Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 066
  • 455
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Рони, стискам палци за близката ти. Дано Господ даде шанс на едно дете да бъде обичано от майка си.....
 Praynig

# 196
Рони, стискам палци за близката ти. Дано Господ даде шанс на едно дете да бъде обичано от майка си.....
 Praynig
Дано Praynig!

# 197
 Praynig
Praynig Дано

# 198
  • Варна
Рони дано всичко с твоята близка е наред, дано има щастието да стане майка!

# 199
Благодаря ви за съпричастността, момичета.  Hug
Операцията е минала. Загубила е много кръв, та от два съседни областни града са ходили да си набавят банки, за да я прелеят. Сега само да се възстанови първо физически, а после и емоционално.

# 200
 Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 201
  • Sofia
Днес ми е много, много мъчно, защото утре 22.07.09 беше моя термин, бебчо си отиде в 14г.с. а аз от седмица насам все си мисля и си представям как щеше да бъде ако е тук и при мен, но........ Cry

# 202
# 203
  • Варна
Априлска мама  Hug-те!

# 204
# 205
Арилско майче, нормално е да си представяш какво би било. Май всички минаваме през това. Не би могло и да бъде другояче. Вложили сме толкова надежди и очаквания, после те ни биват отнети... прегръщам те силно  Hug

Рони, едва сега прочетох за твоята позната. Силно се моля Бог да й даде възможност да се радва на рожбичка.  Praynig Пиши ни как вървят нещата при нея.

frej Hug  Sad
за мъничкото ти момиченце

# 206
  • Sofia
Благодаря ви момичета!  bouquet  bouquet

# 207
априлска мама  Hug Hug Hug, много е тежко миличка , като си помислиш какво можеше да бъде , какво щяхте да правите сега и все такива мисли, но уви Съдбата си играе с нас. Пожелавам ти много кураж и сили мила !!! И не спирай да си повтаряш " няма да е все така".

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички наши малки ангелчета

Скъпи мами,  с разбити сърца - борете се с този живот !!!

# 208
Днес  е ден в който мъртвите се преливат само с вода .Забравих точно как се казва.Не се палят свещи ,не се прелива с вино .За да не са жадни .

-за всички тях............ Cry.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт