За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 727
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз съм "за", само да попрочета за какво точно е протеста, а и да не съм почнала до тогава работа.

От вчера съм/сме в графата "най лоши родители". Снощи си правихме барбекю и със Станимирчо се прибрахме малко след 00ч. Сутринта се излюпи в 7,30ч и следобеден сън захвана в 9,30ч. Ние със Ст само се търкаляме от едното легло на другото и цял ден не сме излизали. Аз съм абсолютно не в час от недоспиване. Преди оцелявах, а днес, 5 часа сън и ми се вие свят зверски.

При вас горят ли боклуци, при нас имаме един "отговорник" на блоковете, който все пали нещо  #Cussing out

# 196
Аз съм "за", само да попрочета за какво точно е протеста, а и да не съм почнала до тогава работа.

Данче, протестът е за строеж на повече ясли и детски градини най-общо казано. На 1 юни, от 10.30, пред Общината.

# 197
  • София
Усетихте ли земетресението?

Данче, чудни снимки.

Ние сме с конюктивит и хрема - повтаря се миналогодишната история май, когато пак ни пипна едни конюктивит и не ни песна 2 седмици. Сега да се надяваме да е по-бързо. Утре май ще съм си в къщи.

# 198
И аз усетих преди малко земетресение залюля се на два пъти компа с бюрото ама мъжа вика нищо няма Thinking
и ние сме също така Вени,конюктивит от вчера и хрема от преди това Tired

# 199
  • София

Преди оцелявах, а днес, 5 часа сън и ми се вие свят зверски.

Данче, и аз така. снощи празнувах р. ден и ние спахме 5 часа. И на мен ми се вие свят, но цял ден се съсипах-на аеробика и после обиколих 2-та мола. Всичко това доведе до свръх умора и изнервяне, което рефлектира със скарване с наште по отношение глезенеито на Соня. Сега съм толкова афектирана, че не знам как ще заспя.

Хайде лека нощ и бързо оздравяване на болните очета.

# 200
Първото разлюляване не го усетихме , понеже бях ме на улицата.
Сега късно говорих с майка ми пи телефона, и както обсъждахме какво ги е друснало на 8 етаж и т я първо неспокойно каза, че пак ги люлее, а след това направо изпадна в паника, понеже ги разлюля яко ConfusedАз не усещах да друса, Саш каза, че усеща /беше седнал/, а на мен само ми изтръпнаха краката, ама буквално. Много  странно, не го усетих както стоях права, но явно нервната ми система реагира. Лампата в спалнята се люлееше.

Вени,, утре ако мръдна из крвартала ще ти се обадя!
Дано ви мине бързо!

Някой да е учил психология, но с английски език?

# 201
Добрутрю!   bouquet
Данче  hahaha Joy кое ви е лошото бре  Hug Ние редовно си се прибираме от заведенийца с Альо след 00 ч  Mr. Green
Снощи като се прибрахме ( в 23 ч  Wink ) слушахме новините по БНТ и чухме за земетресението. Джинджър, веднага се сетих за вас  Rolling Eyes Дано не се повтаря  Praynig
Вени, Джинджър.....такъв конюнктивит, какъвто сега имаше Альо не съм си мислела, че може да има, беше ужасно  Cry, пробвах половин ден с Офталмосептонекс (който досега е помагал), но нещата се влошаваха буквално с минути, та минахме на тежката артилерия и за 2 дни се оправи напълно  Hug Пожелавам ви и на вас!

Тази седмица ще ми е доста напрегната - чакаме класирането, а ще имаме и абитуриентски бал в яслата, само да ми е здрав  Hug

Успешна седмица, девойки!  Hug

# 202
Добро утро! Grinning

Бързо възстановяване на болните! Praynig

Данче, Ели, завидях ви на биричките по полянките! Heart Eyes

До кога трябваше да превеждаме остатъка за Усоето? Party

Спорна дълга седмица! Hug

# 203
Добро утро и он мен Hug.
Бързо оздравяване на конюктивитните оченца Praynig.
Честито на всички, класилали се за ДГ, на останалите успех в следващи класирания.
Ние пак изкарахме 2 дни на плаж, времето беше разкошно Flutter.
Паричките за Усоето мисля до 01.06 трябваше остатъка да се преведе Peace
Ние в събота ще имаме състезателен празник в ДГ, с участието на родителите в състезанията CrazyЩе се състои на двора, ще имат състезателни екипи-да сме ходели колкото се може повече близки, казаха госпожите.Чакам на гости и двамата дядовци-мисля и тях да изтипосам на празника :lol
Успешна седмица дами  bouquet.

# 204
  • София
Добро утро и от мен!

Аз все още съм под домашен арест, надявам се тази седмица вече нещо от някъде да се появи, иначе  Crazy

Енви, супер ни беше, наистина - за завиждане  Heart Eyes

Рени, как си оцеляла след 5 часа сън?! Много, ама много ми се вие свят.... но все пак си по-млада от мен, затова сигурно можеш 2 деца + 2 Мола да избуташ в такова състояние  Mr. Green

Ние редовно си се прибираме от заведенийца с Альо след 00 ч  Mr. Green

Е щом не съм сама в отбора на лошите, може да го повториме даже  Mr. Green

Сминко, много силно ще ви стискам палци, това ваш`то е безкрайно  Crazy

Ще се захващам с почистване, а и книжка си имам за четене... и плетка...

# 205
Данче, добре дошла в отбора на домашните арестанти! Wink
Дидо сега дреме още, но пък тони ме събуди в 6,30 с "Искам битка" и вместо необходимата му бисквитка наистина битка щеше да получи, защото тази нощ Дидо ме е вдигал 3 пъти да яде нещо, което мисля, че няма нужда да суче /съвсем се успокоиха гърдите ми/, отделно цикълът ми е ужасяващ, и толкова ми се спеше, че само успях да излая, че е луд да става толкова рано. Както и да е, в 8 вече не се търпеше терорът му да иска все нещо.
Ние също се прибираме когато решим вечер, в петък финиширахме в полунощ едно гостуване Grinning

# 206
  • Русе
Привет!
Честито на приетите  в ДГ и късмет на неприетите за следващите класирания!
Стискам палци за класирането и на варненчетата!
Абе, защо толкоз късно ги правят тези неща - тук всичко мина още март месец. newsm78
От юни ли стартирате с ДГ или от септември? Thinking

Данче, много сте готЕни с Бабълка! Heart Eyes

Оф, сега пък конюнктивити! ooooh! Да се оправят бързо малчовците!
Спорна седмица!

# 207
За Усоето - до края на тази седмица остатъка  Hug
Иленке, тук ако детенцето е родено първата половина - тръгва от юни, ако е втората -септември  Peace А чакането е повече от убийствено  Tired А за яслите - кандидатсват 1вия работен ден от новата година, а класирането излиза сега с нашето  ooooh!

# 208
Честито на всички приети в ДГ   bouquet Варненки, стискам палци  Praynig Наистина голямо напрежение  Close

Тук времето е муцка, още в 8.30 тази сутрин бяха 18.5 градуса  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses Мен обаче ме чакат толкова много задачи че не мога да се радвам на слънцето  Tired

# 209
Стискам палци тази седмица на варненчетата ни Praynig.
В Сф приемът е само септември, а всичко става толкоз бавно ,за да те държат в напрежение и да откачиш.

Ние пък вчера по време на заметресението бяхме на театър и като се залюляха огромните му полюлеи  Shocked, артистите само поглеждат , но никой не реагира . А мен като ми стана лошо от притеснение явно или от усещането , не знам. Джинджър сигурно най са го усетили.

Данче, и аз ви завидях, добре сте си изкарали.

Ваня, интересно ще е в ДГ  Wink.

Хубава седмица и да няма болни дечица .

Общи условия

Активация на акаунт