часовете и да пораздвижа организма.
Успех момичета,отивам пак да прочета напред в темата,да се амбицирам повече Laughing

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 08:21 от mery_79

# 67
Добро утро момичета Grinning, като по чудо оцелях след вчерашният ден.
Изобщо не чувствах глад , нито за миг. Тази сутрин малко ми се вие свят,но явно организма ми се чуди от толкова малко храна. Днес съм на чай
 и плод за закуска, май пак ще я карам на ябълки, че нямам друг плод  в къщи. На обяд месце със салатка .
Успешен ден на всички !  bouquet
Едно чайче от мен !

# 68
  • sofia
Момичета днес ми е 5 ден абсолютно режимна и съм -4 кила,но вечерям малко по късно,че и без това си лягам късно.Разгледах и режимите които са дадени в темата и не намерих за нужно да пиша и моите които ги няма тук тъй като са почти едни и същи нямат някаква съществена разлика.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
sreburna , Идеален резултат !  newsm10 и аз късно си изядох последната ябълка, а да ви кажа честно даже не ми се ядеше. Гледах да стоя до късно на вън с децата за да не се въртя около масата,четох, намерих си други занимания,може би всичко е въпрос на навик. Наготвих на бързо и излязох от кухнята,така не се изкуших.

# 70
здравейтеее! бързам да се похваля, свалила съм първото кило! знам, че не е много, но паднах под 68, които за мен са пределните килограми и просто при всякаква диета кантара показва 68.1 и не мърда надолу. надявам се и в следващите дни да има все така резултати, които да отбележа и на тикерчето.
хубав ден на всички !

# 71
Ykk, Браво за резултата  Peace
. Момичета , извинете за тъпия въпрос , зеленчука на обяд един  вид ли трябва да е. Нямам много време да чета назад.
Мерси ! Примерно в зелената салата мога ли да сложа репичка и лук  #Crazy . Или ако е домат да сложа краставичка ?  newsm78

# 72
не, само един вид, и то целия ден. newsm34
така ми казаха и на мен, колкото и да не ми се искаше да го чуя Blush

# 73
Кофтар .. Sick

# 74
  • София
Ееее, лук мисля ,че може.  Peace Поне аз си слагах...и винаги съм слагала.

Ykk , бравоооо! Мерси за почепката. Hug

И аз си лягам късно. Ако лягаш в 00,00ч , то последното хранене е 20,00ч...най-късно.
Дори и в 1,00 да си лягаш, все пак е добре след 20,00ч да не се яде. Е , ако пък си адски гладна , хапни краставичка или морков...нещо такова.

Кала трябва да е в БГ вече... Hug

Общи условия

Активация на акаунт