Прощъпулник за близнаци

• 2 745
  • 9
  •   1
Отговори
  • Sofia
Момичета, искам да ви попитам заедно ли сте правили прощъпулниците или кой когато проходи? Единият от мойте ходи съвсем стабилно вече и на мен много ми се искаше на Гергьовден да му направим прощъпулника, че беше и именник, ама таткото ни беше на работа за съжаление. И сега се чудя дали да му правя или да изчакам и другият да проходи и тогава накуп...  newsm78 При вас как беше?

# 1
# 2
  • Sofia
Благодаря.

# 3
Така и така има теми, че да си кажа Laughing
Мислех да им направя един по един, но родата ме убеди, че е по-добре да имат един празник децата. Бях насрочила преди Гергьовден / даже правих няколко репетиции на рецептата за питата/, през това време вече и двамата проходиха, но се разболяха. Сега ще чакам още малко да укрепнат и ще направя.
Признавам си, че не съм чела старите теми, но има ли някакво значение в какъв ден ще се прави?
Една наша леля каза, че се правело само в сряда Rolling Eyes. Доста неудобно според мен. Вие какво знаето по въпроса с дните?

# 4
  • Sofia
Що пък в сряда? Аз знам само, че такива хубави неща като сватба, погача и др такива не се правят в събота, щото било ден на мъртвите. Въпреки че ние се оженихме в събота пък да чукна на дърво за сега ни върви.  Laughing

# 5
Не знам. Аз лично не се сещам за друго освен "Сряда не се сяда!", но дали има някаква връзка?
Рових по темата и тук е споменато. Супер непрактично е според мен и най-вероятно ще го направим в неделя, но коя неделя е друг въпрос.

# 6
Мойте проходиха още преди да направят годинка,но изчетох къде,що има по темата и реших да изчакаме и двамата да си проходят стабилно.И така до рождения им ден и направихме 2 в 1.

# 7
Аз павих прощапулник в един ден и то вече ходеха стабилно. Хриси проходи ноември, Мишо края на декември, прощапулник правих на 25 февруари, неделя, не защото съботата не се прави /поредното тъпо суеверие/, а защото тогава можеха да дойдат гостите ми, а и беше църковен празник. И погачите им правих на такъв ден-Св. Екатерина. Мен това ме води, не знам защо, така и ще правя кръщането, на хубав празник от църковния календар.
Омесих две питки, първо търкулнах на Хриси, после на Мишо. Наредих 10-ина неща, вече не помня. Всички донесоха подаръци на децата, почерпихме се подобаващо и така.

# 8
  • Sofia
Мерси за отговорите. Аз докато се начудя той и втория проходи.  Joy Така че заедно ще го правим - на 13.06 (мислих, мислих, е няма друг ден освен събота който да е удобен за всички).

# 9
Да се сетя за неща от преди много време... Тя проходи преди да е навършила 10 месеца. Направихме й. Той проходи на 13 месеца. Тогава и на него.

Общи условия

Активация на акаунт