Знаете ли кого видях 10

• 37 761
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте бдителни клюкарки! Коя е тая мацка?

Луси Лиу

# 256
  • София
Валентин Димитров топлото

# 257
Да не си ходила на свиждане ? Wink

# 258
  • Бургас
Още първия път като пуснахте сниммката на Луси Лиу си помислих ,че много прилича на една банкерка,не й знам името,на първа Инвестиционна Банка шефката. Беше много чаровна жена,но нещо се увреди с пластики.

# 259
  • Belgium
Още първия път като пуснахте сниммката на Луси Лиу си помислих ,че много прилича на една банкерка,не й знам името,на първа Инвестиционна Банка шефката. Беше много чаровна жена,но нещо се увреди с пластики.

Имаш предвид Мая Георгиева. На мен не ми додада особено.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 10:36 от Лу

# 260
  • Бургас
И на мен вече не,но наистина прилича на Луси,нали?

# 261
  • Belgium
Да ти кажа, не се бях замисляла преди ти да го споменеш, а съм я виждала на живо (Мая де, не Луси Лиу  hahaha).

Има нещо да, в очите  Thinking

# 262
  • София

ама кво свиждане, човека си беше на Пиротска точно пред халите  Laughing

# 263
  • София
Видях Коста Цонев, вървеше по Врабча. Много остарял тоз човек, но пък беше с невероятен летен костюм. Супер елегантен  Peace

# 264

И аз мисля, че операциите са й в повече http://www.capital.bg/shimg/cb_496796.jpg  ooooh!
Скоро и аз я виждах, много е елегантна

# 265
  • Бургас
Преди доста време в някаво списание имаше интервю и снимки, впечатлих се от визията й-семпла,елегантна,фини черти. Сега с тези джуки и фалшиви скули,май...направо вулгарно изглежда.

# 266
Ивана  и Стояна на безниностанция на Шел-купуваха си Чипс и нещо за хапване...

# 267
Константин (Скобара) - по центъра на Варна. Беше лапнал един сладолед на клечка и се луташе като муха без глава между хората. Шемет.
Емил Кошлуков - пак там. Страхотно елегантен.
Сега изчитам темичката... И се сещам, че и ние ги видяхме на същото място същите особи(даже Емил ни поздрави и каза да гласуваме), но на 31 май Mr. GreenЯвно 2-3 дни са се мотали там.

# 268

ама кво свиждане, човека си беше на Пиротска точно пред халите  Laughing

Явно е невинен човека Wink

# 269
Преди една седмица Наталия Симеонова в Панчарево, с черен спортен мерцедес.
Васил Иванов, журналиста със скандалните раследвания, на който му бях взривили апартамента  На "Пиротска".
Васко  Кръпката на едно кафе в Младост.Обут  с обичайните си дънки.

Общи условия

Активация на акаунт