ама поне сте я видели
А ти пак си сътворила голяма красота и как вкусно изглежда само 

, какво да ви кажа лошо ми става просто....

, а как мразя да ставам рано не е истина просто
Та- аз подпалих яко в паника.Няма симптоми на скарлатината засега.ПО-скоро е алергия някаква.след малко ще ходим на кожен да видим за ккаво иде реч.Вчера са имали рожденик в яслата и са яли и торта , после филия с шоколад, после ме измародерства с кроасан, а баща й за финал- с шок. яйце
Та- дано да е само прекаляване с шоколадовите
Свеки стяга багажа да идва към София за няколко дни.Сутринта отидохме до яслата само за й вземат гърлен секрет, че го правят на всички в групата.Та- такива ми ти работи при нас
а и на повечето от родителите, които са били вчера децата са им приети...
Да растат здрави и щастливи
Снощи към 9.30 докато къпехме Миташки - какво да видим - на ръката му кърлеж....Бързичко го облякохме и хукнахме към Пирогов...Няма да описвам чакането и обстановката....Когато дойде нашия ред млад доктор с ръце в джобовете безпристрастно и оттегчено гледаше как Миташки се тръшка и реве и съответно не дава да го съблека ( има лош спомен от вадене на трънче ( което нарекохме буба). След като повиках и баща му -успяхме да го съблечем. Докторът -специалист не само не успя да го извади веднага, ама съумя да му остави главата, та се наложи с игла да разчопли мястото, за да я извади ....
Отново ни предложиха да платим на доктора, но аз се ядосах и казах, че на касата ще платим. Отидохме на касата, но там жената като чу за какво е и ни изпрати да си ходим, каза ни - Не сте ме открили тук. Така че явно такава е практиката, плаща се и работят по ценоразпис като в ресторант.

Аз вече на държавната градина не се надявам
И както казват хората май ще се окаже всяко зло за добро
Е, все още незнам каква ще ми е таксата, със сигурност няма да е като държавната, но пък ще е далеч по-ниска от реалната. Намислила съм тези дни да се замъкнем с Лоретка до там и да разбера подробности
)
Препоръчани теми