Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 12 999
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
Споко щом имате сключен граждански брак, иска не иска законния съпруг става автоматично баща на детето.
Т.е. дори и бебето да е от друг, то се записва на законния.

# 256
Измъкване няма...  Crazy
Франческа , как си?

# 257
Измъкване няма...  Crazy
Франческа , как си?

Трудна за рисуване! Лицето ми е ужасссно, а пък за не говоря за гърдите и корема. Но вече хич не ми пука! Mr. Green
Лошото е, че пия силни лекарства и доста ми се гади от тях. Sick

# 258
 Sad  Не се изкушаваш да се почешеш, нали!!

# 259
Франче само не ги чеши че знам че става още по-зле Peace

Мона Балона както моя мъж казва че като подпишеш брак с някой автоматично се заема римското правило- мъжът на жената е баща на детето Mr. Green

# 260
Цитат
Една съседска баба ми вика :"Мони, Пламен май ще има късмета да е тук , когато родиш!" (тя ми следеше месеците и дните  през цялото  време, даже сега ми каза, че ще родя в събота  ) ... Аз й викам : "Представяш ли си  - да има късмета и да е негово!"   Тя се позамисли 

хахаха Mona-balona направо си я хвърлила бабата в оркестъра  Grinning

# 261
Абе знаех си аз, че ще се оправя и без него   Mr. Green  Той каквото трябваше да свърши го свърши още през септември 2008 г.   smile3521

Франчи - е няма точно сега да те рисуват. Постискай, още малко остана.

# 262
Добро утро мацки!

Два дни не съм влизала и колко много съм изпуснала - три бебета  Hug Честито на Петя, Милена и Муцуна за малките бебоци да са живи и здрави и много да радват мама и тати   bouquet

Честито и на рожденниците на патерици  newsm59

Mona-balona радвам се, че се завърна  Hug

При нас нищо ново днес съм на преглед в ТК ще се отчета после. Почвам да завиждам на родилите мами  искам да се отърва от гадните отоци вече  #Cussing out

После ще се включа пак че ще ходим в зоопарка с Мони. Хубав ден от мен !

# 263
Добро утро.

Тази семица май всеки ден ще съм от ранобудните.

Франчи, радвам се, че и твоят преглед е минал добре. За размерите - не го мисли, виж колко относително се оказа  Peace  За Катеринка аз бях писала и то 2 пъти, ама къде блееш, че не си прочела  Crazy

SV., дано и твоят малчуган скоро слезе в таза. Говори му и виж как ще те послуша. Както каза едната жена в НОИ онзи ден - добре, че бебето е мъжко, то си знае работата. Ако беше някоя инатлива девойка  Party  Иначе Боян май в неделя, когато ви се оплаквах, че чувствам и аз някакви стягания, се е придвижил в моя таз, защото от 2 дни не мога да понасям анцунга си - точно на срамната кост, където му е главичката, адски ме убива ластикът.

Някоя от вас се оплакваше, че чувства болки и дискомфорт в областта на срамната кост - точно това вероятно е причината, бебето е слезнало в таза. Аз се чувствам по същиоя начин, особено през нощта като се завъртам на другата страна, доста ме понаболява.

viper, и аз всяка нощ те мисля. Сутрин, още преди да съм станала, си проверявам веднага телефона за смс от теб, а и изобщо да видя няма ли някоя нова изненада  Whistling  За излизането ти - ако бях на теб, щях да отида пеша, времето ми изглежда много хубаво и прохладно.

И докато не съм забравила - в сайта на НОИ пише, че са ми изплатили болничния, така че проверете и за вашите. Явно оная "вътрешната" от майската тема не е толкова вътрешна, защото очевидно засечки в сървъра на НОИ няма.

# 264
Съжалявам, че спамя с нов пост, но от вчера в прозорчето, в което пиша, като мина няколко реда и започва да ми бяга текстът (не знам дали повредата е в моя компютър или не).

Щях да ви казвам за болницата - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАРТОНЧЕТО С КРЪВНАТА ВИ ГРУПА!!! ТОВА Е МНОГО ВАЖНО ЗА ЛЕКАРИТЕ! Пък другите документи (освен личната карта де) са си подробности, които може и по-късно да бъдат донесени от някой ваш близък  Laughing

Относно липсващите - на мен от няколко дни ми се губят anjeelina и gamby.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:37 от Gydelichkova

# 265
Бела, честит ти малък рожденник - да ти е жив и здрав и да е най-щастливия батко на света!!! Покрай новите бебчовци и аз съм пропуснала вашия празник. Embarassed  
Темп, честито и на твоята рожденичка!!!

Франчи, Гъди,радвам се, за хубавите новини от прегледите, те бебчовците си знаят работата наистина.
Sv. и аз мисля че има време бебчо да си се намести в таза, някои лекари обичат да плашат, много не обръщай внимание.

# 266
  • Плевен
Добро утро, на който е спал  Tired
Не можах да мигна тази нощ! Ужас!

Бела, да ти е жив и здрав малкия сладур и да има прекрасно детство, на Темп също!! Заради новите бебоци, пропуснахме да ги поздравим  Embarassed А точно това не искам да правя - да забравим за големите деца покрай бебоците. Виновна, признавам си!!!

Гъди, Франчи браво за хубавите новини! Франчи за размерите говорихме, че не са много точни, не се товари излишно. Пи ли вино, стимулира ли пъпкоизбиването?

Отслабнала съм с 1 кг, и вече съм само 7 +, нещо ме притеснява, че са много малко  Thinking И коремът ми е много малък, а аз се каня да раждам по-рано. Лекарката беше казала, че бебето е даже едричко, ама нещо не ми се връзват нещата. Чак в понеделник съм на ЖК, дано изкарам дотогава.

Хайде, че ще ходя да плащам сметките и ме заболява сърцето от сега. 300 лв. ток ми писали кожодерите  #Cussing out

Хайде много усмивки днес,  Heart Eyes

# 267
Анито, и мен ме притеснява, че бебето все излиза едро /важно е да се следи как расте на един и същи ехограф/, а коремът ми е малък и почти не съм качила килограми. Сега пък с това боледуване свалих 4 кг и съм около 8 кг. +
А и наче с Кати бях качила само 7,5 кг., а тя се роди 3200 гр.

Свалянето на килограми в последните седмици на бременността е признак за скорошно раждане!

Гъди сега се връщам да чета за Катеринка, а пък ако си така добра да повториш Blush, аз пък ще ви направя новата тема?! Laughing

# 268
Добро утро Simple Smile

Gambу нямат интернет в момента ,затова не влиза, всичко с нея е ок, вчера се чух с нея !!!

Аз много странно имам болки в пръстите на ръцете при събуждане от една-две седмици, все едно са сковани сутрин, с времето се "раздървяват" и се оправят, предполагам пак се дължи на бремеността, както  и крампите ми започнахада се появяват  всяка нощ на прасците, веднага си дава отражение, че намалих дозата магнерот!! Иначе да чукам на дърво, корема не ми пречи изобщо, не ме боли само ми е по-трудно преобръщането, но и това вече е оттренирано!! Simple Smile

# 269
Франчи, Катето ми писа в петък, че са добре, но че ще останат още няколко дни в болницата, за да наддадат още мъничко  Peace

somebody, това с болезнените пръсти и аз го имам от около 2 месеца, явно е нормално. Сутрин като стана, веднага ги раздвиждвам, за да подпомогна кръвообращението. Но си е доста неприятно.

Забравих да ви кажа 2 неща: след прегледа вчера Жоро стана супер грижовен и внимателен към мен. Явно и той се зарадва от хубавите новини, дори като бяхме в кабинета помоли лекаря да ме успокои, защото след предишния преглед съм била много наплашена и направо не съм се издържала  Crazy Като се замисля, явно и той се е притеснявал какво става с малкия, а и аз допълнително го натоварвах с вечно киселата си физиономия. Сега се моля да не е "всяко чудо за 3 дни" и да си остана така оптимистично настроена до края.

А другото е, че онзи ден по Animal Planet гледах един филм за едни панди. Оказ се, че били на изчезване и в Китай има специален развъдник за панди, хората се грижат страхотно за тях там. А самите мечки са едни от най-любвеобвилните същества, които съм виждала  Simple Smile - много мили, нежни, добродушни (мога да ги сравня само с делфините). Даваха една панда, която раждаше и бебето се роди седалищно, през първите няколко мин. почти не издаваше звук. Пазачът й (всяка панда си има личен пазач и двамата са много привързани един към друг) отиде да вземе бебето, за да се опита да го спаси, а майката не искаше да го дава - криеше го в пазвата си и с едни тъжни очички гледаше пазача и сякаш го молеше да не й го взима (но нямаше и грам агресия). В крайна сметка, той я поизлъга с няколко ябълки (които са деликатес за пандите, защото по цял ден се хранят с бамбук) и успя да вземе бебето за няколко минути. То се стабилизира и й го върнаха след малко.

Съжалявам, ако съм ви отегчила, просто останах адски впечатлена от това филмче и сега дори ми става едно мило, като си спомня за него...

Общи условия

Активация на акаунт