Знаете ли кого видях 10

• 37 785
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
Фолкпевицата Мира с Ванко 1 в МОЛ Ст.Загора

# 181
Любомир Ковачев (играе сексуално неориентирания Крис в "Забранена любов"), засичам го всяка седмица между другото.
Много възпитан и сдържан е в действителност.
Между другото , е спечелил кастинг за участие във филм с Моника Белучи и Софи Марсо.

# 182
Вчера Борис Дали .....със ретро мотор simson и със скъсани дрехи smile3508,трябваше да го снимам......

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 18:19 от Aneliana

# 183
Вчера в CCS - Денис Ризов с дъщеря си. Изглеждаше адски небрежен и свеж.

# 184
Анелия, фолкпевицата в Южния парк, с дъщеря си..

# 185

Я дай малко повече подробности, облекло, вид, поведение Wink Wink WinkПитам те , понеже аз попринцип я харесвам, въпреки, че преди около 1 месец поведението и ме издразни.В един салон за красота...

# 186

Я дай малко повече подробности, облекло, вид, поведение Wink Wink WinkПитам те , понеже аз попринцип я харесвам, въпреки, че преди около 1 месец поведението и ме издразни.В един салон за красота...
И аз много я харесвам.

# 187
Днес-в Търново-Трифон Иванов на пазара.Бе6е обле4ен в 4ерно,с 4ерно 6ал4е-някой е по4инал от близките му... Praynig

# 188
Геро, водещият на "Горчиво". Бяхме в една компания в събота вечер. Супер забавен - разкърти ни от смях  Crazy

# 189
  • На земята, която е всъщност звезда.
Любомир Ковачев (играе сексуално неориентирания Крис в "Забранена любов"), засичам го всяка седмица между другото.
Много възпитан и сдържан е в действителност.
Между другото , е спечелил кастинг за участие във филм с Моника Белучи и Софи Марсо.

СмЕтам, че ако снима филм с тях всяка сексуална неориентираност ще изчезне... Laughing

# 190
Мими Иванова-беше със супер обувки /платформа/ много високи   ooooh!

# 191
Устата паркираше голям сив мерцедес на паркинга на МОЛ Варна.
Константин (Скобара) - по центъра на Варна. Беше лапнал един сладолед на клечка и се луташе като муха без глава между хората. Шемет.
Емил Кошлуков - пак там. Страхотно елегантен.

# 192
  • София
токущо Ники Илиев от Забранена любов с цял екип, снимаха сцена на улицата между  хотел София и МТ  Laughing

# 193
Бе6е обле4ен в 4ерно,с 4ерно 6ал4е-. Praynig
абе научете се да пишете, бе , хора!
Какво е това Бебе, балче..няма ли букви за вас?!

# 194
вчера /01.06/ за втори път ми се случва да срещна популярна личност в ежедневието и понеже толкова съм го гледала, таман да му кажа здрасти като на приятел и се сещам, че всъщност се познаваме на 50 %, т.е. само аз  Joy та днес видях митко павлов /водещият на форт бояр, 10-те най, това го знае всяко хлапе/. добре, че не са затичах да му кажа здрасти като на стар приятел..., както няколко часа по-рано на солист от музикалния театър боби спиров, с когото сме обаче стари приятели и е друго.

Общи условия

Активация на акаунт