Работещи мами 2006 - тема 21

• 29 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ехоооо покрихте се!

Вкъщи всички се оправиха от грипа освен аз, ама аз съм държелива.

# 571
Мдаааа- скрили сме се в окопите и бачкаме Crazy Ние сме здрави( чук- чук).Бързо да се оправят всички болни Hug

# 572
  • София
Мнооооооооооо работа, мнооооооо нещо. Здрави сме, Кало на градина. Аз копам, Митко спи. Рапорт даден  Mr. Green

# 573
  • нейде там, където ....
И аз кОпам, много работа, ама не се знае до кога. Изпилиха ни нервите, сега си търся нова, вече "официално". Може би от Нова Година да почне. Още не знам, мисля го.

# 574
Мъжо има днес рожден ден, не съм му взела подарък, на всичкото отгоре ми се обади да не закъснявам, какво доверие ми има само!

# 575
Мъжо има днес рожден ден, не съм му взела подарък, на всичкото отгоре ми се обади да не закъснявам, какво доверие ми има само!

Честито, ще празнувате явно Simple Smile

# 576
Първо подаръка трябва да измисля, че ще ме е срам без подърък да се прибера  Joy

# 577
Първо подаръка трябва да измисля, че ще ме е срам без подърък да се прибера  Joy

някой магазин за бельо на път към магазина за сметана?  Mr. Green

# 578
Кали моля те с две деца, които по цял ден са вкъщи заради ваканцията, спят на обяд и след това заспиват доста след мен, чудесна идея осъществима събота или неделя, но и той май има нещо такова на ум щото вчера ми каза да се прибира пък събота ще му взема подарък  Joy

# 579
Кали моля те с две деца, които по цял ден са вкъщи заради ваканцията, спят на обяд и след това заспиват доста след мен, чудесна идея осъществима събота или неделя, но и той май има нещо такова на ум щото вчера ми каза да се прибира пък събота ще му взема подарък  Joy

човека теобича и не е меркантилен.  Mr. Green
и как изкарахте?

# 580

човека теобича и не е меркантилен.  Mr. Green
и как изкарахте?

Сподели, сподели  Wink
Идеята на Калина е хубава! И аз на моя му спретнах подобен подарък за РД, мисля, че всеки мъж би се накефил да получи точно това.  Peace

# 581
Ей ме на и мен. Ние сме здрави, дзвера не спи изобщо нощно време, а за сметка на това имам работа за целия китайски народ и нямам грам почивка и в офиса  Twisted Evil. Познато състояние. Пак съм пуснала резервните батерии, ще видим докога ще издържа.
И аз се нареждам да чакам разказа  Popcorn, че аз съм тколкоз гроги, че ако реша да практикунам, ще заспя по средата  Joy. Мъж ми е на ръба на нервна криза по този повод, ама нали искаше 2 деца

# 582
Ще споделя но по късно в 09.00 часа ми  почва одит. След това се включвам.

# 583
  • София
Добро утро.

Пия кафето и след малко почвам и аз на тръстиката. Дано успея да поспя малко събота и неделя, макар че дълбоко се съмнявам. Днес сама се оцъклих в 6.30 ч.

# 584
Ванче, побъpзай с одита, че гледам доста публика тpъпне в очакване Joy

Общи условия

Активация на акаунт