Бременна съм, а месец и половина не качвам кг. Нормално ли е?

• 27 286
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
А аз пък последните месеци не качвах въобще. При всеки е различно и не трябва да се безпокоиш от това.

# 61
  • в гората
 Аз качих първия килограм в четвърти месец, добавих още два в петия, но до края бях +20  ooooh!.

# 62
Всичко е нормално. Simple Smile

# 63
Аз до началото на 5-ия месец не качих нито кило,бях се притеснила леко като теб.После качих общо 10 кг и много лесно ги свалих.Роди се живо и здраво бебе.Така че-радвай се,ще ти е по-леко после.

# 64
Качването на кг. по време на бременност е строго индивидуално.Стартирах на 46 кг.През първите 5 месеца качих 5 кг.Имах доста сериозен апетит.Съобразявах се какво ядях, беше ме страх с това темпо до къде ще  стигна, като бях чувала,че последните месеци се качва най-много.Но след 5-я месец започнаха зверски киселини  - денонощно.Постоянно повръщах, не можех да легна, защато всичко тръгваше на фонтан. Естествено нямах и апетит. За около 2 месеца не бях качила и грам, което започна да ме притеснява,но доки ме увери,че бебо си расте и всичко е нормално.И така за цялата бременност бях качила 8 кг. Бебчо се роди 3 050. С ражането свалих 5 кг., а другите 3 кг. - за 2 седмици. Колкото по-малко кг. се качат, толкова по-лесно се свалят.

# 65
  • София
Ха-ха, колко хора си мечтаят да са като теб!

# 66
Спокойно  Hug
Качих първия си кг в 5ти месец, след това 1-2 в 6ти и чак в 7ми почнах да качвм по повече  Hug
Резултат-до края само 12 кг и един месец след раждането си бях със старите килограми от преди да забременея  Peace

# 67
  • вкъщи
ако всичко е наред с бебо това да не те притеснява някои почти не качват кг

# 68
Не е повод за притеснение това, особено до 3-я месец. Аз също не качих килограми до 3-я месец, а коремът не ми личеше до 5-я, но после изведнъж наедрях, ама буквално изведнъж.

# 69
  • София
за цялата бременност качих само 7 кг - най-вече в последните месеци. до към 5-6 месец почти не съм качила. след раждането веднага свалих 10. бебето се роди 3,100.

# 70
  • София
Радвай се и не се притеснявай за бебчо,той си набавя сам всичко необходимо!

# 71
Направо да ти завиди човек-и аз ям основно плодове и зеленчуци,ама Blush-и те ми се лепят!
Спокойно,щом и лекаря ти е казал,че няма проблем-не виждам място за безпокойство. Peace
Леко бременеене!!! preggo

# 72
Нормално е  Peace

# 73
При всеки различно.Радвай се Grinning

# 74
и аз в началото несъм качвала ... някъде къ втория даже края на втория месец вече взех да качвам и то .... по един килограм на месец някъде ... много малко
не се  притесняваи а и ... последните месеци се качва най-най- Simple Smile
аз сега съм в седми  още като влязох в шестия .. вече започна да си личи ама както трябва и кълките ми се понадуха Simple Smile чакай ...
така че не се отчайваи нормално е

леко бременеене !

Общи условия

Активация на акаунт