Бременна съм, а месец и половина не качвам кг. Нормално ли е?

• 27 276
  • 142
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И с двете бременности качих 12 кг, но до 7 - мия месец Embarassed. През 8 - я грам не нададох, а през 9 - я свалих 1/2 кило Crazy.

# 31
Мен започна да ми личи в петия месец и чак тогава качих 2 кг. Не се притеснявай, гледай да се храниш добре. Снимай корема в деветия месец, че после няма да вярваш колко голям е бил  Laughing

# 32
Нормално е не се притеснявай,ще почнеш да качваш,аз започнах качването към 5 месец по малко,но има и момичета които не качват много,всяка бременност е различна,а даже и свалят,заради повръщане,гадене и пр.

# 33
  • Бургас
Когато аз за първи път се качих на кантар бременна в трети месец се оказа, че съм "свалила" 1 кг от теглото си преди забременяване. Държа да отбележа, че през моята бременност аз нито съм повръщала, нито ми се гадеше  Peace
Та така, в 4-ти месец започна голямото дебелеене  ooooh! - по 3 кг на месец сигурно "качвах"  #Crazy  ooooh!

# 34
Ах,как ми е познато това..Аз бях в 24 седмица  минус 1кг от теглото си,след това всичко си дойде на място Winkдо края качих 14кг.Не се шашкай ...има време да качиш килограми Hug

# 35
  • София
по учебник  първите 6 месеца по кило, последните 3 месеца по 2 кг...общо 12 от които 2-3-4 кг са тлъстини за мама;)
не се тревожи....аз така 1 месец не бях качила...почнах да се тъпча нарочно повече....луда работа...и 8 кг да качиш за цялата бременост лошо няма...после ще има по-малко да сваляш Wink

# 36
До 4-я месец свалих 6 кг.После нещата си дойдоха на мястото и до 9-я бях качила 10 кг.

# 37
Щом самият лекар ти казва, че няма нищо обезпокоително, довери му се! Всяка бременност е толкова индивидуална.  Simple Smile

# 38
Ех милата, не се безпокой ... Grinning и за да не се деля от стадото  Laughing ще ти кажа и за мене - аз съм си пухкава (пухкавост от 80 кг. си е дебело) и като се писах на консултация бях 81 кг втори месец. Преди да родя точно бях пак толкова, но аз имах големи проблеми вкъщи, лежахме по болници с големия ми син и незнам заради начина на живот или друго но не качих един килограм за цялата бременност. Много пъти ме питат е как така, а аз не съм искала в смисъм не е било нарочно, не съм повръщала, не съм се лишавала и си родих бебката 2.900 кг. така че не се кахъри толкова
Поздрави и спокойна бременност

# 39
  • На бял кон в Pierrefonds
...След като забременях за първи път се качих на кантар 3-ти месец, когато кантара показа 64, по Великден качих 1 кг и от тогава до днес (20 седмица) съм все 65....

Точно така бях и аз. Общо допреди да родя станах 75 кг, които се изпариха още докато бях в болницата. Сега съм 62-63. Кърмя и ям доста.

# 40
  • София
Абсолютно нормално. Първите 4 месеца само свалях. Rolling Eyes

# 41
Аз започнах да качвам чак 7 месец.

Нормално е, щом казваш, че последната година си качила 6 кг.

# 42
  • Варна
Ъх, ама ти сега хвалиш ли се, оплакваш ли се?  Grinning С тази ми бременност по време на шести, седми и осми месец не качих и грам. Три месеца подред си седях на едни и същи килограми. И по-добре, че както бях почнала с по четири килограма на месец...  Whistling

# 43
Килограмите започват да растат при всички - след 7-8-я месец.До тогава - при всеки е различно и индивидуално!

да те опровергая до  7-ми месец качих 25кг, оттогава до сега да чукам на дърво ,вече в края на  8-ми, не съм качила  и килограм за почти 1.5 месеца, даже свалих едно кило, стартирах от 51кг, обаче пък беба си расте с големи темпове,нищо че не пълнея вече! Mr. Green

# 44
  • Плевен
Не се притеснявай, не е проблем. Аз също взех да качвам след 5-я месец и сега, вече трябва да раждам съм казила всичко на всичко 7-8 кг. И с първата бременност беше така, а бебето се роди с напълно нормални мерки - 3380 кг. Колко си качила, не е определящо за големината на бебчето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт