Днес ми е мъчно, защото.... 11

• 29 059
  • 455
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на моето Слънце
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и куража! Възхищавам се на силата, която имате! Надявам се и аз скоро да се науча да живея с тази мъка. Трудно ми е сега и всеки ден ми става все по-трудно!  Cry

# 226
  • на дъното
smile3518Рени  Hug за твоя малък Жорко.Плача с теб Cry

# 227
Честит рожден ден, мило ангелче!  party006  party006
Рени  Sad Cry Hug

# 228
  • Варна
Честит рожден ден, малък Жорко! Дано светът е по-хубав там, където си!

Рени, другарче,  Hug

# 229
Момичета знам че винаги в трудните моменти  сте до мен! Днес никой около мен не се е сетил какво преживявах преди 2 години.Или може би да, но никой нищо не споменава. Чувствам се ужасно.Благодаря Ви  Hug Hug

# 230
  • Варна
Мъничък Жорко,

Рени, надали близките са забравили...просто може би не намират точните думи...  Hug

# 231
Рени Cry Hug
Честит рожден ден, ангелче! bdbaloni

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МАЛЪК ЖОРКО колко липсваш на мама момченце малко,колко и е тежко без теб ,колко много те обича .но ти си добре там където си ти си при моето момиче аз съм сигорна че сте добре ,сигорна съм че ни се усмихвате там от горе  ,сигорнасъм ,че ни пазите  Praynig Praynig Praynigза вас деца,РЕНИ Hug в този тежък за тебе момент ,плача с теб ,защото и аз преживявам същата болка ,но съм благодарна на Господ ,че им спести болкатите и мъките ,които ги чакаха тук при нас ,нека почиват в мир децатани ,някой ден ние ще сме заедно за винаги с вас милички.

# 233
  • София
честит рожден ден ,малко ангелче !
Рени , с теб съм мила! Sad Hug

# 234
Честит Рожден ден,мило Жоренце!Дано си щастлив на днешния ден и празнуваш заедно с другите наши ангелчета!
Мила,Рени,ако имаше думи,които да намалят болката ти-бих ти ги казала...ако можех да направя нещо,за да променя нещата-бих го сторила...но съм безсилна пред безпощадната съдба...
Прегръщам те ,мила моя,прегръщам те силно и скърбя с теб за милото ,непрежалимо и обожавано дете,което днес става на 2 годинки!

# 235
  • в сърцето на моето Слънце
Мъчно ми е защото не спирам да сънувам моята малка принцеса...
Не спирам да сънувам, че съм бременна, че ходя на прегледи... Не спирам да се чувствам бременна...
Тъпчат ме с едни успокоителни, от които ми става още по-зле, защото съм като идиот.  Cry smile3518  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 236
 mmmStelxen_m , миличка  Hug Hug Hug
Знам , че ти е много тежко , плаче разбитото сърце , в никакъв случай не се обвинявай за случилото се . Просто един ден Съдбата си прави грозна шега с нас , не търси вина в себе си.  А се опитай да приемеш действителността , такава каквато е . Знам , че те боли , но можеш ли да промениш нещо ? Можеш ли да върнеш времето назад ? - не разбира се. Но можеш да промениш настоящето , за да създадеш основа за бъдещето. Опитай да мислиш и малко положително - няма да е все така. Но , аз мисля , че успокоителните няма да ти помогнат , ако ти самата не желаеш да си помогнеш. Аз също пих , но уви нищо не се променя, освен да се задълбочава депресията . Просто се стегни, опитай постепенно да вдигнеш глава и да започнеш да гледаш напред , защото има хора да тебе , които го заслужават . Мисли и за тях , за това което и те преживяват - първо за бебчето , а сега и за теб. Така , че миличка намери сили да повдигнеш глава , да си  помогнеш сама . Няма да е лесно , но опитай , казвам ти го от опит. От 15.09.2008г. ми минаха толкова много неща и то все неприятни , а сега вече загубих и работата си , но въпреки всичко не се отказвам . Започнах да правя на инат - той Живота ме мачка , а аз на инат , вдигам глава и продължавам , решила съм да се боря до край . Нямам намерение да се давам , защото до мен е най- прекрасния съпруг и моето семейство , на които дължа живота си .
Така , че миличка mmmStelxen_m , поплачи си и спри да се обвиняваш, защото нищо не можеш да промениш. Стегни се и се бори с този скапан живот . Върви напред и един ден и ти ще бъдеш щастлива , повярвай ми . Бори се и гледай напред!

# 237
Напълно те разбирам. Особено това:
Не спирам да сънувам, че съм бременна, че ходя на прегледи... Не спирам да се чувствам бременна...

Когато загубих момиченцето си, ми трябваше много време да свикна с мисълта, че вече не чакам бебка. Даже известно време след това нощем се будих от ритничета. Ритничетата се оказаха контракции - матката се прибираше. Трябваше да ми го каже лекар, а бях решила, че полудявам - толкова реални бяха.  Sad

Минало е твърде малко време. Нормално е в теб да бушуват емоции- понякога дори противоречиви. Нормално е силно да боли. Но от личен опит знам, че ще дойде ден, в който надеждата за един бъдещ живот ще те изправи на крака. Животът на твоето дете. То ще дойде на този свят и ще върне светлината и радостта за теб. Вярвай в това, милинка!

П.С. Прочетох в друга тема, че си писала за серклаж. Аз износих сина си с такъв.  Peace Ако мога да помогна с информация и опит - насреща съм.

# 238
Днес ми е скапано защото преди часове разбрах че съм изгубила племенника си Алекс който беше само на 3 годинки.....

моля ви нека се помолим за една малка невинна душичка която си отиде толкова бързо и нелепо.....

обичаме те малко ангелче и още не можем да повярваме че вече те няма........
почивай в мир слънчице
newsm45 newsm45 newsm45

# 239
Днес ми  тъжно защото приеха свкърва ми в болница и в понеделник ще я оперират. Тя е най добия  човек който съм срещала и винаги е била до мен ако не бше тя никога нмаше да се измъкна от депресията и от самосъжалението. Тя беше тази който вечер ми бършеше сълзите и ме успокояваше  и неискам да си отиде защото много  я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт