ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 127
  • 628
  •   1
Отговори
# 525
Много  ме е яд , че  турчилята  са  преди братята  гърци Cry
И защо? да не би да имаш проблеми с така наречинете турчиля? Не забравяй че точно турчилята дадоха на БГ 2 точки а гърците нула..нали са братя??? а изпълнениет на БГ си беше пълен боклук..
Гърция бяха в другия полуфинал и нямаха право да гласуват за БГ Wink
Money а пък аз гласувах за родината въпреки че съм от турчилята..хубава не хубава гласувах..гласува и семейството ми и приятелите ми..яд ме беше че се изложихме но догодина ще е по добре..така че няма значение какъв си що си...само шоуто ни хареса.. Tired

# 526
Много  ме е яд , че  турчилята  са  преди братята  гърци Cry
И защо? да не би да имаш проблеми с така наречинете турчиля? Не забравяй че точно турчилята дадоха на БГ 2 точки а гърците нула..нали са братя??? а изпълнениет на БГ си беше пълен боклук..
Гърция бяха в другия полуфинал и нямаха право да гласуват за БГ Wink
Money а пък аз гласувах за родината въпреки че съм от турчилята..хубава не хубава гласувах..гласува и семейството ми и приятелите ми..яд ме беше че се изложихме но догодина ще е по добре..така че няма значение какъв си що си...само шоуто ни хареса.. Tired
То е ясно, че няма значение кой какъв е Wink Важното е да се гласува за хубави песни, за да се избере действително най-добрата Peace

# 527
Аз още съм на вълна Евровизия, смъкнах си 9 песни и си ги слушам с кеф   dance

# 528
  • На брега на реката
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397395.new#new

Ето ДесиСлава какво прави в световните класации. БНТ да ме прощава, ама трябва да допусне и някои певици от фолка до конкурса. Какви измислени правила имат, не знам.

# 529
Аз още съм на вълна Евровизия, смъкнах си 9 песни и си ги слушам с кеф   dance

Тази година наистина песните са много хубави.
И аз си запазих двойно повече от миналата година.

# 530
От сутринта тананикам норвежката песен и явно не се усещам. Едно майче на детската площадка ми каза: "О, щом пееш, значи си много добре днес Joy"

# 531
  • Бургас
И аз,и аз LaughingСега си я пуснах пак 2-3 пъти,а от утре и телефонът ми ще звъни така!!

# 532
  • София
Забелязахте ли,че на единия танцьор снощи му хвръкна обувката? Гледам клипа днес стотина пъти и всеки път на  2-рата минута и 35-тата секунда се вижда.И снощи го видях.Не мога да разбера рита ли нещо или обувката му хвръкна.

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME&NR=1

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 21:25 от Тайна

# 533
Забелязахт е ли,че на единия танцьор снощи му хвръкна обувката? Гледам клипа днес стотина пъти и всеки път на  2-рата минута и 35-тата секунда се вижда.И снощи го видях.Не мога да разбера рита ли нещо или обувката му хвръкна.

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME&NR=1

Да не е като ритат шапките?

# 534
Шапката рита, на пауза се вижда отлично. Шапката е поставена на стойка и той с крак я рита.

# 535
  • София
Божее, а аз цял ден си мисля,че му хвръкна обувката. Joy

# 536
  • София
Между другото някой от Норвегия няма ли да разкаже за посрещането на победителят.

# 537
  • Норвегия
Така днес, на националния си празник, Норвегия очакваше своя победител:
http://www.vgtv.no/?id=22500

Той си дойде преди около 3 часа, медиите пишат, как стотици хиляди са го посрещнали на летището. В заглавията днес като негови думи са посочени: "Вече няма да имам време за момичета", при гледката на посрещачите: "Какво направих?", някои го наричат "Александър Велики".

В чест на победителя самолетът бе облян с вода, традиция, която практикуват при последен полет на член от екипажа.

Всенародна и заслужена радост за младия и талантлив сладур.  Hug

"Fairytale" е посветил на това момиче, с което са имали връзка преди време.  Blush

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 01:24 от Bittersweet

# 538
Така днес, на националния си празник, Норвегия очакваше своя победител:
http://www.vgtv.no/?id=22500

Духовият оркестър ме срази! Кога са имали време да подготвят всичко това? Въпреки че, наистина, победата не беше изненада, може би категоричността на победата по-скоро, ако въобще може да се говори за някаква изненада Simple Smile
Колкото и да ми се струваше обикновена песента, не мога да отрека, че мелодията е доста натрапчива, както впрочем много други от тазгодишния конкурс  Grinning Това май беше най-хитовата година досега.
Да му е честита победата!

# 539
  • Норвегия
Духовият оркестър ме срази! Кога са имали време да подготвят всичко това?

Песента стана хит веднага след като спечели тукашния финал.  Grinning Имали са време да я разучат. Съпругът ми е диригент и още днес хорът и оркестърът, с които работи, са го помолили да им занесе нотите на следващата репетиция.

Извън качествата на песента и изпълнението, за категоричността на победата мисля, че трябва да благодарим и на шанса, че домакинството беше в Москва. Руската песен "Мамо" не можа да спечели сърцата на бившите федерации и те дадоха гласа си за Александър.

Общи условия

Активация на акаунт