Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 848
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • Belgium
Е, аз определено не съм типична Дева - всякаква домашна работа сбутвам в единия ден от уикенда.  Joy

И хич не ми пука, ненавиждам вманиаченото чистене, сакън да няма някое косъмче на пода, и подреждането все едно в този дом не живеят хора, а е някакво музейно пространство  Joy

# 586
  • В голямото море...Живот
От кога не въм влизала тук  ooooh!
Здравейте Девички  Hug Heart Eyes
За чистене ли си говорим  Wink Това в последно време не ми е на дневен ред - една прахосмукачка и парцал за прах веднъж седмично е най-доброто  Peace Продължаваме да сме в ремонт,всичко е с краката нагоре....не ми се пипа нищо.Изчистя на едното място и точно след 1 час е съвсем същото  #Cussing out Писна ми и се отказах.
Друго ни тресе сега....дано стане  Praynig

# 587
  • София
Кажи,кажи,какво ви тресе,че ми стана любопитно Flutter

# 588
мен ме е треснала бебеманията, да видим до кога  Simple Smile

# 589
  • София
Дором и моя мъж уж боядисва в коридора, и все обещава да свърши бързо. Прекъсна си малко мазането докато оправят покрива. Боядисвахме хола преди 2г ама заради тоя течащ покрив... сега е малко сюрлеалистичен.
Опитвам се да ги науча у нас, че всеки трябва да си прибира боклуците, но никой не фаща дикиш.

# 590
Кажи,кажи,какво ви тресе,че ми стана любопитно Flutter

ма верно много си любопитна  Mr. Green
Собствен бизнес в криза почнахме  ooooh!
/за информация линка в подписа - освен това правим и табелки всякакви/

Лу,у нас ремонта е от август  #Cussing out
Добре,че хола и спалнята ги оправихме.Останаха едни тапети,латекс и малко шпакловка в банята преди латекса.....ма кога ша е  Thinking

# 591
  • София
Ами такава съм Mr. Green
Браво за бизнеса,дано ви върви Peace

# 592
ДОРОМ, честит ти бизнес  Grinning

Мен още ме държи мързела и едвам се понасям  Sick
Кажете ми, че ще ми мине...

# 593
  • Русе
Ще ти мине! Peace

# 594
И аз не съм влизла тук отдавна, но не издържах на
Цитат
мен ме е треснала бебеманията, да видим до кога  Simple Smile
 Joy
Как така до кога? Като една истинска Дева- до пълен успех Peace Упорство му е майката и изпипване на всеки детайл   Wink  а ние Девите го можем най- добре!

Дором, успех в начинанието Peace Да не ти пука, че е криза Naughty От мен: fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Шуши, ще ти мине душкО newsm26 Мързела при нас е като вирус, кой знае от къде си го  лепнала Rolling Eyes - от свеки, от съседка..., но пък се изкарва сравнително леко и бързо Joy
Аз пък за сметка на теб съм newsm75 даже и мазето в събота, луда работа #Silly Остана само едно рафтче да доподредя и съм го планирала за днес, какво като е cold тъкмо няма  да слизат и надничат разни бабиери за проверка Mr. Green

# 595
Лелее, Седефче, много сме загубени. Мен от сутринта са ме хванали "Карастанчовите" и съм се навряла в кухнята, изкарах всички неща от шкафовете и ги чистя и подреждам, междувременно готвя, прах wash prostor, проснах дрехите, правих закуска, но всичко това си има причина. Имам си проблеми и така съм се яхнала на метлата, че изобщо не усещам студа в кухнята, чистя и въртя пружината и до довечера всичко ще блести, clean барабар с прозорците. Минат ли проблемите, пак ме хваща летаргията, ама добре, че са често, че всеки ден си намирам по нещо.

# 596
Хич не ви завиждам даже  Mr. Green
Тенджерата с яденето в кухнята е замръзнала.........никой не може ме накара да стоя там повече от 5 мин  Naughty

# 597
И аз не съм влизла тук отдавна, но не издържах на
Цитат
мен ме е треснала бебеманията, да видим до кога  Simple Smile
 Joy
Как така до кога? Като една истинска Дева- до пълен успех Peace Упорство му е майката и изпипване на всеки детайл   Wink  а ние Девите го можем най- добре!

Да ама почва да ми писва, иначе съм  упорита  Simple Smile, но нетърпелива

# 598
Седефче и Пепи, като сте се развихрили така, що не минете и в нас  Joy

/днес съм по-добре - лъснах кухнята  bowuu/

п.п. стискайте ми палци днес, а на вас ви пожелавам супер ден да имате  Hug

# 599
Шуши не знам за какво,но ще стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт