винаги ли миете след ......

• 4 467
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Не винаги мия след акане,ако сме на разходка няма как.Задължително обаче вечерта минаваме през банята .При нас също се появяват понякога такива пъпчици,но от както се е родила бебека ползвам само и единствено крем Рачев.

# 46
Мия след всяко акане,мажа с кремове само при необходимост/рядко се е подсичала/.Доволна съм от кафеникавия крем, който приготвят в аптеките.Забелязала съм, че като използвам мокри кърпички, дупето и се зачервява.

# 47
Винаги съм мила.
Задължително.
После мажа с крем.

# 48
  • плевен
Може да ме помислите за безотговорна мама но ще си призная че не го мия след акане а почиствам с мокри кърпички и нямам никакви зачервявания,никакви пъпки,нищо.Иначе използвам крем Здраве Praynig

# 49
Не съм мила, не съм мазала. Не е имал проблем.

# 50
Винаги мия ,иначе се подсича.
Иначе най-доброто за подсичане мисля ,че  е Бочко.

# 51
Не подмивам при смяна на памперса, ползваме мокри кърпички и крем "Бочко".

# 52
Мия синът ми само, ако е акал. Иначе само сменям памперса. Мажа с Бочко или Судокрем.

# 53
http://www.sudocrem.com/bul/125.html
много е добър за подсичането аз го ползвах постоянно след като се роди малкия дори когато не е имало нужда просто като превантивна мярка.и сега не е толкова скъп. smile3503

# 54
При всяко акане мия, а ако само е пишкал използвам мокри кърпички. Винаги при смяна на памперса мажа с кремче като сега използвам Бочко. Досега не се е подсичал.

# 55
  • Sofia
Не съм мила след всяко акане, не съм и мазала. Но дъщеря ми е нямала проблеми с подсичането.

# 56
Като малко бебе миех дупето веднъж-два пъти на ден. Другите пъти с мокри кърпички. При пишкане само с кърпички. Крем слагам само при подсичане или зачервяване, в никакъв случай всеки път при смяна на памперс. Naughty

# 57
Това с немиенето,мързела и основното ползване на мокри кърпи не мога да го разбера Thinking
След всяко акане съм мила и мия.Мокри кърпи съм ползвала само в случай,че се наака на вън.Не се е подсичала.

# 58
  • София
Винаги съм мила при смяна на памперс - без значение какво има в него. Памперс ми докараха такива главоболия,че не съм си и помисляла да този вид памперси повече. Минах през всички видове които ми срещна окото по  магазините и стигнах до Молфикс. Крем за подсичане откакто открих Палодермата не съм и помисляла за друг. Peace

# 59
Това с немиенето,мързела и основното ползване на мокри кърпи не мога да го разбера Thinking ...

Кое пък му е толкова трудно за разбиране  newsm78 всъщност да, преди да навредя на детето си и аз расъждавах като теб ...

Общи условия

Активация на акаунт