Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е най-вероятно да се случи на човек в ДиК?
Какви изненадващи събития ще се случат в предстоящите епизоди на ДиК?
Какви са някои от коментарите във форума относно развитието на сюжета в ДиК?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е най-вероятно да се случи на човек в ДиК?
В Дик, най-вероятно е човек да получи предложение за брак, което продължава само три епизода, да се разведе, да се влюби и да не страда от това, Стефка неочаквано да се появи на вратата му, прозореца или под леглото в „подходящ“ момент , получаване на синини по ръцете от хватката на Ник, влюбване в някого само за да разберете, че все още е влюбен в Брук, желание да се забавлявате - възможно само в кафене „Рус“, намирането на уединение - „Инсомния“ или Big Bear и осъзнаването, че има само двама адвокати - Jonathan и Connor, а доскоро и само един лекар – Mark, наред с други типични за сериала сценарии.
-
Какви изненадващи събития ще се случат в предстоящите епизоди на ДиК?
В предстоящите епизоди на ДиК очаквайте неочаквани обрати, като Рич признава любовта си към Тейлър, Ерк разкрива брака си с Брук пред Джаки, Бриджит напуска дома на Брук и подава молба за развод, Масимо съветва Ник да спре да се бори с чувствата си и други вълнуващи сюжетни линии, които ще държат зрителите на ръба на столовете им.
-
Какви са някои от коментарите във форума относно развитието на сюжета в ДиК?
Форумът съдържа различни мнения за развитието на сюжета в ДиК, като някои коментари се фокусират върху поведението на героите, като Рич и Тейлър. Други изразиха недоволство от развитието на сюжета и сценария, характеризирайки го като незрял и предвидим. Освен това бяха обсъдени различни сюжетни обрати, които предизвикаха интерес и дискусии сред феновете на сериала.
-
Какво се случва, когато Бриджит разкрива истината на Ник?
-
Какво се случва с Ерик и Брук?
И са страстоубийки, разбира се. Щом толкова не иска да дава на мъжа си, няма нужда да му се разхожда полугола.
Ерик да не е от стомана все пак.
Как да не ти прощаваме гневните изблици понякога
Veli, колко ли ще ти е шокиращо да ти кажа, че най-вероятно обича и двамата..по различен начин .(въпреки че според мен не обича Ник, но да се доверим на думите на Брук).Вероятно на никой не му е минавало през ума, че има различни видове любов, а?
Ерик - обича миналото с него, заради двете деца, които има от него, заради това, че той винаги я е подкрепял (думи на Брук)..май само Ерик не я е разочаровал..В тази тежка за Брук ситуация, това което Ерик направи за нея, Брук го вижда като нещо голямо и му е благодарна за това....Дори да го наричат фиктивен брак, не може да е 100 % такъв, защото това не са двама непознати човека, това са двама души с обща история, делили общи чувства.Те са съпрузи в момента, но и приятели..Недей да извърташ нещата как видиш ли лошата Брук използва горкия, заблуден Ерик..въобще не така. Ерик изобщо не е страдалеца, за който го представяш
..Видно е, не само от думите, но и от действията му. Когато Стефка му каза: " След една година тя ще те напусане", какво и отговори Ерик,м? "Това ще бъде най-хубават година в живота ми"..На мен не ми прилича на заблуден или горък човечец - а на такъв знаещ какво прави и готов да поеме последиците от тази сватба с Брук.. 

Имат нужда от първокласни бавачки,за да имат време да сложат в ред любовния си живот.
Държи се като....... хайде пак да не се повтарям
...
......Пък после съм нападала Брук.....какво да я нападам.....тя сама си ги прави пък после някой ако реши да коментира обективно......и хоп нападаме лошата Брук.Ами да вземе да направи нещо добро тогава......Ама кой както ги разбира нещата......аз не мога да приема поведението и за нормално и това е
......за мен няма двойни стандарти