Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 987
  • 527
  •   1
Отговори
# 345
Ами и аз не мога, затова карам ПЗ цяла седмица с един П-ден.

# 346
  • GYM
Мис Марпъл, радвам се за добрите ти резултати, че от вчера те мисля Hug Hug Hug
Аз също ще ви помоля за едни стиснати палци- утре ще ходя на мамограф и съм не на шега стресната...Насилих се да хапна малко на обяд и сега ще бягам в магазина да напазарувам за довечера, дано ми дойде малко апетит...

# 347
  • София
Блулейди, стискам палци! Не се притеснявай всичко ще е окей!  Hug

# 348
bluelady, и аз стискам палци! Ще видиш, че няма нищо страшно  Wink Hug

# 349
  • София
bluelady_D и аз се присъединявам към стискането на палци, дано всичко е наред Flowers Four Leaf Clover  remybussi fingerscrossed
Мастърче - къде си, аз влязох в трета уж от теб да преписвам, ти се изгуби...  Stuck Out Tongue Winking Eye
Викито -  Hug Hug Hug
За всички - много прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug

# 350
       Здравейте , сладури !

Честита месечинка на Николинчето ! Поклон пред теб и волята ти !   bouquet  Hug

[size=14pt]И така специално съобщение към Бургазлийки !!!
 Има предложение да уважим срещата на нашите дружки в Русе ! Моля , ако има желаещи да ми пишат на лични за да се преброим и да решим с колко автомобила да сме !!!
[/color][/size]
  Целувки на всички и много гушшшш  Hug Heart Eyes  bouquet

ЕДИН и аз съм СКОРПИОНЧЕ  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 17:37 от mmmshushy80

# 351
Благодаря на всички които ми отговориха ,наистина в даден момент съм много крайна към себе си.Може би това виене на свят може да е от продължителния беззеленчуков период.На никого не се сърдя напротив вярвам в съветите ви защото няколко глави мислят по добре от една вманиачена особено на темата диети,каквато съм аз.

# 352
  • Sofia, BG
Николинче честита месечинка! Значи с теб и Тонито сме започнали горе-долу по едно време, аз малко по-рано, от 17ти...
Учудвам се ,че скорпионите тук са малко.С нашия девиз,всичко или нищо,пасваш добре на режима newsm12.
И аз съм скорпи..значи това ни било девиз...приложим е за мен, но поради специфичния ни характер  Twisted Evil Twisted Evil, по-често съм на фаза 'нищо'..  Rolling Eyes
Криси добре дошла и успех  Peace
Блумче  Heart Eyes много ти благодаря, днес не се мерих, защото не съм на работа, утре ще видя каква е хавата..  Thinking Радвам се да те видя така активна и позитивна, както преди  Hug
Грахче много си права за това, че хората трябва да се грижат за здравето си и да ходят на изследвания и профилактични прегледи. Аз като човек, работещ в системата на здравеопазването съм крайно нехайна за здравето си и го отчитам като голяма грешка. Заболяванията на щитовидната жлеза са много коварни, аз съм си го влачила няколко години без никакви симптоми, освен прогресивно качване на кг. Ако си бях обърнала внимание навреме, нямаше да стигна до 120кг,  ooooh! но това е положението..
Дарито71 редуването на 5П/2ПЗ е много грешно и много безотговорно..Никъде в книгата няма вариант, при който П дните да са повече от ПЗ..Ето от такива волни интерпретации идват здравословните проблеми и лошата репутация на режима.  Tired
bluelady_D успех и от мен  Hug

За кръвните изследвания - ето какво си пускам профилактично:
за чернодробна и бъбречна функция - Общ белтък, Албумин, Креатинин, Урея, Билирубин (общ и директен), АсАТ, АлАт, Гама-GT, Алкална фосфатаза, Урина (общо химическо изсл и седимент)
освен тях, допълнително: Глюкоза, Холестерол (профил), Триглицериди, ПКК+СУЕ
Всичките неща са по около 2.50лв, Холестерола е около 8-9лв, ПКК е около 5лв, СУЕ е около 2лв
Според мен дори и да трябва да си ги плати човек, си заслужава поне веднъж годишно да провери общото си здравословно състояние..

# 353
Ванеса йо ,ако си мислиш че не съм изяла книгата 10 пъти се лъжеш относно безотговорност  и лоша репутация на режима не може да се говори от моя гледна точка при условие ,че преди 6  години свалих ,но не с Дюкан /тогава не беше известен/ 60 килиграма  и то сигурно по най здравословния начин по 3 кг.на месец общо за  2 години.
Попитах относно комбинацията ,защото има хора преди мен с повече стаж в Дюканския начин на слабеене и при условие ,че има 2П/7общо хранене защо не може да се пита и за моята комбинация - нали всички се питаме в крайна сметка. Въпреки всичко благодаря за подкрепата.

# 354
  • София по рождение
Изобщо не мърда моя кантар- дали не е развален??!!? Crossing Arms

# 355
............Опс, Бачи ме превари.  Heart Eyes
Mr. Green
До миналото лято имахме право на профилактични прегледи на 6 месеца. Миналия четвъртък разбрах, че вече периода е 1 година. Само не се сетих да питам, какъв срок има направлението. Ванеса наистина е права. Заслужава си човек да плати и да се успокои, а не да бяга от работа, да преживява задръстванията до поликлиниката и опашките пред личния лекар. И на всичко това отгоре - няма да получи пълни изследвания.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 17:22 от baci

# 356
Здравейте момичета   bouquet
...
Учудвам се ,че скорпионите тук са малко.С нашия девиз,всичко или нищо,пасваш добре на режима newsm12.
И аз съм скорпи..значи това ни било девиз...приложим е за мен, но поради специфичния ни характер  Twisted Evil Twisted Evil, по-често съм на фаза 'нищо'..  Rolling Eyes
...
Ее значи се заформяме дружинка Скорпиони  Mr. Green
Аз днес се видях с много скъпа приятелка и настроението ми доста се повиши  Party Още повече, че си задървам теглото, с някакви грамчета мърдам надолу и се радвам много  Peace Обаче се случва нещо много странно  newsm78 Няма как да е от режима, по скоро някак май хормоните се променят - т.е излязла съм най-накрая от пубертета ( аз на 21 ще стана, разгеле  Laughing). Винаги съм имала коремче, паласки и нормални крака - дължах го на леля си ( на баща ми е сестра) която няма никаква талия и мислех че съм взела от нея ....а не от майка ми, която макар и пълна има добре оформена талия. Обаче ... най-странното - сега на 48 кг не съм като преди  newsm78 В талия съм станала тъъънка, чак не вярвам че съм аз  #Crazy А крака и дупе ..... не мърдат много  Thinking МНого странно .... излиза че ми се е променила конструкцията ? И ся кво??? Имаше 2/7 някаква схема за подобен тип, ама аз не съм запозната - някой наясно ли е  newsm78  bouquet
Ох само един проблем имам ....до нас има някакви абитуриенти, много са, с много коли са, много музика са пуснали и много викат  Crazy Разбирам, че се радват,че завършват, обаче за тези, които са вече завършили и сега вече са в сесия и се опитват да учат за изпити, тоя пискулник дето огласява целия квартал по улиците много пречи   ooooh!

# 357
Момичета помагайте,искам да си направя крем карамел но не зная  newsm78колко подсладител да си сложа защото моят е на таблетки.Ако някой знае нека каже.

# 358
Момичета помагайте,искам да си направя крем карамел но не зная  newsm78колко подсладител да си сложа защото моят е на таблетки.Ако някой знае нека каже.

Сега точно погледнах моя , Суитли е и има описание че 1 хапче е равно на 1 чаена лъжичка или 6 гр захар ! Потърси такова описание и постепенно с пробване ще стигнеш до желаната сладост !  Hug

# 359
мерсаж!

Общи условия

Активация на акаунт