Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 19 183
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
Надявам се да ви хареса първият пост! Mr. Green

# 106
Мис Арк, уби ме просто! Кога успя да ги синтезираш толкова бързо! Браво!

Само някой сбъркан сценарист да не вземе да надникне тук и да си припомни какви глупости са ни карали да гледаме и да решат, че ни е харесало и искаме още! Че те не са особено схватливи и умни, като ги гледам какви са ги натворили дотук.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:30 от Milian

# 107
  bouquet

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:51 от ♥ мис арк ♥

# 108
# 109
Беше нещо, което не беше за тук.
извинете за тафтологията.

# 110
  • Разпиляна във въображението
Стефани в прав текст си каза какво е целяла с разкриването на истината на Бриджит - да си върне семейството, всички отново да й повярват, Ерик да изгони Брук. Еми, гадна жена си е това е. Определено си заслужава болката, която ще изпита като разбере, че Ерик се жени за Брук Whistling

# 111
Гледам и слушам Рич и Тейлър...
Сещам се за една реплика от филма "Опасен чар": "Една жена никога не трябва да чува, че друга е по-харесвана от нея".

# 112
  • somewhere near the sea
В кабинета на лекарката Ридж обяснява,че той и Брук са били женени,имат дете,така че още я обича.Но иска Тейлър.Лекарката пита дали тя се опасява,че  може да се случи нещо между него и Брук.Да,тя така смята,защото Брук е привлекателна и той може да се поддаде на химията помежду им.Д-р Хигинс пита как ще се почувства той ако Тейлър имаше химия с друг мъж.Ридж весело се разсмива  и казва,че не може дори да си представи,че съпругата му би могла да бъде с друг мъж.Тогава тя казва,че е била с друг мъж и той дори я е целунал.Зашеметен,Ридж пита кой е той.Тя отговаря,че е бил Хектор.Припомня му,че е чула как Брук по телефона му е казала:”И аз те обичам Ридж”.Докторката пита дали се чувства привлечена от Хектор.Тейлър не е сигурна,но може би има химия.Ридж е още по-шокиран.Вой знае,че не е вярно,Тейлър сега му го връща,но нали й е обяснил,че случката с телефоните е била една грешка.Тейлър прави сравнения-ето той не иска около нея друг мъж,тя не бива да има чувства,а той може?Ридж прегръща Тейлър и й казва колко много съжалява. smihesorry
В имението Стефани казва на Брук колко по-лесно щеше да бъде ако се беше самоубила,сега нямаше да има такива драми,Ник и Бриджит щяха да са щастливи.Брук е сигурна,че ще спечели Ерик на своя страна.Стефани смята,че ще си върне доверието на всичко сега,когато разберат какво е направила Брук.Стефани прави прогнози,че ако Бриджит остане в брака си,дори когато бебето се ражда,майка й ще бъде в леглото с мъжа й.”Никога”-отсича Брук и излиза.
Отива при Ерик в къщата на плажа и му казва,че Стефани го е направила.”Жена ти е зло”-проплаква  тя.Заради Стефани сега Бриджит е объркана и наранена.Той казва на Брук,че се е развел с жена си,благодарение на пълномощното,което тя е дала на адвоката Джонатан да я представлява във всичко,така че той вече е разведен с нея.Брук казва,че може би има един начин да спасят брака на дъщеря им.
На яхтата Бриджит още е много разстроена."Всичко хубаво,което направи,всички думи,които каза са били за майка ми"-най-после осъзнава наивността си  тя.Ник се опитва да й обясни,че ако не я обича нямаше да пробва четири пъти да се ожени за нея."Кога се превърнах в задължение?"-недоумява все още Бриджит.Ник упорства.Ако тя не беше излъгала за аборта,то и вечерта на лодката с Брук нямаше да я има.През цялото време чувствата му към Брук са били готови да се разгорят.Тя не може и не иска да се конкурира с майка си,така че защо не отиде при нея сега.Тя не иска такива чувства,песни,лодки...Тя е уморена да обича човека,който е влюбен в майка й.Заслужава нещо по-добро.Гледа пръстена си,после го сваля,слага го на масата и казва:”Сбогом,Ник”,след което излиза.newsm49
В къщата на плажа вървят приготовления.cook
Ник разказва на майка си станалото и предполага,че Стефани е казала всичко по най-лошия начин,за да изкара Брук най-лошата.Джаки съжалява да види сина си разстроен.,моли го да не се самообвинява,защото те с Брук са направили всичко,за да не наранят никого.После получава обаждане от Ерик,който иска да поговорят за нещо важно. После Джаки разказва на сина си за това как Ерик ще получи бърз развод от Стефани,без тя да знае,затова се пита за какво ли би искал да говорят.Ник предполага дали няма да й направи предложение. newsm17 Джаки би искала да е така и се надява Ник да й даде благословията си.Тя му благодари и му казва да намери Брук.
Стефани разказва на Ридж събитията.Той пита дали Ник и Брук са спали заедно.Стефани казва,че Брук твърди,че не са,но дори и така пак е много.Брук е казала на другия ден на Ерик,че Ник е нейната съдба.Неприятно й е да го каже,но изглежда тя бързо е заминила Ридж в сърцето си.Той обаче е убеден във вината на Ник.newsm61
Стефани не е изненадана от думите на  сина си,но го пита дали не го казва от ревност. smile3515 Стефани го подкача,затова че не вярва във вината на Брук.Да,така е,потвърждава той,тя се е почувствала объркана и безпомощна.Ридж се опасява,че това разгромяване на Брук ще оттласне още повече Ерик от нея.Да,тя знае,че е така,затова се нуждае от подкрепата на синовете си,за да си върне брака обратно.Ридж я прегръща.   action032
В това времеДжаки търси Ерик в офиса му,но го няма.Тя сяда в стола на бюрото му и вижда кутия,която не се стърпява да отвори.Вижда квитанция за два пръстена .Влиза Стефани и я пита какво прави там и какво крие зад гърба си.Джаки й показва квитанцията и споменава възможността да й бъде направено предложение.Стефани не вярва-та тя е все още омъжена за Ерик.Джаки я подсеща за даденото на адвоката пълномощно.Стефани е притеснена. newsm09
Брук се прибира и вижда Бриджит да се изнася с куфар в рка.Казва й,че не е знаела,че е там."Да"-казва Бриджит-"ти много неща не си знаела".Споменава,че е върнала пръстена на Ник и търси адвокат за анулиране на брака.Щом Брук е толкова сигурна,че Ник е нейната съдба,то нека го вземе.Брук казва,че не би го направила.Тя се е наситила да пишат името й в таблоидите,затова иска Хоуп,Ар Джей и бебето на Бриджит да имат това,което дъщеря й не е получила от нея.След малко идва Ерик и казва,че с Брук са имали дълъг разговор миналата нощ.Той е бил съкрушен да чуе какво е направила Стефани.Ето защо са решили да направят за Бриджит нещо,което е трябвало да сторят преди години.Повдига ръката на Брук и казва,че са се оженили миналата нощ. marriedТова е едно нова начало на сем.Форестър.”Не е ли чудесно,миличка?”-пита Брук.Бриджит мълчи. smile3505

# 113
  • София
няма такъв филм, няма такова чудо LaughingДокога Брук ще ги обикаля-Рич, Ерик, Торн, Ник и т.н... ooooh!

# 114
ОМГ, Тейлър била светица. Вярвай си, Ричо. Outta Joint
Момичета, учете се как се събират и оправят семейства за нула време. Ерик и Брук го доказаха. Малко кофти за Джакито.

# 115
  • В Балкана
♥ мис арк ♥, чудесна си! Надявам се списъка да се допълва, за да ни е още по-забавно.  Laughing

marsia, благодаря!     bouquet

# 116
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Гледам и слушам Рич и Тейлър...
Сещам се за една реплика от филма "Опасен чар": "Една жена никога не трябва да чува, че друга е по-харесвана от нея".
''Ти и Брук,аз и Ерик''-''Роднина,милиционер,роднина,милиционер'' Joy

# 117
# 118
  • България
  bouquet

# 119
  • В средата на времето
Днес и аз съм на преразказ Grinning, marsia   bouquet

Не съм много в кондиция, че ме хвана слънцето навън, обаче си мисля колко експедитивни са Брук и Ерик...лъжат нещо ми се струва..нали единствения самолет го е взел Джонатън Grinning Wink..те с какво са отишли до Лас Вегас.. newsm78, о, предполагам, че е защото могат да пътуват само със силата на мисълта Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт