Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №63

• 13 406
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Somebody и на мен ми е ужасно горещо при условие, че гледам, че тук на морето е най-хладно. Въпреки това си ходя с едно боди защото ме е страх да не ми настине кръста, и без това съм още леко настинала

# 136
Хахахах Гъди, ще умра от смях с теб. Вкъщи да е жива и здрава мама свеки, че тя готви и само пита какво искаме за да не се чуди та така че поне този проблем нямам Mr. Green

# 137
Гъди, караме основно на салати, таратор, плодове и от време на време по някоя супа, + кашкавал, сирене и една телешка пастърма (за хемоглобина; между другото - качил ми се е и последно беше 122), а също и сладолед. Почти не готвя - не поради мързел, а защото гореизброените неща повече ни харесват.  Wink

# 138
Гъди, добре, че ме разсмя малко! ЕЙ сега правих малко йога и като се огледах и пак ми стана едно гадно... Ама сега като се посмях с теб ми е малко по-леко!  Тея дни информирах моя Георги, че бебче номер две да си го търси някъде другаде, а той милия  #Crazy и от зор ми обеща да ми купи тренажор  Crazy! Въпреки, че знам, че един сезон да изкарам на работа и пак ще си стана към 56-58 кила, което за мен е супер и се чувствам превъзходно! Ама аз май наистина съм се депресирала с тая тема... Колегите ми не ми вярват, че съм шишкавелка и все повтарят, че не могат да си ме представят дебела...еми другата седмица ще ги изненадам! Обещах им, че няма да могат да ме пропуснат в тълпата Whistling
Гъди, караме основно на салати, таратор, плодове и от време на време по някоя супа, + кашкавал, сирене и една телешка пастърма (за хемоглобина; между другото - качил ми се е и последно беше 122), а също и сладолед. Почти не готвя - не поради мързел, а защото гореизброените неща повече ни харесват.  Wink
и аз съм така, но без телешкото нали съм вегетарианка! Ама това не пречи последния месец да кача отново 4 кг...

# 139
О, аз си се разхождам по бански( с моите 100 кила) и не ми пука, тук поне е фраш с такива дето са по-дебели от мен всеки ден, и даже сме си поканили гости в неделя на басейно парти/барбекю и ще видим.

За яденето- аз готвя много рядко последният месец, но за сметка на това Христо готви по4ти през ден, излизаме малко по-4есто и го караме на запе4ена надени4ка, салатка и др. леснотии, като ни домарзи, ина4е аз заради краката готвя едно ястие на 12 пути 5 мин. готвя на крак, отида и седна за 10 мин и пак 5 минути донаправя и така докато стане готово. Утре даже съм се амбицирала и ще правя милинка Whistling ще я видим тази дали ще стане.

# 140
да се включа и аз за манджите аз пък готвя с Марти в събота или неделя 2 манджи и ги ядем през седмицата.......даже сега си стоплих една мусакичка......

Марти много ми помага с готвенето ,а и така се учи като дойде беба или ще готви или ще трябва да търпи тъщата да му готви така...че.....  chef

Гъди много ме разсмя......и аз преди си мислех че съм качила някое килце......ама се успокоявам че с беба бързо ще ги смъкнем даже по слаби ще станем от обиколки с количките и кърменето......така че .....поне повечето мами около мен така станаха покрай тичането с бебето отслабнаха........

Аз пък нама да се оплаквам вкъщи е хладно даже като лежа се завивам с едно одеяло че ми е студено......да уточня че нямаме климатик........топло ми е само когато се разкарвам навън.........

успях да избърша праха и след като хапна мисля и прахосмукачката да пусна и съм готова че в днешната програма съм си сложила и ходене до кумата да пием сок ....или кафе....тя много обича да плете и искала да ми изплете някой неща та ще разглеждаме списания.......и другата седмица може да идем за прежда......

# 141
  • София
Аз и преди да забременея не бях слаба ама сегаа до магазина ме е срам да ида, пък и нямам какво да облека. Надявам се след  болницата да съм свалила повечето килца, нали и диета има след секциото... Качих 15, но тръгнах от повечко.
Отгоре на всичко на мъжа ми все пици му се ядат тия дни, а преди 5мин. ми донесе свинско да му го сготвя някак, ама каза да е изненада, което значи , че ще трябва да ида за сметана до магазина и пак отиде на работа. Прияло му се  ooooh! Ама да му е здраве де и той цял ден на работа и после дойде да ми търпи капризите  Crazy
 Вчера пък едни приятели се обадиха, че щели да дойдат да пият по бира у нас и да се видели  #Cussing out, единият от провинцията идва и подозирам , че мисли и да спи и у нас. Ами не обичам такива неща, самопоканващи се елементи. Мъжа им каза, че не е много удобно и незнаем аз как ще се чувствам и след час дори, пък и той е на работа все пак, а те, че не ги интересувало трябвало да се видим. Ами изключих си телефона. Тука влиза само тоя дето има ключ!
Оф цял ден стискам да не ви занимавам с тая глупост, но не се сдържах..

# 142
Джералдин, много кофти така като се самопоканят, ами ако ти дойдат на вратата ги остави на празна маса с по една вода. Ние също много сме разредили гостите, на по 2 седмици веднъж 4е ние като посрещаме и винаги правим спецялитети ордьоври десерти и простотии, Христо спецялно селектира вина да се връзват с менюто- еми нямаме сили аз от бременеене, Христо от ти4ане по мен, и така е , но приятелите ни разбират и не се натрапват. Дори последният път спецялно дойдоха и ни предупредиха 4е ще са след ве4еря да не се притесняваме и само играхме малко карти и хапнахме 4ипс и дип, за мезе.

# 143
Здравейте мами:)) Надявам се засега всички да държим фронта  newsm10
Аз искам да попитам вие как смятате да гледате вашите бебоци в тези жеги през лятото, мислите ли да ползвате климатици, някой знае ли повече по този въпрос .....дали е позволено така да се каже??? smile3503 newsm03

# 144
Ох като ви слушам колко ви е горещо,мен чак срам ме хваща, защото аз отварям прозорците за да влезе топлина иначе е студ Blush
А като се сетя колко мрънках в началото като се преместихме да живеем в къща,но сега си е направо рай. Лятото хладно-зимата топло. Ако трябва пак да се пренеса да живея в апартамент сигурно ще умра Laughing

Лейла, честит ти рожденник. Да е жив и здрав и много да те слуша и глези  bouquet

за яденето - снощи късно вечерта се сетих че за целия ден бях изяла 2 Активии ooooh! Забравям да ям, нямам никакъв апетит и най-странното е,че не изпитвам глад. Ям колкото да не припадна и защото "трябва".
За готвенето - много рядко готвя /особено пък лятото/. Но и в това отношение съм случила на мъж - той почти не яде готвени неща. И не държи изобщо да има манджа.За него е важно да има сирене /в огромни количества/, хляб, домати, луканка и мляко Laughing

Йееееее вече съм в деветия newsm44 Не вярвах че ще устискам до тук.
Но честно да ви кажа - не ми се ражда. Първо защото ме е страх от самото раждане, второ дали ще се справя добре с отглеждането и трето живота ми вече никога няма да е същия /малко егоистично/
Лелеее какви глупости ръся - професор Вучков ряпа да яде пред мен Joy
Естествено, че няма по-хубаво нещо от това да станеш майка!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 14:00 от lili_to

# 145
Метнах мусаката във фурната да се пече Simple Smile

Иначе и ние го караме основно на хубав мек по възможност топъл хляб със сирене/хляб на един ден вкъщи не се яде Mr. Green/, домати и салам и таротор дето почти през вечер прави Андрей- с това се храним цял месец, изключвам няколко излизания навън, или като ходим при майка му, дето всеки ден се готви!!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:55 от somebody

# 146
Здравейте мами:)) Надявам се засега всички да държим фронта  newsm10
Аз искам да попитам вие как смятате да гледате вашите бебоци в тези жеги през лятото, мислите ли да ползвате климатици, някой знае ли повече по този въпрос .....дали е позволено така да се каже??? smile3503 newsm03

Аз няма да пускам климатик( ще затворя вентата в неговата стая)защото едно е на сянка, и друго нали знаеш 4е новородените бързо губят топлина, представи си ги до сега са били на прекрасни 38 + градуса и сега изведнъж на 10 градуса по-малко. Просто с паму4ни дрешки на свежо и лека завивка, но от климатик се настива много бързи, и не на те4ение.  Peace

# 147
Да взема да се разпиша и аз в новата тема с малко закъснение  Embarassed Тези дни от скитане из улиците просто нямам сили да пиша, а само чета. Пришки са ми излезли и на двата крака, ама пак не се спирам  Simple Smile
И ние от няколко дена не можем да улучим подходящата температура за спане - на отворен прозорец е много шумно, с климатика е ледник макар че е на 22 градуса, а без него жега.
Относно манджите за ужас на мъжа ми който е голям чревоугодник в последно време изобщо не ми се готви и съответно нищо специално не правя. Сготвям му нещо набързо, колкото да не умре от глад горкия. А що се отнася до моето меню поне от месец се състои главно от плодове, салати, сандвичи със сирене или кашкавал и пържени картофи, които купувам готови изпържени  Embarassed Месо хич не ми се яде и не се и насилвам да го ям. Веднъж седмично изяждам един голям шоколад  Flutter Освен това пия по 1 литър кола всеки ден, ама просто не мога да я спра  Confused
Кошница за кола мисля да не купувам, столче обаче със сигурност ще вземем по-нататък  Peace
Ще се опитам да карам без климатик, когато се роди бебчо  Peace

# 148
Взех си ПИК-а, сега остава да намеря и къде точно да си проверя болничния, че онези линкове, които LeilaBel даде, не ми се отварят.

Жените в НОИ са много любезни, като ме видяха с корема, много ми се зарадваха. Че като ме заразпитваха кога сме го чакали бебето, съвети почнаха да ми дават. Едната мацка каза, че ме очаквало едно прекрасно лято с бебока и разходките и много ме окуражи. А аз й казах, че ме е страх от раждането и тя вика: Луда ли си, раждането е лесно, после е зорът  Crazy   

И на мен ми се яде мусака, но никога повече няма да се хвана бременна да я готвя тая манджа  Naughty  Последния път час и половина рязах продуктите. Сега метнах две яйца да се варят, ще ме заситят до някое време. Мързи ме да правя друго. А довечера май и ние ще сме на пица  Embarassed

Внимавайте с климатиците. Клиширано е да го казвам, но наистина са много коварни. Както ни е хубаво на студеничко, така бързо се изстива, че после се чудим от къде ни е дошло...

# 149
Здравейте момичета ,

Много е жегаво при нас , или просто на мен ми е много горещо , не се избържа , а вечер мие  някакъв кошмар просто  Rolling Eyes Още малко остана

Аз да се изповядам , моето секцио е назначено за 20.05. така че ми останаха още няколко дена с коремче . Засега съм спокойна , от време на време ме хващат черните мисли , но гледам бързо да ги разкарам . Ще имам нужда от вашите палци на датата , защото знам че форумските палци са вълшебни . На 19-ти заминаваме за Варна , тъй като ще раждам в Майчин дом . Днес ис пуснах всички необходими изследвания които ми искаха преди операцията , като гледам са ок . Така че смело напред  Mr. Green Crazy Ами това е от мен  Whistling ако няма някое разбързало се бебче през следващите четири дена съм аз наред .  Crazy

За климатиците , ние сме изцяло на климатици , от доста години и сме им свикнали , никога не са били причина да се разболеем . Просто трябва да се употребяват правилно и не да ги надуем максимално , защото сме се прибрали сгряти от жегата вън - това е най-неправилната употреба , вкъщи си работят на нормална температура постоянно и винаги е ок .

И накрая да се похваля , вчера ми дойде така мечтаната количка  newsm44, благодарение на Вуйчото  Heart Eyes. Имаме си Бъгабу вече , снощи я сглобявахме с мъжо , та тя си е цяло инжинерно предизвикателство  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт