Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 861
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • В голямото море...Живот
 hahaha Joy Joy Joy

# 556
Aм така де, ние девичките сме си спокойни...трябва стане нещо извънредно, че да се оплашим или паникиосаме hahaha Joy Joy Joy Stop

# 557
  • В голямото море...Живот
Много вярно  Peace
Чак понякога се чудя що подивяват хората  newsm78

# 558
Много вярно  Peace
Чак понякога се чудя що подивяват хората  newsm78
Именно викам си егати паникиорите са тези hahaha hahaha hahaha Но пък купонджийки като нас няма втори Crazy Whistling Joy  ura

# 559
  • София
на мен днес ми е едно неделно, не си е работа, а работа си имам, определено, май съм запразнила по-отрано. коледния дух го няма още, ама очаквам да да се "появи" Wink

# 560
на мен днес ми е едно неделно, не си е работа, а работа си имам, определено, май съм запразнила по-отрано. коледния дух го няма още, ама очаквам да да се "появи" Wink
Ами не знам за Коледния дух, ама като знам сега за Бъдни вечер колко готвене и работа ме чака, защото сме на село с още цял куп народ ooooh!   #Crazy

# 561
  • София
Никакъв дух не се е спуснал в/у мен. Нещо хич не ми е празнично.

# 562
  • София
мда, което ми напомня че баклавата е мое "задължение" така че ще се впрегна днес или утре, че и свеки ще е в нас на бъдни вечер и суринта на коледа, тр да се предстсавя оДлично както се казва  Sunglasses

# 563
мда, което ми напомня че баклавата е мое "задължение" така че ще се впрегна днес или утре, че и свеки ще е в нас на бъдни вечер и суринта на коледа, тр да се предстсавя оДлично както се казва  Sunglasses
Мхм, баклава..... ако беше само това, с мед да го намажеш. Тичаш като луда на работа, после в къщи битовизми, нормалните си задължения, нали се опитваме да свършим всичката работа на света, щото другите няма да я направят както трябва. Е, откъде да дойде това настроение, като навсякъде е лудница, все едно са обявили края на света и навсякъде опашки, задръствания.... ooooh! това много ме депресира. В къщи никой нищо не прави, ама то пак аз съм си виновна, щото все кусури намирам. Никакво празнично настроение нямам и тази година не пропуснахме да се изпокараме преди празниците, докато правихме равносметка на изминалата. А как не искам да е така, нали затова са светли празници, нали затова Твореца е казал: "Да бъде светлина"!!!!
Нека да имаме силата да запазим усмивката и доброто у себе си, да бъдем здрави и наистина щастливи. Обичайте се, защото по-хубаво от любовта няма и носете светлината в сърцето си. hug

# 564
  • София
..... В къщи никой нищо не прави, ама то пак аз съм си виновна, щото все кусури намирам......
ау да не си го казала пред майка ми, щото ще каже веднага, ето видя ли  Laughing и аз съм така...
много хубаво пожелание, присъединявам се към него  Hug
Нека да имаме силата да запазим усмивката и доброто у себе си, да бъдем здрави и наистина щастливи. Обичайте се, защото по-хубаво от любовта няма и носете светлината в сърцето си. hug

# 565
Ние утре заминаваме на село за Бъдни вечер-доста готвене и работа, ще имаме гости и така... Crazy Пожелавам на всички вълшебна Коледа и много подаръци под елхата и много сбъднати желания Peace Praynig Hug Heart Eyes

# 566
Весели празници, Девички!  И не забравяйте да си пожелаете нещо в Святата нощ- на Коледа стават Чудеса!  bouquet

# 567
  • Русе
Весела Коледа,момичета!Бъдете живи,здрави и много щастливи!

# 568
здравейте деви,

може ли и аз тук?
в една друга тема ни оплюха, но за мен това е най-хубавата зодия за жена

# 569
  • Русе
Може,може,заповядай! Hug
В коя тема  са ни оплюли?

Общи условия

Активация на акаунт