Пазаруване от www.asos.com - 1

• 42 942
  • 830
  •   1
Отговори
# 735
Проследява се Peace
Снощи не се сдържах и пуснах още една заради тези обуща и разни други дреболии  Mr. Green днес все още е в процес на обработка предполагам ,че утре ще я пуснат и ще видим дали и тя ще е с активен тракинг номер Simple Smile
Jorjeta , при мен доставката пак си беше 8.50 Peace

# 736
  • Пловдив
Не пращайте на адреса на Е. Аз пробвах преди време, отказаха ми поръчката и се почна един кръстосан разпит. Поискаха разни документи да им сканирам и да се обяснявам по списък с въпроси - шофьорска книжка, извлечение от сметката, каква ми била връзката с адреса на Е, пълни имена на този който щял да приеме пратката и още куп щуротии. От съображения за сигурност го правели, системата го изисквала... Е, отщя ми се, големи трудности да си поръчаш някакви си парцалки Mr. Green Добре че вече е фиксирана цената на доставката, че трябваше да си великия комбинатор, за да докараш прилична сума. Понякога само едно пръстенче да добавш и ставаше 23 паунда, така и не хванах логиката.

# 737
Що се занимавате с Емпреса? Не стига, че се мотаят нещата по един месец, ами и разликата в доставката не е кой знае колко голяма. newsm78

Ох, ами нямам вариант тук да си получа нещата, имам както казах 7 откраднати колета от пощата, нямам алтернативен адрес тук в БГ, защото всичките ми познати са с адрес ЦПоща, от където не ми пристигат и моите неща!  ooooh! Вече се чудя какво да направя и аз!  Whistling За 8,5 паунда поне проследяват ли се вече, че не ми се иска пак да рискувам, защото вече няма и да ми върнат парите, ако не дойдат нещата на адреса ми тук!  Crossing Arms
OrHIDEA за мен не е проблем да ти поръчвам,и после ще ти ги пращам на адрес в Пловдив,наистина няма никакъв проблем. Simple Smile Даже сега искам едно нещице,но не си заслужава 8,50 доставка Sad

# 738
Момичета здравейте. Много сте изписали за 10-тина дена докато ме нямаше, гледам и промени има Grinning Утре ще се върна назад за да попрочета какво сте си купили и кое ви е харесало. Hug  На мен ми възстановиха сумата за върнатата поръчка Peace

# 739
май наистина са фиксирали доставката 8.50, сега им писах мейл да видим какво ще кажат.. аз имам въпрос към хората, които са връщали неща, каква е точно процедурата.. отварям си пратката, попълвам листчето, после? Каква е таксата за връщане до UK и съответно после има ли такава те като ти изпратят другия размер.. или пък може ли да искаш направо refund вместо друг размер.. и последно, дали няма да е по-добре да не си е взимам въобще пратката и като се върне при тях да ми върнат паричките Simple Smile

# 740
май наистина са фиксирали доставката 8.50, сега им писах мейл да видим какво ще кажат.. аз имам въпрос към хората, които са връщали неща, каква е точно процедурата.. отварям си пратката, попълвам листчето, после? Каква е таксата за връщане до UK и съответно после има ли такава те като ти изпратят другия размер.. или пък може ли да искаш направо refund вместо друг размер.. и последно, дали няма да е по-добре да не си е взимам въобще пратката и като се върне при тях да ми върнат паричките Simple Smile
Последно като поръчвах пратките се получаваха без подпис, та се чудя дали изобщо ще се върне при тях.  newsm78 Иначе аз им писах на съответния мейл, от там ми пратиха два листа да разпечатам, единия беше с адреса, на който трябва да върна нещата. Попълних си жълтото листче и изпратих нещата обратно. Писаха ми като ги получиха, а десетина дни по-късно и парите по сметката си получих.

# 741
а колко парички ти взеха да е върнеш до Англия? Иначе аз до сега имам за една пратка refund, която не успях да е взема на време.. значи явно ги връщат Simple Smile

сега ми отговориха, че пратката до България е фиксирана 8.5 паунда.

"I can confirm the price of shipping to Bulgaria is ?8.50 this is now a fixed price. "

# 742
а колко парички ти взеха да е върнеш до Англия? Иначе аз до сега имам за една пратка refund, която не успях да е взема на време.. значи явно ги връщат Simple Smile

сега ми отговориха, че пратката до България е фиксирана 8.5 паунда.

"I can confirm the price of shipping to Bulgaria is ?8.50 this is now a fixed price. "
За един тънък панталон и една тениска, 21,80лв. Бях си ги сложила в плика от Асос. Пратката ми беше препоръчана обаче.

# 743
  • Sofia
на мен днес ми дойде след голямо закъснение последната поръчка. Сбъркала съм пощенския код, но предните си ги получавах навреме въпреки сгрешения код. Иначе аз като си ги вземам ми записват личната карта и се подписвам.

# 744
OrHIDEA за мен не е проблем да ти поръчвам,и после ще ти ги пращам на адрес в Пловдив,наистина няма никакъв проблем. Simple Smile Даже сега искам едно нещице,но не си заслужава 8,50 доставка Sad

Благодаря, но не ми се плаща и за куриер после!  Hug

# 745
Някой за обща поръчка?  Hug

# 746
# 747
  • шумен
Много странно, че така се полуава с пратките, май само в Пловдив?! newsm78

Аз вчера получих поредната - от 04.08., шипната на 05.08., никакви проблеми нямам (да чукна на дърво). Както винаги съм очарована.
Ето това пристигна:
http://www.asos.com//Soo-Lee/Soo-Lee-Rose-Border-Skirt/Prod/pgep … t.aspx?iid=625013 - тази пола, само че в черно и червено, страхотна е. Peace
http://www.asos.com//Btemptd/Btemptd-Pretty-Please-Mesh-Push-Up/ … t.aspx?iid=437676 - само че в синьо.
http://www.asos.com//Asos/Asos-All-Over-Writing-Tee/Prod/pgeprod … t.aspx?iid=556760 - невероятна блузка, много оригинално стои.
И тези двете, които си паснаха идеално - все едно са комплект:
http://www.asos.com//Asos/Asos-Large-Cut-Glass-Single-Stone-Ring … t.aspx?iid=208262
http://www.asos.com//Asos/Asos-Large-Oversize-Round-Stone-Stud/P … t.aspx?iid=207250

Някой, ако иска реални снимки, да свирка. Party

Ще те помоля за снимки на пръстена и обиците Praynig И какво ти е мнението за тях-качество и размер на пръстена.
Благодаря много  bouquet

# 748
Тоя  тракинг май нещо не работи..от 14 насам ми показва че поръчката ми стои в някакъв град Auffi...нещо си  newsm78 от вчера,днес..изобщщо няма нищо

# 749
Същото е и при мен с тракинга Rolling Eyes за вчера реших ,че понеже е неделя заради това не помръдва ама и днес положението е същото Tired

15 Aug 2009   05:50   Hub   Sorted by offshore gateway     
15 Aug 2009   05:00   Gateway   Exported by international gateway, to DPD Group     
15 Aug 2009   05:00   Birmingham   International Hub - In Transit     
14 Aug 2009   23:24   Hub 3   Forwarded to Aschaffenburg - Exports     
14 Aug 2009   23:17   Hub 3   Confirmed at Hub   

Общи условия

Активация на акаунт