Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 313
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
 Hugа дано Лея Hugиначе ще продължа да цвиля кат магаре Cry
Момичета да ви питам аз нещичко,ама няма да ми се смеета нали? EmbarassedЗнаете ли нещо което да помага на метаболизма и което да не е вредно за бъдещи майчета,че напоследак задържам много храна и се чувствам кофти и се издувам като слонче Sad и дали чаят от бял равнец мога спокойно да си го пия или не?

# 16
  • София
За белия равнец нищо не мога да ти кажа, но защо не пробваш с Espumisan ?

# 17
Хммм, тука при мене един младоженец принтира листове с гости. Днес му била сватбата. Дали не е на ДВВ мъжът?! Mr. Green УУУ, ще умра от любопитство. Макар че едва ли само тя се омъжва днес,де ...
Лея, ценен кадър е Ицко Mr. Green И вече знам колко е смел...Кулата и Влакчето на Инди не са нищо за него (щом аз им се престраших, ама трябваше да се правя  на смела пред 5 годишната ми братовчедка Grinning)...

# 18
Здравейте сладуранки. HugЕй, да знаете много ми липсвахте Blush  Аз отново съм на линия-завърнах се от отпуската си-не беше изобщо както си я представях-проблеми малко ми се насъбраха и трябваше да ги разреша точно тогава.На всичкото отгоре снощи ми дойде и се чувствам много зле Sick
На всички желая много много положителни емоции Joy през тази нова седмица,никаква тъга и само хубави новинки за бебочета baby_neutral
[color=Blue]ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници [/color] - бъдете живи и здрави!От мен много целувки и пожелания за лек и спорен ден Heart Eyes

# 19
  • Sofia
Иф , белия равнец си е типична женска билка и няма никакъв проблем да го пиеш бебеправейки . Друг е въпроса дали помага за това , за което ти питаш  Rolling Eyes  .
Ето за него
И присъства във всички тези - КЛИМАКТЕРИН • ФЕМИН • МАСТОФИТ • ЦИКЛОНОРМ • ЦИСТОФЕМИН  , които са за жената .

# 20
Моренка мерси за инфото,но аз мисля да пия чай от бял равнец не на таблетки,а майка ми има едни книги на Мария Требен(тя се е занимавала с билки)и там пише че стават за проблеми с коремчето,освен за женските.Надявам се да ми помогне че хич не ми е добре така Tired
Лея а повече инфо за Еспумизана може ли да ми дадеш newsm78

# 21
Здравейте, момичета Grinning
Диме, добре дошла!
Болните да оздравяват, никакво предаване на тези веруси.
Аз вчера се завърнах от Велинград-Венеция. Ако някой има желание да ходи натам да се приготви за поне 2 1/2 часа път. Града се е посъвзел, имаше хора и си изкарахме страхотно, много от приятелите ни също бяха доплували до там, за да помогнат на семействата си. Но поне тези 4 дни беше слънце, даже жега и поизсъхна малко. Дано да не вали скоро пак, че....
Друго няма интересно при мен.
Пожелавам една страхотна седмица на всички Grinning

# 22
Добро утро и от мен  newsm44 newsm44 newsm44,Херка аз ислех още в 01.30 ч да пусна новата тема  smile3521но нали се получи малко спрачкване предния понеделник и не посмях  noта нали съм все още новак при вас Embarassed
If не се притеснявай и аз търся работа от два месеца но поне ще има с кога да си пиеш кафето  food010
Двв желая ти приказна сватба, която да си спомняш с вълнение цял живот newsm18 newsm51,
Леа  вземи и мен в софия ленд  smile3521 и аз искам там никога не съм ходила а искаааааааааам  smile3507
Теди оправяй се по скоро миличка  Illче е ужасно да си болен лятото
На всички варненки честит празник baloni
ps. Днес на успение богородично Варна има презник
И честит празник на всички Tada

# 23
Здравейте и от мен - завърнах се и няма да си тръгвам от тук за нищо на света и знаете ли? - Чувствам се спокойна и силна и съм добре! Честит празник на всички празнуващи и още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за подкрепата на всички вас! Леа в понеделник идвам с вас и аз съм в отпуск тогава! Шъ ма земите ли? Crazy  bouquet

# 24
  • София
Иф, единственото, което мога да ти кажа за Еспумизан е, че на мен ми действа добре, а знам, че се изписва и на бебета. Което говори, че не е опасно лекарство. Така поне си мисля newsm78 Жалко, че не пазя листовката, но може да питаш в някоя аптека за противопоказания.
Ива, честит ви празник на града! Grinning
Ами май се заформяме голяма тумба за София Ленд Wink Като затръгвам ще свиркам, ОК? Party

# 25
Ау адашке може ли да си пия кафето с теб ама от новата работа че иначе newsm45 в крайна сметка ако трябва и времено и сервитьорка ще стана няма как Sad
Лея а може ли да ми кажеш поне на каква цена е.
А на варненки честит ви сбор Mr. Green ех това е един от любимите ми градове Grinning

# 26
Здравейте момичета , дано си спомняте за мен , защото ме нямаше доста време и има много нови момичета. Някои ми се губят , ще ги потърся на лични - Мария23 и Лилиан С , Мегана и тя. Е така е всеки си гонят  пътя . При мен всичко се нормализира изминаха осем месеца и както Лали ми каза - наистина се изтъркулиха бързо . От септември започваме бебеправеното . Хормоните ми се нормализираха след противозачатъчните , остана ми само едно гадно сърцебиене преди цикъл , което незнам от кой хормон идва , може би тестостерона , незнам помагайте.
Та , пожелавам на всички лек ден и доскоро. Peace

# 27
  • BABYLAND
Здравейте и от мен милички мои!!! Сърцето ми тръпнеше и биеше до полуда докато си дойда в офиса, включа компа и вляза тук за да ви поздравя и да видя какво ново покрай вас! И идея си нямате колко ми липсвахте тези две седмици-всеки ден си мислех за вас, как сте, коя с какво ще се е похвалила като се върна.........абееее, трудничко се живее далече от вас сладуранки и от този форум.
   Ние се върнахме снощи вечерта, изкарахме превъзходно с маааалки изключения и сега съм заредена с енергия и сила да повдигна Земята.
   Пращам ви целувки и безкрайно много прегръдки....аз започвам да чета какво е станало докато ме нямаше.   bouquet  bouquet  bouquet

# 28
  • Den Haag
Здравейте и от мен. wavey И аз се пресъединявам към вас. От скоро и ние правиме опити за   ylinfant. Пожелавам ви късмет и целувки от мен newsm51.
Честит имен ден на всички!

# 29
Здравейте момичета , дано си спомняте за мен , защото ме нямаше доста време и има много нови момичета. Някои ми се губят , ще ги потърся на лични - Мария23 и Лилиан С , Мегана и тя....

Не сме те забравили, и аз се 4удех къде из4езна.  Hug

Коя е "и тя"?

Общи условия

Активация на акаунт