Отговори
# 285

Честит праник , мили дечица! Пожелавам ви здраве, прекрасно детство , луди игри и много, много усмивки. [/size]

# 286
Бърз запис и от мен.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И  ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!
Прекрасни моменти сте уловили с фотоапа ратите на срещата.
Ние сме добре.Ици все още се мъчи с четири кътника- спи лошо и не се храни.
Мери , мисля те. На твоя Иво с кеф бих му отвъртяла два шамара. Да се стяга и да почва работа - ако трябва и на две места.Работа няма само за мързеливите.Дано нещата се наредят бързо при вас.

# 287
Работа няма само за мързеливите.

Ето това изречение много ми хареса!
  202uu

Hug

# 288
  • София

Ето ги и нашите : снимки
Страхотна среща стана! Малко прибирането беше търсене (Алинка е споменала), но явно така са децата! Човек си взима бележка и след това процедира по друг начин. За морето ще тръгнем или през нощта или много рано призори, за да заспи змея в колата и така колкото може повече. Както и да е. Толкова, че си имам Алф на крака, който виси:))). Надявам се следващата ни среща да не се окаже наистина за 18-та година на децата:))) и да се съберем скоро пак по юнашки Laughing

# 289
Честит празник на мишленцата, малки и големи!
На Тян се обадих да честитя, той се засмя, мамо, аз съм на 18 бе, нищо пиленка, ти си ми вечно рожба  Heart Eyes
Невероятно снимки, топли чувства бликат от тях, каква атмосфера, страхотни сте всички! Съжалявам че не можах да дойда. Надявам се до следващата среща да съм си стъпила на краката и да съм с вас!  Hug

И сега, не знам как да го кажа, не мога да намеря толкова силни думи за да изразя това, което изпитах днес, изненада, тъга и срам, обич и гордост че ви познавам, толкова противоречиви чувства не са ме заливали никога. Обичам ви много, трогнахте ме до сълзи, че не съм сама, че мислите за мен, че сте ми съпричастни, че сте се лишили от нещо или много неща заради мен, че означавам нещо за някого и не съм сама само с децата си на този свят. Благодаря ви от сърце момичета! Ще посрещна доста нужди на децата, ще ги зарадвам и поглезя малко  Hug Кас, ти си невероятен човек!   bouquet Роси сестрице   bouquet, Катче   bouquet, Златомирка   bouquet, Ави   bouquet, Вал   bouquet, Тринити   bouquet, Чарита   bouquet, Краси   bouquet, Денил   bouquet, Виви   bouquet, Мирка Ив   bouquet, Ефросинка   bouquet, Мариета Колева (коя си слънце?)   bouquet Бог да ви благослови и да ви върне многократко добрината! Така ми се плаче, от радост и мъка! Това не е просто помощ, това е любов, човещина, за мен е всичко!
 Поклон! Благодаря ви!

# 290
Нова тема!

Нямам идея как да се сложи старата тема в историята, моля някой ако знае да ме светне! Simple Smile

Ако някой има идея за заглавие, също бих го сменила.

Лека!

Hug

# 291
  • Варна
Хайде в новата тема. Mr. Green

# 292
  • София /и когато може на Маркуджико/
Здравейте и от нас. Честит първи юни на всички малки съкровища, а и на тези от родителите им, които все още се чувстват деца. Аз съм от тях. Срещата беше страхотна - благодарим на всички, които положиха толкова много усилия тя да се случи. Беше удоволствие да си сред толкова слънчеви и позитивни хора и прелестни хлапета. При първа възможност ще качим и ние снимки.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт